Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Noriu pagalbos ax.gif blush2.gif
Sakykit kuo skiriasi Paco Rabanne Lady Million EDP nuo Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold EDP?
Turėjus esu pirmus,dabar užsisakiau vėl, laukiu atkeliaujant ,bet padariusi užsakymą pamačiau,kad užsisakiau Million Absolutely Gold doh.gif Tad sakykit jie skiriasi kažkuo ar ne kvapas?papasakokit man blondinei biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image

Būtent juodo ir būtent PP. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2016 01 09, 21:59)
user posted image

Būtent juodo ir būtent PP.  verysad.gif

a ko taip liūdnai? console.gif retas daiktas?
Atsakyti
Noriu pavasariui Opardu alyvu ir dar visai gundo Malle
L'Eau d'Hiver g.gif Nezinau ar cia vienkartinis uzplaukimas ,bet jei nepraeis ,gal reiks nusipirkt g.gif Gausiu lasiuka testui greit ,bandysiu g.gif
Atsakyti
Ajajaj,viena nora igyvendinu,tai du i jo vieta stoja doh.gif lotuliukas.gif dabar noriu Puredistance I ir Opardu doh.gif wub.gif dar A.Alessandria vienas juodas butelaitis nepamaisytu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2016 01 15, 18:34)
Ajajaj,viena nora igyvendinu,tai du i jo vieta stoja  doh.gif  lotuliukas.gif dabar noriu Puredistance I ir Opardu doh.gif  wub.gif dar A.Alessandria vienas juodas butelaitis nepamaisytu  ax.gif  biggrin.gif

hah.gif
oi kaip suprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2016 01 19, 14:03)
hah.gif
oi kaip suprantu biggrin.gif

Tik palatos drauges ir gali suprast biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Pasimaise protelis ant Palomos, ne kitaip... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2016 02 16, 11:13)

user posted image

Pasimaise protelis ant Palomos, ne kitaip... doh.gif

Siuos ispardavime marina1234 18psl.parduoda likuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2016 02 16, 12:45)
Siuos ispardavime marina1234 18psl.parduoda likuti 4u.gif

Aga, paziurejau mirksiukas.gif
Brangiai pasirode, skupa esu.. blush2.gif
Aciu 4u.gif , dar pasekiosiu.
Atsakyti
Sveikos,profės 4u.gif .Paaiškinkite diletantei,kuo skiriasi ELIE SAAB "Le parfum",nuo "Intense"?Pirmuosius esu uosčiusi,patiko,o Intense?Ačiukas,jei apšviesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2016 02 18, 16:15)
Sveikos,profės 4u.gif .Paaiškinkite diletantei,kuo skiriasi ELIE SAAB  "Le parfum",nuo "Intense"?Pirmuosius esu uosčiusi,patiko,o Intense?Ačiukas,jei apšviesit 4u.gif

Intense ryški ambra, daugiau medaus ir mažiau gėlių. Bent jau man EDP ir EDT elegantiškesni už Intense.
Atsakyti