Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 12, 13:32)
s:

Taip makiazas Beatos, o sukuosena mano kirpejos, taciau ji kaip Beata nevazineja, bet Beatos kirpejos ne prastesnes, o su kokia kirpeja tu susitarei?

Jo svente kaip veseile ir pagal kisene irgi kaip kukli veseile apie 10000 Lt doh.gif

as pas Jelena, pasiule man dvi kirpejas issirinkau pacia pirma is saraso ir nesukau galvos biggrin.gif manau,kad nenuvils ax.gif
na zinai is nuotrauku jau matos,kad nemazai ta svente tau kainavo doh.gif daug zmoniu turejai?
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 12, 22:53)
thumbup.gif  TOBULA  4u.gif

Aciu smile.gif
QUOTE(RaNita @ 2014 07 12, 23:35)
Sveikos smile.gif Na Aciuu, Jusu deka turiu jau beveik medalius, per kita savaite ant medinuku suklijuosim tikiuos ir kelsiu jusu teismui smile.gif ka as be jusu  4u.gif 
Misis, atrodai nuostabiai  bigsmile.gif   is kur tooookias grazias jupas trauki??  g.gif  liuks, labai grazi nuo iki  wub.gif   ir darbai pasaki6ki  thumbup.gif

Aciu brangioji, o tu man "grinai lietuvei" isversk zodi jupas, nes nesusigaudau su vertimu, gal kitais zodziais pasakik ax.gif
QUOTE(topas @ 2014 07 13, 02:54)
Misis Vomband, negaliu neparašyti ačiū už pasidalinimą įdėjomis, už gražias  nuostabios šeimos nuotraukas ir žinoma- už įkeltus dabelius.Kiek rekia kantrybės, darbo, laiko norint tiek visko padaryti ir labai kruopščiai.Ar viską įvykdėt ką planavot.Jaučiu sukūrėt nuostabią šventę ir jauniesiems ir svečiams.Žaviuosi, nes man iki vestuvių liko 2 savaitės, skaitau, lakstau , ieškau,perku, bet kažkaip viskas padrika ir mintyse ir daigtuose.Nors tai ketvirtos vestuvės, kuriose piršliausim.Kažkaip per 5-7 metus labai pasikeitė ir reikalavimai ir tvarka.Jaučiuosi lyg pirmą kartą eičiau:) blush2.gif

Sveikinu visas svočiutes, kurios jau po vestuvių!

Visu pirma, nepanikuoti ir pas mane taip buvo , kad panika apimdavo, ir nespedavau, o paskui paskutini vakara pries viestuves jau 9 val vakaro jau miegojau lotuliukas.gif
Prasom, o jei mano idejos kazkam bus reikalingos, tai man dar dziugiau, reiskia kazkam busiu naudinga. Viska ivykdyti praktiskai pavyko, ne nepavyko iki galo nes per 2 dienas pravedziau tik du zaidimus, bet gerus vel pasikartoju ir pasidalinu cia dariau pirma diena https://www.youtube....h?v=77aBe3Wamc8 visiems labai patiko

o antra diena dariau stai sita https://www.youtube....h?v=evuiiEta28w

ir gamtoje zaidimu nedariau, nes visos pamerges buvo ant antibiotiku su temperatura, viena baznycioje net apalpo, tai mes tiesiog sedejome ir gereme kavite bei arbata, vaikinukai alu gurksnojo, o visa fotosesija viko sicia http://www.toresbravoras.lt/galerija vel gi rasiau ir anksciau, bet galkam prireiks mirksiukas.gif

P.S: Jei kam nors ko nors reikia prasom i AZ kuom galesiu tom padesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 13 liepos 2014 - 07:31
QUOTE(topas @ 2014 07 13, 02:54)
.Nors tai ketvirtos vestuvės, kuriose piršliausim.Kažkaip per 5-7 metus labai pasikeitė ir reikalavimai ir tvarka.Jaučiuosi lyg pirmą kartą eičiau:) blush2.gif

nesiparinki,cia turbut visom taip biggrin.gif as t.p. vienu metu daug darbu darau, kad ir vakar - siuvau suknele, perejau i karpimus logotipu, klijavau,risau ant 40buteliuku logo su kaspiniukais doh.gif O siandiena po vaiko treniruotes vel kibsiu i siuvima smile.gif ir taik kiekviena diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 13, 08:26)
as pas Jelena, pasiule man dvi kirpejas issirinkau pacia pirma is saraso ir nesukau galvos  biggrin.gif manau,kad nenuvils  ax.gif
na zinai is nuotrauku jau matos,kad nemazai ta svente tau kainavo  doh.gif  daug zmoniu turejai?

AAAAAAAA, Jelena, mes ja Aliona vadiname, tai brangioji tada, PATI GERIAUSIA thumbup.gif , jau is pora plauku sedevra padaris, jei kokia sukuosena tau patiko tai gali parodyti, su makiazu taip pat o jei atsibodo sukti sau galva, pasakit, kad tu is SM nuo Natalijos Beatai, paimk ir visa valanda atsipalaiduok busi karaliene, as tau tikrai S.... nepasiulyciau, ir tave Beata gerai atsimena, na pagal tavo gyvenamaja vieta lotuliukas.gif lotuliukas.gif , dar su makiazu as visada ryskiau darau akis, na nuotraukuose matosi, o lupas ji toki tona uzdeda, o veliau su blizgesiu, ir paskui per veseile as tik blizgesiu praeinu ir LIUKS thumbup.gif
Papildyta:
agne_vyr , tu tik veliau pasirodik su suknele ir savo pupu sukneles parodik ax.gif man labai smalsu blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Oj merginos, vakar su vaikais buvome Sereikiskiu parke, tai oho ho kek vestuviu mateme, ir savo vaikus mokinome saldainius prasyti, jus tik nepagalvokit, kad mes tu saldainiu namuose neturime, bet vaikui kiek upo paciam is kasiko paimti saldainiu, ir dar mergina su grazia suknele paduoda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar teks kas savaitgali kur nors vaziuoti saldainiu is vestuviu prasyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau taip vaikams patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 13, 08:41)
na pagal tavo gyvenamaja vieta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,
Papildyta:
agne_vyr , tu tik veliau pasirodik su suknele ir savo pupu sukneles parodik ax.gif man labai smalsu blush2.gif  mirksiukas.gif

tai sakai jau mane zino is adreso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na asu jau ant taves rezultatus matau ir rami kaip belgas ka padarys tas tikrai tiks biggrin.gif
butinai parodysiu suknutes ir kitus darbus mirksiukas.gif mergickom jau beveik pasiuvau liko apacia o savo suknute jau ipusejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 13, 08:45)
tai sakai jau mane zino is adreso  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na asu jau ant taves rezultatus matau ir rami kaip belgas ka padarys tas tikrai tiks  biggrin.gif
butinai parodysiu suknutes ir kitus darbus  mirksiukas.gif  mergickom jau beveik pasiuvau liko apacia o savo suknute jau ipusejau  smile.gif

Oj taip smalsu tavo kurinius pamatyti, o del groziu buk rami, jei reikes gelinio lakavimo irgi zimunuose gera zinau mirksiukas.gif , tu manes klausk as daug ko zinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taip o tave pagal adresa atsimena mirksiukas.gif , bet gali priminti, kad nuo manes, jei patiko mano makiazas tai sakik kaip Natalijai per Jubilieju darei tai zinos, as visada akis panasiai dazau, ji zinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 13 liepos 2014 - 07:48
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 13, 08:43)

Oj merginos, vakar su vaikais buvome Sereikiskiu parke, tai oho ho kek vestuviu mateme, ir savo vaikus mokinome saldainius prasyti, jus tik nepagalvokit, kad mes tu saldainiu namuose neturime, bet vaikui kiek upo paciam is kasiko paimti saldainiu, ir dar mergina su grazia suknele paduoda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dabar teks kas savaitgali kur nors vaziuoti saldainiu is vestuviu prasyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jau taip vaikams patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu kaip faina biggrin.gif mano dicke ir megsta vestuvinius saldainius o ypac juos rinkti kai ismeta i ora tiek laimes pas vaika,kad jau pamirsta suvalgyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 13, 08:46)
tu manes klausk as daug ko zinau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif turesiu omeni, pasiskambinsiu cia kur netoli mano namu, jei nebus uzimta ar atostogau tai pas tau pasiklausiu mirksiukas.gif
tu gal su groziu dirbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 13, 08:55)
nu kaip faina  biggrin.gif  mano dicke ir megsta vestuvinius saldainius o ypac juos rinkti kai ismeta i ora tiek laimes pas vaika,kad jau pamirsta suvalgyt  lotuliukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  turesiu omeni, pasiskambinsiu cia kur netoli mano namu, jei nebus uzimta ar atostogau tai pas tau pasiklausiu  mirksiukas.gif
tu gal su groziu dirbi  g.gif

Zinok,mano darbas visai su groziu nesusietas, as geodezininke dirbu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 13, 08:59)
Zinok,mano darbas visai su groziu nesusietas, as geodezininke dirbu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su groziu nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Idomu kaip sekasi musu svocioms g.gif Manau, kad irgi sulauks daug avaciju ir pagirimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 12, 09:00)
Aciu brangioji, tikrai kaip suprantate materiai visada malonus komplimentai wub.gif

Oj mergaites ziurekite kaip smagiai atrodytu salotines, zalios vestuves, cia stalas per musu jubilieju mirksiukas.gif dar ir savo pypliu parodysiu

http://www.part.lt/i...61c1154d336.JPG

Ir dar mergaites negaliu nepasigirti, ne pas kiekvienus per ju 30 metu jubilieju buna seneliai, as su savo seneliais

http://www.part.lt/i...5866b815828.JPG

Misis Vomband sauniai atrodai ir pyplys grazuoliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 07 12, 22:30)
Na po tokiu pagirimu, net neturiu ka ir pridurti ax.gif  wub.gif

Na mergaites kazkada zadejau, viska ka spejau nufotografuoti i viena albuma ideti vat prasom http://public.fotki....band/viestuves/

10 balu thumbup.gif
Atsakyti