Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

QUOTE(sunflower159 @ 2014 07 07, 15:39)
Sveikos,
Na as dar tik pusiau atsigavus po vestuviu, miego trukumas, net ir kava ne ka padejo blush2.gif
Na mes pirma nuvaziavom pas jauniki ten pakalbejom tada visa jaunojo seima sodino medeli su potekste, kad sunus iseina is namu tai kad tevai turetu kuo rupintis, kazkaip greitai ten susisukom, tada pas jaunaja tai darem kaip pelenej jaunoji laiptinej paliko bateli jaunikis su bateliu atejo ir matavo bateli kol tiko tada vel plepesiai, pasivaisinimas, palaiminimas ir vaziavom i baznycia. Po jos ilgiausiai jaunieji fotografavosi tai biski i pabaiga pavargau nes jau karsta buvo. Nu ka nuvaziavom i sodyba kur sventem tai kol stala issipirkom doh.gif  biggrin.gif mes darem taip moteriai uzrisau pjaustymo medine lentele, o vyrui medini dideli sauksta ir per minute be ranku turejo vyras su saukstu i lentele 100 kartu suduot jei suduos tai jau mes uzleisim jiem savo vietas tai ten tie persirengeliai pyksejo biggrin.gif tada po viso sito tai sveikinimai jauniesiems tada darem smelio ceremonija lauke. Jau kai susedom prie stalo tai tevai inese dideli duonos kepala nu jau mes su pirsliu buvom paruose tam tikrus zodzius tai jaunikio tevas is vieno galo atpjove rieke ir padave sunui o jaunosios tevas is kito galo atpjove ir padave jaunajai. Tada dokumentu iteikimas su kalendoriaus lapeliu ir priesaika. Keleta zaidimu prie stalo vede muzikantai pries puse 12val nakties tai zidini tevai inese bet kai jau inese tai uzgesinom sviesas ir dege tik zvakes ant satlo ir zidinys tai labai grazu buvo darem zaidima su puodais tai visi luzo sake tokio dar niekur zaidimo nemate tai viena moteriska puoda i sipulius plastmasini suvare biggrin.gif I seimininkus tai po 12val isventinom kai jau nusegem rutu vainikeli ir nuometa. Ir tada jau miegot 2val isleidom jaunuosius tai iteikem krepsi su meiles simfonija samapanu ir saldainiais. Antra diena tai du vaikinai su prijuostem inese suspausta suri tai visiem ir juoko buvo pirmos nakties protokolas, nu ir karti karti buvo tai darem su buciniu dezutem . Jauniesiems 3 zaidimus aistru gesinima tai su vandens sautuvais per atstuma gesino zvakes, tada seimos banka ir vaiku ieskojima su kopustais. Gandrui laiska leidom tai su helio balionais. Lauke darem zaidima kietakiausis tai visi vyrai zaide tai visiems labai patiko irgi biggrin.gif ir pabaigoj iteikem medalius geriausiai pamergei ir t.t. O gamtoj tai darem zaidima panos laike tarkas o bernam pririsom po morka tai kuris greiciau morka sutarkuos ir butelio perdavima per kojas. Tevai tiek jaunosios tiek jaunikio labai dekojo, jaunieji ir labai patenkinti, o sveciai sake tokiose vestuvese pirma karta tai manau kaip pirma karta pirsliaudami pasirodem  thumbup.gif uz tai esu dar karta dekinga Jums mergaites uz Jusu idejas ir patarimus aciu aciu aciu 4u.gif Ai dar tevam darem zaidima kas pirks masina, o kas augins anukus

oi kaip smagu smile.gif
laukiam daugiau smulkmenų , detalaus aprašymo kas čia per žaidimas tėvams ir visų kitų smulkmenų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 07 07, 17:52)
Galvoju ikelsiu jusu teismui, bet nzn kaip is vordo paversti i jpg, kad galeciau cia ideti g.gif

mesk i pastuka wordini varianta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 07 07, 18:00)
laukiam daugiau smulkmenų , detalaus aprašymo kas čia per žaidimas tėvams ir visų kitų smulkmenų smile.gif

ten kazkaip duoda traukti tevams uz sniureliu is pintines daiktus, tiksliai nepamen, bet pavyzdziui raktas, tai pades nama pasistatyti, lele - pades anukus saugoti, kazkas panasaus, as irgi galvojau daryti, bet paskui niekur i scenariju neipaisiau smile.gif, tai atsisakiau wink.gif. Gal kazkur turiu savo begalyes trtose issisaugojusi lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 07, 18:38)
ten kazkaip duoda traukti tevams uz sniureliu is pintines daiktus, tiksliai nepamen, bet pavyzdziui raktas, tai pades nama pasistatyti, lele - pades anukus saugoti, kazkas panasaus, as irgi galvojau daryti, bet paskui niekur i scenariju neipaisiau smile.gif, tai atsisakiau wink.gif. Gal kazkur turiu savo begalyes trtose issisaugojusi  lotuliukas.gif.

agnemonas, Jus mano gelbėtoja ir įkvepėja. Jei prie progos rasite, įmeskite 4u.gif
asmodėja, laiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o aš šiandien su muzikantu kalbėjau smile.gif papasakojau savo įdėjas gavau pritarimą. Liuks. Bėje įdėja ne mano, įdėja čia vogta, berods iš monikiuks, va 4u.gif kompensacijai.
Apie tas nelemtas pažadų dėžutes išsiaiškinau ir darau toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 07 07, 18:56)
agnemonas, Jus mano gelbėtoja ir įkvepėja. Jei prie progos rasite, įmeskite  4u.gif

visu pirma, prasau i mane taip nesikreipti, jauciuosi labai sena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, pakaks ir Tu wink.gif.
Stai radau, cia is senu temu buvau issisaugojusi tai cituoju: "as dariau vat toki po seimos zidinio: turejau pintine, joje 4 daiktai (pvz. leliukas, masina, raktas, pinigai) ir sakai " o dabar mums visiems butu idomu pasiziureti kuom gi teveliai prisides prie musu jaunuju gyvenimo" ir duodi kiekvienam tevui traukti. tegu traukia po viena ir iskart pakomentuoja kaip supranta kuom jie prisides, siaip visada supranta jie kame cia saknys istraukia leliuka - vadinasi dabos anukus, rakta - pirks namą ir t.t. ta pintine uzklojau su grazia medziagine servetele kad nesimatytu kas viduje, kiekviena daikta pririsau baltu kaspinu tokiu placiu ir nuleido per pintine".

Dziugu skaityti ispudzius merginos wink.gif. Ziuriu as jusu vis nepalieku, gal jau butu metas, nesdintis is cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 07 liepos 2014 - 18:25
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 07, 19:25)
visu pirma, prasau i mane taip nesikreipti, jauciuosi labai sena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, pakaks ir Tu wink.gif.
Stai radau, cia is senu temu buvau issisaugojusi tai cituoju: "as dariau vat toki po seimos zidinio: turejau pintine, joje 4 daiktai (pvz. leliukas, masina, raktas, pinigai) ir sakai " o dabar mums visiems butu idomu pasiziureti kuom gi teveliai prisides prie musu jaunuju gyvenimo" ir duodi kiekvienam tevui traukti. tegu traukia po viena ir iskart pakomentuoja kaip supranta kuom jie prisides, siaip visada supranta jie kame cia saknys  istraukia leliuka - vadinasi dabos anukus, rakta - pirks namą ir t.t. ta pintine uzklojau su grazia medziagine servetele kad nesimatytu kas viduje, kiekviena daikta pririsau baltu kaspinu tokiu placiu ir nuleido per pintine".

Dziugu skaityti ispudzius merginos wink.gif. Ziuriu as jusu vis nepalieku, gal jau butu metas, nesdintis is cia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif.


prašau net neturėti tokių keistų minčių. Turęsiu galvoje kaip kreiptis į Tave drinks_cheers.gif . Tavo draugija mums visoms maloni thumbup.gif
ačiū, išsisaugojau smile.gif
Atsakyti
Labas merginos, tiek daug priplepejot nuo penktadienio, kol as ilsejausi vat tokiam rojaus kampely:
user posted image
O dabar begu vytis Jus, skaityti darbstuoliu ispudzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 07, 20:38)
Labas merginos, tiek daug priplepejot nuo penktadienio, kol as ilsejausi vat tokiam rojaus kampely:
user posted image
O dabar begu vytis Jus, skaityti darbstuoliu ispudzius  ax.gif

Like Tavo atostogoms smile.gif
Atsakyti
RaNita, 2 sav.pries mano seses vestuves mire musu mylimiausias dede. Tai po ceremoniju vaziavom i kapines, Jaunieji padejo gelytes ir uzdege zvakutes. Buvo labai jautru ir grazu. TAda jokiu tylos minuciu nedarem. Pries mano pirmasias vestuves mire vieno svecio antra puse. Vestuviu metu, per pirma prisedima, pirsliai padare minute tylos jos garbiai.
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 07 07, 20:47)
Like Tavo atostogoms smile.gif

Dar buvome pajury:
user posted image
Si treciadieni dar porai dienu leksim prie kriokliu, is kitos puses. Kadangi mano koja sugadino planus pakeliauti i siltus krastus pries griztant i LT, tai nusprendem bent cia, po vieta, pasiganyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 07, 10:25)
Plepsių dešimtukui[/font]
agne_vvr  48
agnemonas 42
diana79 41
Monikiuxas 40

Rodos tiek mazai reiskiuos, ir vistiek pakliuvau i sarasiuka lotuliukas.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflower159 @ 2014 07 07, 15:39)
manau kaip pirma karta pirsliaudami pasirodem  thumbup.gif

SAUNUOLE, mergina thumbup.gif LABAI SMAGU skaityti gerus ispudzius drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 07, 18:38)
ten kazkaip duoda traukti tevams uz sniureliu is pintines daiktus, tiksliai nepamenu

I pintine ideti virvute perristi 4 daiktai: lelyte, raktas, masinyte ir pinigelis. Teveliu paprasoma, kad kiekvienas issirinktu po sniureli ir issitrauktu. Po kiekvieno istraukimo mes pakomentuojam situacija, kad zaidimo esme ta, kad teveliai dabar susiskirste pareigomis vaikams padeti, Tas, kuris issitrauke lelyte-pades daboti Jauniesiems vaikus. Istraukesis rakta-pirks vaikams namus. Tas, kuriam kliuvo masinyte-pasirupins Naujosios seimynos Naujuoju auto transportu. Na o likesm issitraukes pinigeli-rems vaikus finansiskai, kai tik jiems to prireiks.
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 07 07, 18:56)
Bėje įdėja ne mano,  įdėja čia vogta, berods iš monikiuks, va  4u.gif  kompensacijai.

ACIU, priimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 07, 10:47)
Labas rytas,  thumbup.gif  ačiū už naujus namučius, o jų  jug taip reikia  4u.gif

Su dideliu nekantrumu laukiu merginų įspūdžių ir svočiavimo patirties sklaidos  4u.gif

Pasikartosiu bet dar paklausiu , koks svočios vaidmuo mergvakaryje, kas iš svočios priklauso?

Šiandien lėksiu ieškot pasagos , jei nerasiu mb pažadėjo nukaldint, turiu tokią viltį , kad ir šeimos židinį įkalbėsiu nukaldint...vis bandau įrodinėti kad bus vienetinis jau vien tuom gražus, bet piršliukas nelabai pasirašo.. suvenyrus - medalius vakar paskutinį syk nulakavom, vakare įkelsiu foto .Laikraštuką pagaliau  blink.gif užbaigiau , keičiau n kartų....dabar tik atspausdint liko ...
Vakar sulaukiau giminaitės skambučio, prisipažinsiu nemalonaus schmoll.gif ...Kaip tu apsiėmei, kaip nebijai gi visi apkalbės, visiems neįtiksi ir tttt.jei trumpai daug negatyvo...pikta, bet kita vertus stiprėju ir nė kiek nesijaudinu, tegul šneka gi liežuvis tam ir duotas  g.gif

ir dar neapsisprendžiu kur akmenukus dėti ( visi bus krepšelyje, o atrinktus nesumąstau kur gražiau pasiūlyt dėti) , į maišelį , dėžutę ar stiklainį. Kur dėsit jūs?

tikrai nekreipk demesio,cia pavydas kalba,tau viskas pavyks,tam mes ir susibureme cia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,aciu Lemona uz naujus namus 4u.gif As truputi apleidau savo darbus,buvau truputi kitokio pobudzio rengini,kur niekam nelinkeciau,tai dar nelabai galiu susikaupti ir atsigauti.Skaitau,kad mus merginom pavyko,saunuoles thumbup.gif kitaip ir buti negalejo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 07, 19:25)
visu pirma, prasau i mane taip nesikreipti, jauciuosi labai sena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, pakaks ir Tu wink.gif.
Stai radau, cia is senu temu buvau issisaugojusi tai cituoju: "as dariau vat toki po seimos zidinio: turejau pintine, joje 4 daiktai (pvz. leliukas, masina, raktas, pinigai) ir sakai " o dabar mums visiems butu idomu pasiziureti kuom gi teveliai prisides prie musu jaunuju gyvenimo" ir duodi kiekvienam tevui traukti. tegu traukia po viena ir iskart pakomentuoja kaip supranta kuom jie prisides, siaip visada supranta jie kame cia saknys  istraukia leliuka - vadinasi dabos anukus, rakta - pirks namą ir t.t. ta pintine uzklojau su grazia medziagine servetele kad nesimatytu kas viduje, kiekviena daikta pririsau baltu kaspinu tokiu placiu ir nuleido per pintine".

Dziugu skaityti ispudzius merginos wink.gif. Ziuriu as jusu vis nepalieku, gal jau butu metas, nesdintis is cia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif.

Jokiu budu Agnemonas schmoll.gif mesk tokias mintis is galvos,mums taves reikia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti