Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(oriole @ 2015 07 09, 13:54)
drinks_cheers.gif

O as labai uzsinorejau:

user posted image
Ko gero pavadinimas uzhipnotizavo, ir jau niekam nebepadet  doh.gif

Stiprybes atsispiriant! Arba tvirto apsisprendimo isigyjant! mirksiukas.gif
(Kazko sunkiai jus kartu isivaizduoju... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 07 09, 21:04)
Stiprybes atsispiriant! Arba tvirto apsisprendimo isigyjant! mirksiukas.gif
(Kazko sunkiai jus kartu isivaizduoju... ax.gif )

Aciu 4u.gif Ai, del suderinamumo, tai as gan atvira ir mainstreamui. Nu kartais biggrin.gif
Man mislinasi, kad siltoms vasaros dienoms visai tiktu toks nepretenzingas geltonas kveliukas (is anksto atsiprasau jei uzgavau sio kvapo myletoju jausmus, nieko nenoriu izeisti). Bet ai, cia tik pasiteisinimui, visa esme gi pavadinime, kuri butinai noriu tureti pas save rolleyes.gif doh.gif

P.S. Belette, maciau aktyviai ieskote YR Pivoine, na stai, prirodziau, gal dabar man ir nupilti jums biggrin.gif Na is tikruju tai galeciau nuvarvinti, turiu nauja buteliuka susiorganizavusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2015 07 10, 08:59)
Aciu  4u.gif  Ai, del suderinamumo, tai as gan atvira ir mainstreamui. Nu kartais biggrin.gif
Man mislinasi, kad siltoms vasaros dienoms visai tiktu toks nepretenzingas geltonas kveliukas (is anksto atsiprasau jei uzgavau sio kvapo myletoju jausmus, nieko nenoriu izeisti). Bet ai, cia tik pasiteisinimui, visa esme gi pavadinime, kuri butinai noriu tureti pas save rolleyes.gif  doh.gif

P.S. Belette, maciau aktyviai ieskote YR Pivoine, na stai, prirodziau, gal dabar man ir nupilti jums  biggrin.gif Na is tikruju tai galeciau nuvarvinti, turiu nauja buteliuka susiorganizavusi blush2.gif

Ačiū už pasiūlymą - iš širdies! 4u.gif 4u.gif
Draugiškų ir nuoširdžiai pasiryžusių padėti man įgyvendinti svajones SM narių dėka mano paieškos eina gera kryptimi smile.gif - galbūt turėsiu net YR Pur Desir de Bijūnas wub.gif
Bet - jeigu ką! - būtinai kreipsiuos!

O aš tai 98 proc. mainstream'ininkė, ne tame čia ir esmė. Tiesiog susikuriu sau įvairius paveikslus, taip gavosi ir šis "pasisakymas" biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai noriu Etro Messe de Minuit... viso buteliuko dabar neįpirksiu, o likučio nieks nepasiūloja verysad.gif laikau suspaudusi mizerinį likutį dviem kartams šiaudelyje jau praktiškai...

Arba Amouago vyriško Goldo noriu...
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 09, 19:42)
Aš tai noriu Etro Messe de Minuit... viso buteliuko dabar neįpirksiu, o likučio nieks nepasiūloja verysad.gif laikau suspaudusi mizerinį likutį dviem kartams šiaudelyje jau praktiškai...

Arba Amouago vyriško Goldo noriu...

Yra posakis: "Norek atsargiai!.."
Taigi, svarbu noreti mirksiukas.gif
Atsakyti
Medzioju SL Chergui ir Datura Noir ax.gif
Atsakyti
O as noriu YSL M7 naujos versijos.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 08 11, 15:30)
O as noriu YSL M7 naujos versijos.

O as senos noreciau smile.gif
Atsakyti
uzsinorejau Perles De Lalique Lalique, gal kuri nors turejote, kas tai per kvapas?
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 08 12, 15:51)
uzsinorejau Perles De Lalique Lalique, gal kuri nors turejote, kas tai per kvapas?

Panašūs į Midnight Poison, tik lengvesni, be jokio saldumo.
Atsakyti
user posted image as-siu, tik kad butu mazesnej talpoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2015 08 12, 15:51)

Esteban Patchouli į juos labai panašūs. Kristianoje galima pabandyti.
Atsakyti