QUOTE(ingisee @ 2014 07 09, 16:09)
Stiprybes tau mergina,nemanai,kad tai specialiai sugalvota,kad tu broliui atleistum
nors nezinau ka jis tau pridirbo,bet gal reiktu atleisti,neseniai maciau,kaip brolis verke netekes brolio,jie taip pat buvo susipyke
patikek tai labai ne kas

As susitaikysiu su juo kazkada, kai jis ides labai daug pastangu. Per skaudziai man padare.. Visada tiesiog atleisdavau, pamirsdavau, neprimindavau. Ir staiga jis man padare skaudziai, labai skaudziai. Visa gyvenima juo rpinausi, jam netruko nieko. Ne karta atsisake manes, nieko nesakiau, tiesiog atleidau. Bet atejo diena, kada jis padare labai daug visko, isvadino mane kale uz nieka. (cia tik maza dalelyte viso to, kas buvo). As nemoku pykti. Atleidziu jau po valandos. O sitas reikalas jau greit metai kaip tesiasi. Isverkiau tiek dienu ir naktu, kiek neverkiau per visa gyvenima. O dabar palieku viska gyvenimui, likimui ir jam.
Na o jei mano seima mane bando tokiu budu sutaikyti su juo, tada jie labai klysta, kad as ir sisyk busiu atlaidi. Uzteks s... man i dusia, as irgi zmogus. Irgi turiu jausmus.
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 09, 20:59)
O kiek kainuoja senukuose tas smelis? As vis dar galvoju gal iterpti ta ceremonija... 

As smelio ceremonija darysiu mamai

O smeliuka daziau su paprasciausiais akvareliniais dazais.