Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

user posted image
Pasiilgau...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 03, 13:54)
Pasiilgau...

aha, tai jau dabar taip - tai jūs vakar kvėpinotės mano numylėtais ir išsiilgtais Champs Elisees, o šiandien ilgitės to paties, kaip ir aš... doh.gif Kažkoks deja vu.. rolleyes.gif pilnatis tikriausiai, ne kitaip g.gif

Ai, dar vakar su drauge labai geru šiltu žodžiu minavojom "a.a." Chloe Innocence - ot buvo mūsų, ką tik iškeptų studenčių, svajų ir padūsavimų objektas, kartu su Laura ir dar pora-trejeta.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 03, 14:23)
aha, tai jau dabar taip - tai jūs vakar kvėpinotės mano numylėtais ir išsiilgtais Champs Elisees, o šiandien ilgitės to paties, kaip ir aš... doh.gif  Kažkoks deja vu.. rolleyes.gif pilnatis tikriausiai, ne kitaip  g.gif

Ai, dar vakar su drauge labai geru šiltu žodžiu minavojom "a.a." Chloe Innocence - ot buvo mūsų, ką tik iškeptų studenčių, svajų ir padūsavimų objektas, kartu su Laura ir dar pora-trejeta.

Todėl ir prisiminiau Laura, nes jie man turi kažką bendro su Champs-Elysees smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 03, 14:37)
Todėl ir prisiminiau Laura, nes jie man turi kažką bendro su Champs-Elysees smile.gif

taip, tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 03, 14:37)

oi ne ne, bent mano nosiai, lauros sunaudojus ne viena butielka jaunystej biggrin.gif , o va pries champs-elysees nieko pries neturiu, bet po vienos miniatiuros daugiau nenoriu. Nors lauros likucio irgi nedamusu niekaip g.gif
Atsakyti
Noriuuu wub.gif
Giorgio Armani
Sí.....
Atsakyti
O aš tai apie šituos pagaunu save jau kelintąkart galvojant.. Draugė važiuoja į Paryžių spalio pab., gal parvežtų, ar jų jau nebeįmanoma šiaip parduotuvėse gaut? g.gif
Couvent des Minimes

Gal kas turit? Pamokentuokit.
Atsakyti
Amber Chocolate La Via del Profumo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 04, 14:47)
O aš tai apie šituos pagaunu save jau kelintąkart galvojant.. Draugė važiuoja į Paryžių spalio pab., gal parvežtų, ar jų jau nebeįmanoma šiaip parduotuvėse gaut? g.gif
Couvent des Minimes

Jie yra Vilniuje. Gyvena Panoramoje, C&D parduotuveje smile.gif
Papildyta:
Noriu Histoires de parfums ROSAM

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bobbin: 22 spalio 2014 - 11:41
QUOTE(RitaRazi @ 2014 10 04, 13:47)
Couvent des Minimes

http://www.cdstyle.l...desminimes.html
Atsakyti
QUOTE(Bobbin @ 2014 10 22, 12:39)
Jie yra Vilniuje. Gyvena Panoramoje, C&D parduotuveje smile.gif

QUOTE(Jolė*** @ 2014 10 22, 13:50)

ačiū 4u.gif bet tai kaip aš jų, višta, CdC neužmačiau blink.gif o kaip jūsų nuomonė apie juos?

Aš dar labai domiuosi Weil de Weil kvepalais šitie. Gal galite kas ir apie juos žodelį - kitą? Taip ir nesuprantu - ar jie raritetas, vintažas ar reformuluoti? Ebay'juj juos kaip tik pardavinėja, dar spėčiau pabidinti, jei tartumėt ką nors.
Atsakyti
Atrodo, kad pradedu noreti Lorettos, visa vakara negaliu atitraukti nosies nuo rieso... blink.gif
Atsakyti