Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

QUOTE(ingisee @ 2014 07 09, 16:09)
Stiprybes tau mergina,nemanai,kad tai specialiai sugalvota,kad tu broliui atleistum g.gif nors nezinau ka jis tau pridirbo,bet gal reiktu atleisti,neseniai maciau,kaip brolis verke netekes brolio,jie taip pat buvo susipyke schmoll.gif patikek tai labai ne kas

As susitaikysiu su juo kazkada, kai jis ides labai daug pastangu. Per skaudziai man padare.. Visada tiesiog atleisdavau, pamirsdavau, neprimindavau. Ir staiga jis man padare skaudziai, labai skaudziai. Visa gyvenima juo rpinausi, jam netruko nieko. Ne karta atsisake manes, nieko nesakiau, tiesiog atleidau. Bet atejo diena, kada jis padare labai daug visko, isvadino mane kale uz nieka. (cia tik maza dalelyte viso to, kas buvo). As nemoku pykti. Atleidziu jau po valandos. O sitas reikalas jau greit metai kaip tesiasi. Isverkiau tiek dienu ir naktu, kiek neverkiau per visa gyvenima. O dabar palieku viska gyvenimui, likimui ir jam.
Na o jei mano seima mane bando tokiu budu sutaikyti su juo, tada jie labai klysta, kad as ir sisyk busiu atlaidi. Uzteks s... man i dusia, as irgi zmogus. Irgi turiu jausmus.
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 09, 20:59)
O kiek kainuoja senukuose tas smelis? As vis dar galvoju gal iterpti ta ceremonija...  g.gif

As smelio ceremonija darysiu mamai smile.gif Kazkaip miela man ta ceremonija blush2.gif
O smeliuka daziau su paprasciausiais akvareliniais dazais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 10, 00:02)
Merginos islendu ir as i skaidrius vandenis, per daug nepeikite  biggrin.gif:

O jau sukneles grozis!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 10, 09:15)
Merginos oj pamirsau pasakyti as jau pasidariau viena operacija, liko dar viena, operacija praejo gerai, kaip sake moterys su kuria gulejome vienoje palatoje, kad as labai patikau gydytojui, ot kaip buna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveika sugrizus,sirdele 4u.gif Labai smagu skaityt, kad viskas praeina puikiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2014 07 10, 18:46)
Merginos imetu savo smelio ceremonijos rekvizitus, na negimusi as tiems meniskiems dalykams  doh.gif

TOBULA!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 11, 07:08)
Labas rytas, merginos,

Nelabai turiu laiko, kad ir kaip noreciau su jumis pabuti, kaip ataskaita imeciau i pastuka savo atributika jusu teismui, tik smelio ceremonijos indai tusti, nufotkinsiu ir atsiusiu smile.gif  ax.gif

Labai grazus darbeliai smile.gif
is kur tas etiketes gavai kur ant mazu buteliuku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 11, 11:57)
Labai norejau sitos:
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2648 , bet laiko neturiu sitiek laukti ir ji is Kinijos. O su kinais jau pora kartu nusvilau..

As tau i pagalba, gal ka uzmatysi wink.gif: http://www.retrostil...eliu-nuoma.html.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 10, 16:06)
Specialiai labai prašančiai biggrin.gif  Sausainėliai vardiniai buvo įdėti į štai tokį pažadų tortąsmile.gif
Svočiavusi pora nusipelniusius šventės dalyvius apdovanojo medaliais.

Ir pamiršau pasigirti,kad  už triūsą, pasiruošimą ir rūpestį gavom savaitgalį į Druskininkus wub.gif

Zvilgsne is kur tu? Nes svociavusia pora pazistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflower159 @ 2014 07 11, 14:27)
Zvilgsne is kur tu? Nes svociavusia pora pazistu biggrin.gif

O aš maniau,kad seniai žinai,kas aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 11, 14:33)

mielosios prašau nekalbėti kodais mistiniais, nes mus smalsumas taip pat žudo ax.gif
Atsakyti
Kokia tinginyste mane siandie uzvalde doh.gif uzpakalio nuo lovos nepakeliu ir tik valgau valgau ir valgau doh.gif ziauriai nemegstu tokiu dienu, o pakeisti nieko negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 10, 23:02)
man tai viskas ok  mirksiukas.gif
Papildyta:

o kas per muzika spec  g.gif gal cia jaunuju megstamiausia daina kokia g.gif

Galima ir jaunuju jei tokia turi,arba kokia romantiska,tipo muzikinis fonas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 11, 12:17)
As susitaikysiu su juo kazkada, kai jis ides labai daug pastangu. Per skaudziai man padare.. Visada tiesiog atleisdavau, pamirsdavau, neprimindavau. Ir staiga jis man padare skaudziai, labai skaudziai. Visa gyvenima juo rpinausi, jam netruko nieko. Ne karta atsisake manes, nieko nesakiau, tiesiog atleidau. Bet atejo diena, kada jis padare labai daug visko, isvadino mane kale uz nieka. (cia tik maza dalelyte viso to, kas buvo). As nemoku pykti. Atleidziu jau po valandos. O sitas reikalas jau greit metai kaip tesiasi. Isverkiau tiek dienu ir naktu, kiek neverkiau per visa gyvenima. O dabar palieku viska gyvenimui, likimui ir jam.
Na o jei mano seima mane bando tokiu budu sutaikyti su juo, tada jie labai klysta, kad as ir sisyk busiu atlaidi. Uzteks s... man i dusia, as irgi zmogus. Irgi turiu jausmus.
Papildyta: Suprantu,nu ka tik stiprybes,gyvenimas viska sudelioja savaip. O saves zeminti neleisk,sutinku .
As smelio ceremonija darysiu mamai smile.gif Kazkaip miela man ta ceremonija  blush2.gif
O smeliuka daziau su paprasciausiais akvareliniais dazais.  smile.gif
el

Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 07 11, 11:38)
Pvz i stiklaini nuo pirsliu priklauso 100lt. Cia tikrai taip turi buti? Nes jei maziau bus ideta, tai sake gros prie pirsliu kol nebus ideti 100lt  blink.gif . Cia visur taip buna?  blush2.gif

Kas cia per prikolas??? Nesu tokiu bairiu girdejus. As ne kukli, greit atkirsciau juokeli, tai atsikabintu ta pacia minute.. Nu negali taip buti juk!!!!
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2014 07 11, 08:02)
Merginos, o kaip susegate vestuvinio laikrastuko lapus?

As musiau skylutes ir risau su dovanu bantuku nedideli mazga. Galus surieciau su zirklem.
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 11, 13:31)
As tau i pagalba, gal ka uzmatysi wink.gif

Aciuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 11, 13:33)

Na jei zinociau tai neklausciau smile.gif
Atsakyti
Na ka, is to nezmonisko tingejimo ir sedejimo ant sopkes, sumasciau kad visgi ir man reik to pazadu torciuko birthday.gif Aisku spalvoto popieriaus namie nera doh.gif bet vistiek iskepiau pabandymui viena gabaliuka, tai vaisinu essen.gif
user posted image
Atsakyti