Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

aš uostinėjau tą tattoo tai nesužavėjos manęs, net neprisimenu apie ką...
Atsakyti
QUOTE(Caprices @ 2015 10 21, 12:25)
Asmeniškai man,taip kvepėdavo jaunystėje vasaros oras 23 valandą. Noriu bigsmile.gif

Man irgi tas kvapas, ta romantika tokia bigsmile.gif Tikrai norėčiau bent kokio miniuko, kad grąžintų į tuos laikus.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 21, 17:13)
Atejus saltesniam metui ir gal daugiau isbandzius kvapu, atejo toks noras sodriu, sunkiu kvepalu..
paskaiciau minervos naujausia irasa ir nuejau i creme.

LM parfums "Malefic Tattoo".

Kas nors bandet? Tik ant bloterio turiu, bet uostau ir taip noooriu juos isbandyt..jottaute, gal tu juos jau uostei?

QUOTE(LEEja @ 2015 10 21, 17:42)
aš uostinėjau tą tattoo tai nesužavėjos manęs, net neprisimenu apie ką...

Visiškai kitokia nuomonė nei Minervos:
http://www.kafkaesqu...malefic-tattoo/
Atsakyti
Jau darosi idomu isbandyti ant odos ta nauja LM:) gal cia tas atvejis kai popieriukas kvepia geriau. Ar kad as tokiu prieskoniniu mazai turiu, o safranas mane vis suvilioja..
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 21, 17:13)
Atejus saltesniam metui ir gal daugiau isbandzius kvapu, atejo toks noras sodriu, sunkiu kvepalu..
paskaiciau minervos naujausia irasa ir nuejau i creme.

LM parfums "Malefic Tattoo".

Kas nors bandet? Tik ant bloterio turiu, bet uostau ir taip noooriu juos isbandyt..jottaute, gal tu juos jau uostei?
Papildyta:
Vasaros oras 23h mane svaigina bigsmile.gif
kaip graziai issireiskete..

drinks_cheers.gif taaaip jau testavau pries kokias 3 dieneles LM Tatoo ..
Nežinau net kaip perkošus per savo prizmę ji apibūdinti g.gif
Eisiu dar testuot ..Man patiko ,nežinau ar taip ,kad tiek mokeciau ,reik įsitikinti dar nuėjus biggrin.gif
Aromatas man gražus ,neskystas ,turi sarmelio .Dovanu gavus negyvai uzbuciuociau biggrin.gif Bet pirkt ,tai šiuo metu noriu kaip tik negražių ,sunkiu ,klampiu ,negeru kvapu .. cool.gif I Cicatrices savo ,ar Hard Leather nekeisčiau rolleyes.gif
Pavasariui manau jis tobulas man butų ...
Sėdžiu ,uostau bloteri ,kuris jau šitiek laiko puikiai kvepia ir nesugebu išanalizuoti to kvapo ..
Pakisau vyrui :"geras bet neišskirtinis " ..

Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 21, 19:37)
Jau darosi idomu isbandyti ant odos ta nauja LM:) gal cia tas atvejis kai popieriukas kvepia geriau. Ar kad as tokiu prieskoniniu mazai turiu, o safranas mane vis suvilioja..

Būtinai nueik drinks_cheers.gif Tu prieskoniukus gerai uzuodi ,atrasi jame daugiau ,labai idomu butų išgirst tavo nuomone drinks_cheers.gif
Man ant odos jis daug gražesnis ,gilesnis ir nėra toks šaltas ,kaip ant bloterio .
Va šafranas ten idomus ,kažkoks kitoks g.gif nėra minkštas ,šiltas g.gif
Reik ir man eit ,dar viena reikaliuką ten turiu ,noriu vyr Interlud pratestuot dar karta ...Jei vistik taip pat patiks,teks pasiimti ji ,negaliu uzmirst ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2015 10 21, 18:54)

Reik ir man eit ,dar viena reikaliuką ten turiu ,noriu vyr Interlud pratestuot dar karta ...Jei vistik taip pat patiks,teks pasiimti ji ,negaliu uzmirst  ax.gif

Tu tik eik ir , jei pirktum , nepamirsk pasiulyti man atomiko biggrin.gif Nes jis man labai patiko wub.gif
As isimylejau Interlude moteriska vel, nes pirma mylejau, paskui nemylejau, o dabar vel myliu. Tai dabar naudoju atomika savo, bet jau noriu kibiro, o dar labiau noriu ekstrakto wub.gif
Atsakyti
O man labai patiko Interlude moteriškas, turiu atomiką, bet dabar nebepatinka doh.gif
Eisiu vyriško pauostyti, kad jau jūs čia taip gražiai apie jį smile.gif
Dabar noriu kažko tokio sunkesnio ir prieskoninio..netgi ėmiau gailėtis, kad pardaviau Tauer "Maroc por elle" ir ėmiau galvoti apie Jotautes kažkada parodytą Habdan

QUOTE(Tantamm @ 2015 10 21, 19:32)
Tu tik eik ir , jei pirktum , nepamirsk pasiulyti man atomiko biggrin.gif Nes jis man labai patiko  wub.gif
As isimylejau Interlude moteriska vel, nes pirma mylejau, paskui nemylejau, o dabar vel myliu. Tai dabar naudoju atomika savo, bet jau noriu kibiro, o dar labiau noriu ekstrakto  wub.gif

Atsakyti
user posted image
Na, tikrai noriu šio gerumo - labai subalansuotos rožės su vos juntamom avietėm. Man net zomša dvelktelėjo vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2015 10 21, 20:32)
Tu tik eik ir , jei pirktum , nepamirsk pasiulyti man atomiko biggrin.gif Nes jis man labai patiko  wub.gif
As isimylejau Interlude moteriska vel, nes pirma mylejau, paskui nemylejau, o dabar vel myliu. Tai dabar naudoju atomika savo, bet jau noriu kibiro, o dar labiau noriu ekstrakto  wub.gif

Gerai ,jei susigundysiu nusipirkt ,būtinai nupurksiu kiek norėsi drinks_cheers.gif
Bijau labai susigundyt Tatoo ,nes žinau tikrai ,kad man patinka ir reikia pirmiau įsigyti Interlud vyr .. wub.gif ir kaip tyčia neišmeta ju ...Laukiu prisiregistravus...
Džiaugiuos ,kad vėl pamilai Interlud ,idomu ,kaip jie ant tavęs ,jauti oda ?

QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 22, 08:08)
O man labai patiko Interlude moteriškas, turiu atomiką, bet dabar nebepatinka doh.gif
Eisiu vyriško pauostyti, kad jau jūs čia taip gražiai apie jį smile.gif
Dabar noriu kažko tokio sunkesnio ir prieskoninio..netgi ėmiau gailėtis, kad pardaviau Tauer "Maroc por elle" ir ėmiau galvoti apie Jotautes kažkada parodytą Habdan

Buvau as Interlud padėjus kuri laiką ,dabar tiesiog svaigstu ,net gailiu kvepintis kai tik i galva sauna biggrin.gif
Reik pataupyti įspūdžius ,paskui nebus toks kaifas wub.gif biggrin.gif
Vyriškas man toks pragarelis juodas ,tirštas ,dumuotas ..Svorio kategorija kaip Lonestar ,tik margiau ...nesakysiu ką jaučiu pradžioj ... biggrin.gif
Bendrai pasakysiu : Pasvilusiu burokėlių dumuka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 27 spalio 2015 - 17:28
QUOTE(Rutule @ 2015 10 27, 13:46)
user posted image
Na, tikrai noriu šio gerumo - labai subalansuotos rožės su vos juntamom avietėm. Man net zomša dvelktelėjo vienu metu.

Šitie ir mano lapkričio mėnesio pirkimų sąraše blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 10 28, 17:44)
Šitie ir mano lapkričio mėnesio pirkimų sąraše blink.gif

As tikrai neatsisakyciau ju. Audziu laiska Kaledu seneliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 10 29, 10:58)
As tikrai neatsisakyciau ju. Audziu laiska Kaledu seneliui biggrin.gif

Na Kaledu senelis tikrai atnes smile.gif
Atsakyti