aš uostinėjau tą tattoo tai nesužavėjos manęs, net neprisimenu apie ką...
QUOTE(Caprices @ 2015 10 21, 12:25)
Man irgi tas kvapas, ta romantika tokia
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 21, 17:13)
Atejus saltesniam metui ir gal daugiau isbandzius kvapu, atejo toks noras sodriu, sunkiu kvepalu..
paskaiciau minervos naujausia irasa ir nuejau i creme.
LM parfums "Malefic Tattoo".
Kas nors bandet? Tik ant bloterio turiu, bet uostau ir taip noooriu juos isbandyt..jottaute, gal tu juos jau uostei?
Kas nors bandet? Tik ant bloterio turiu, bet uostau ir taip noooriu juos isbandyt..jottaute, gal tu juos jau uostei?
QUOTE(LEEja @ 2015 10 21, 17:42)
aš uostinėjau tą tattoo tai nesužavėjos manęs, net neprisimenu apie ką...
Visiškai kitokia nuomonė nei Minervos:
http://www.kafkaesqu...malefic-tattoo/
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 21, 17:13)
Atejus saltesniam metui ir gal daugiau isbandzius kvapu, atejo toks noras sodriu, sunkiu kvepalu..
Papildyta:
Vasaros oras 23h mane svaigina
kaip graziai issireiskete..
Papildyta:
Vasaros oras 23h mane svaigina
kaip graziai issireiskete..
Nežinau net kaip perkošus per savo prizmę ji apibūdinti
Eisiu dar testuot ..Man patiko ,nežinau ar taip ,kad tiek mokeciau ,reik įsitikinti dar nuėjus
Aromatas man gražus ,neskystas ,turi sarmelio .Dovanu gavus negyvai uzbuciuociau
Pavasariui manau jis tobulas man butų ...
Sėdžiu ,uostau bloteri ,kuris jau šitiek laiko puikiai kvepia ir nesugebu išanalizuoti to kvapo ..
Pakisau vyrui :"geras bet neišskirtinis " ..
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 21, 19:37)
Jau darosi idomu isbandyti ant odos ta nauja LM:) gal cia tas atvejis kai popieriukas kvepia geriau. Ar kad as tokiu prieskoniniu mazai turiu, o safranas mane vis suvilioja..
Būtinai nueik
Man ant odos jis daug gražesnis ,gilesnis ir nėra toks šaltas ,kaip ant bloterio .
Va šafranas ten idomus ,kažkoks kitoks
Reik ir man eit ,dar viena reikaliuką ten turiu ,noriu vyr Interlud pratestuot dar karta ...Jei vistik taip pat patiks,teks pasiimti ji ,negaliu uzmirst
QUOTE(jottauute @ 2015 10 21, 18:54)
Reik ir man eit ,dar viena reikaliuką ten turiu ,noriu vyr Interlud pratestuot dar karta ...Jei vistik taip pat patiks,teks pasiimti ji ,negaliu uzmirst
Tu tik eik ir , jei pirktum , nepamirsk pasiulyti man atomiko
As isimylejau Interlude moteriska vel, nes pirma mylejau, paskui nemylejau, o dabar vel myliu. Tai dabar naudoju atomika savo, bet jau noriu kibiro, o dar labiau noriu ekstrakto
O man labai patiko Interlude moteriškas, turiu atomiką, bet dabar nebepatinka
Eisiu vyriško pauostyti, kad jau jūs čia taip gražiai apie jį
Dabar noriu kažko tokio sunkesnio ir prieskoninio..netgi ėmiau gailėtis, kad pardaviau Tauer "Maroc por elle" ir ėmiau galvoti apie Jotautes kažkada parodytą Habdan
Dabar noriu kažko tokio sunkesnio ir prieskoninio..netgi ėmiau gailėtis, kad pardaviau Tauer "Maroc por elle" ir ėmiau galvoti apie Jotautes kažkada parodytą Habdan
QUOTE(Tantamm @ 2015 10 21, 19:32)
Nes jis man labai patiko
As isimylejau Interlude moteriska vel, nes pirma mylejau, paskui nemylejau, o dabar vel myliu. Tai dabar naudoju atomika savo, bet jau noriu kibiro, o dar labiau noriu ekstrakto

Na, tikrai noriu šio gerumo - labai subalansuotos rožės su vos juntamom avietėm. Man net zomša dvelktelėjo vienu metu.
QUOTE(Tantamm @ 2015 10 21, 20:32)
Nes jis man labai patiko
Gerai ,jei susigundysiu nusipirkt ,būtinai nupurksiu kiek norėsi
Bijau labai susigundyt Tatoo ,nes žinau tikrai ,kad man patinka ir reikia pirmiau įsigyti Interlud vyr ..
Džiaugiuos ,kad vėl pamilai Interlud ,idomu ,kaip jie ant tavęs ,jauti oda ?
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 22, 08:08)
O man labai patiko Interlude moteriškas, turiu atomiką, bet dabar nebepatinka
Buvau as Interlud padėjus kuri laiką ,dabar tiesiog svaigstu ,net gailiu kvepintis kai tik i galva sauna
Reik pataupyti įspūdžius ,paskui nebus toks kaifas
Vyriškas man toks pragarelis juodas ,tirštas ,dumuotas ..Svorio kategorija kaip Lonestar ,tik margiau ...nesakysiu ką jaučiu pradžioj ...
Bendrai pasakysiu : Pasvilusiu burokėlių dumuka
QUOTE(Rutule @ 2015 10 27, 13:46)

Na, tikrai noriu šio gerumo - labai subalansuotos rožės su vos juntamom avietėm. Man net zomša dvelktelėjo vienu metu.
Šitie ir mano lapkričio mėnesio pirkimų sąraše
QUOTE(Costes @ 2015 10 28, 17:44)
As tikrai neatsisakyciau ju. Audziu laiska Kaledu seneliui
QUOTE(Rutule @ 2015 10 29, 10:58)
Na Kaledu senelis tikrai atnes