Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

o man sitie db nerealus,noriu smile.gif
http://www.fragranti...atin-31664.html
Atsakyti
Didziausias pastaruju menesiu noras buvo Roja Musk Aoud isigyt, bet pries kelias dienas pauosciau LM Tattoo-negaliu,neiseina is galvos happy.gif o be to ir Kaledu senelis sukalbamesnis pastarojo atzvilgiu hihihi.gif
Atsakyti
Laabai noriu Armani Pivoine Suzhou
user posted image
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2015 11 30, 14:06)
Laabai noriu Armani Pivoine Suzhou
user posted image

Kaip kvepia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 11 30, 15:49)
Kaip kvepia? smile.gif

Mano nosiai švarus, lengvas salstelėjęs kvapas, labiau kvepinčiausi pavasarį, dėl bijūno tai lyg ir buvo kažkur gale, labiau jautėsi kitokios gėlytės, sunku apibūdinti smile.gif kitoks bijūnas nei daržely kieme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 01 gruodžio 2015 - 17:28
QUOTE(**Gin** @ 2015 12 01, 18:26)
Mano nosiai švarus, lengvas salstelėjęs kvapas, labiau kvepinčiausi pavasarį, dėl bijūno tai lyg ir buvo kažkur gale, labiau jautėsi kitokios gėlytės, sunku apibūdinti smile.gif kitoks bijūnas nei daržely kieme.

drinks_cheers.gif bet kaip bijūnų mylėtoja "nurašiau" jį biggrin.gif

į norų sąrašą - noriu Puredistance Antonia, po pamesto mažiuko buteliuko taip ir "neatstačiau" mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 01 gruodžio 2015 - 19:10
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 01, 19:06)
drinks_cheers.gif bet kaip bijūnų mylėtoja "nurašiau" jį biggrin.gif

į norų sąrašą - noriu Puredistance Antonia, po pamesto mažiuko buteliuko taip ir "neatstačiau"  mastau.gif

oj Antonia gerule.... gavau meginuka tai dega kaip reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 12 01, 21:06)
oj Antonia gerule.... gavau meginuka tai dega kaip reikia  doh.gif

va va.. kablys nugaroj man ta Antonia, bet labai sunku rast kas parduoda savo turėtą arba kažkur rast pigiau ir jokie Kalėdų seniai čia nepadeda biggrin.gif doh.gif jei rasit - užrodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 12 02, 09:29)
va va.. kablys nugaroj man ta Antonia, bet labai sunku rast kas parduoda savo turėtą arba kažkur rast pigiau ir jokie Kalėdų seniai čia nepadeda biggrin.gif  doh.gif jei rasit - užrodykit 4u.gif

parasykite man email: forman34@mail.ru smile.gif
Atsakyti
user posted image
Situ!!!
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2015 12 10, 20:54)

Ir aš ir aš. Jau buvau paprašius dovanų, bet persigalvojau blink.gif Dabar tuščią miniatiūrą uostau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 12 10, 21:16)
Ir aš ir aš. Jau buvau paprašius dovanų, bet persigalvojau blink.gif Dabar tuščią miniatiūrą uostau doh.gif

As tik atomiko dugne...Neatlaikys sirdis, jei pagelbos nieks nesuteiks.. verysad.gif
Atsakyti