Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 06, 22:29)
aš po vizito vokiečių g. jų norėjau kokias 2 savaites - bet progos nulėkt neberadau, tai ir pernorėjau smile.gif vertas komplimentų kvapas - jei galit gaut Kalėdoms - gaukit lotuliukas.gif .

Taip taip, daviau nuorodą ir dar paklausiau ar užsibookmarkino biggrin.gif Sakė, kad taip. Bet tai dar nieko negarantuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 09 26, 12:16)
Man siuo metu toks periodas kai nesinori jokiu parfumeriniu issukiu, nei megint nisos, nei vintazo... tiesiog norisi "skaniai" kvepet ir "nesiojamu" kvepalu tai tikriausiai todel uzsimaniau

user posted image

nebenoriu schmoll.gif gerai kad nepaskubejau pirkt rolleyes.gif

dabar norai tokie butu:
Trussardi Donna 2011 ir senuka python noreciau
Hermes Jour
Laura Biagiotti Venezia naujoji
Van cleef and arpels oriens
Gucci flora edp
Serge Lutens feminite
Ir dar susipazint su Tom ford, Annick Goutal, Serge Lutens, Montale kvapais thumbup.gif
....Ir dar kazkoks keistas noras atsirado rupintis atsargiom...noriu senosios vezezios, alchimie, juodojo kasmyro, ysl nu tureti daugiau negu turiu unsure.gif
Atsakyti
Šiuo metu labai noriu....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nut*: 31 gruodžio 2014 - 15:33
Aš kažkaip noriu kad sugrįžtų Dior Dolce Vita.
Nebūtinai kibiriniu kiekiu, bet kažkiek noriu vėl turėt.
Atsakyti
As visai pasiilgau Dior Poison klasikiniu .. Kazkada turejau ,atsibodo ,dabar manau gal patiktu vel..
Hypnotic buvo mano meile daug metu ...ir ju visai noreciau .. biggrin.gif
Dar manau noreciau LM patciuoles ,muskuso ir FM muskuso ... Bet cia dar svarstau tik biggrin.gif
O butinai turiu nusipirkt Opus 6 ,nes uzsakymas neatkeliavo ir Roja Diaghilev ir noreciau ,kad tuo norai uzsibaigtu kuriam laikui.. rolleyes.gif
Atsakyti
o as noriu Champaca Absolute Tom Ford ir dar nematuskinio pirkinio su irisu biggrin.gif
Atsakyti
Pamirsau dar Puredistance M didelis butelis ,jau manes laukia ir Black kazkada butinai ...
Cia planas metams i prieki .. biggrin.gif
Atsakyti
Mano planas - Lancome Hypnose butelis, nes miniuko per mažai biggrin.gif Pirmą kartą testavau juos 2007 m., patiko, bet atkalbėjau save, kadangi nemažai vanilės juose. Dabar, kai gavau dovanų miniuką, kvepinuosi, ir taip jie man prilipo. Toks nebanalus kvapas ax.gif Ir ta vanilė ne tokia jau saldi su vetiverija ir gėlėmis, ir dar turi to tipinio prancūziško "muiliškumo", kuris suteikia kvapui prabangos.

Malonu iš naujo atrasti seniai užmirštą gerą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 02, 14:26)
Malonu iš naujo atrasti seniai užmirštą gerą thumbup.gif

drinks_cheers.gif Tikrai.

LaimingaMergina išpardavykloj pardavinėjo Hypnose.
Atsakyti
Mano užtikrinti ir laiko patikrinti norai: Nu, MFK Lumiere Noire, Puredistance pilna kolekcija, Chanel Exclusifs serija ir Guerlain senieji kvapai. wub.gif

Neužtikrinti ir laiko nepatikrinti norai - kaip vyras sako "milijon i malenkaya teležka" rolleyes.gif ir viskas, kas su slyva biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visas Fėjas!!!
Tegyvuoja toliau ši graži bendruomenė
4u.gif Ačiū už dalybas: kvepalų ir minčių apie juos.

Noriu judėti toliau parf. pasaulio vingiuotais takeliais - keliauti, ieškoti, rasti, atrasti, sužinoti, interpretuoti, kvepėti..

wink_3.gif
Atsakyti
aš norėčiau Bois Farine atomiko. mainais biggrin.gif
Atsakyti