Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

QUOTE(Rugelina @ 2014 07 24, 22:24)
O kada Jūs naudojat ir kaip bučinių dežutes???  smile.gif

as naudosiu vietoj zaidimo tradicinio kaip jaunuosius mokyti buciuoti duosiu 10 sveciu issitraukti dezutes o ten bus instrukcija su aprasymu piesineliu ir kitais priedais jei reiks.
Atsakyti
Gal kas eis svočiaut i vestuves kartu su krikstynom? Ar gal teko dalyvaut tokiose?
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2014 07 24, 22:32)
as naudosiu vietoj zaidimo tradicinio  kaip jaunuosius mokyti buciuoti duosiu 10 sveciu issitraukti dezutes o ten bus instrukcija su aprasymu piesineliu ir kitais priedais jei reiks.

O, kaip thumbup.gif sugalvota, tik įdomu ar muzikantai patys bučiuotis mokyt nepradės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 07 24, 22:44)
O, kaip  thumbup.gif  sugalvota, tik įdomu ar muzikantai patys bučiuotis mokyt nepradės biggrin.gif

niu nzn pasakysiu as jiems bet jei ka as pasiryzusi sustabdyti:)
Atsakyti
sveikutes,
ir as buvau pradingusi,nes ilsejausi Portugalijoje,..
man jau nervai ima kai arteja data,ir nzn nuo ko pradeti ir ka stverti,kadangi prisipirkus mazadaug viska turiu,bet nezinau ko stvertis
reikia man seiminikei kokiu nors zodziu isventinant,gal kas gali pasiulyti ka galima rasyti as darau receptu knyga tokia,ka butu galima uzrasyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2014 07 24, 22:52)
niu nzn pasakysiu as jiems bet jei ka as pasiryzusi sustabdyti:)

L. orginali mintis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 07 24, 22:56)
L. orginali mintis...  wub.gif

smile.gif
Papildyta:
gal kas slapuka man i pastuka parasyti galetu:) buciau labai dekinga. taippat gal kas kokiu minciu pasiulis ka graviruoti ant lekstes
Atsakyti
QUOTE(mildzike @ 2014 07 24, 23:04)
smile.gif
Papildyta:
gal kas slapuka man i pastuka parasyti galetu:) buciau labai dekinga. taippat gal kas kokiu minciu pasiulis ka graviruoti ant lekstes

Deja, aš dar neužsitarnavusi smile.gif

O lėkštes jauniesiems dovanosit kaip dovaną?
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 07 24, 22:44)
O, kaip  thumbup.gif  sugalvota, tik įdomu ar muzikantai patys bučiuotis mokyt nepradės biggrin.gif

As pries tai perspejau muzikantus, kad per karti karti bus tos dezutes.
Jiems pradejus traukti karti karti sakiau taip:
Gerai gerai mes bučiuosimės, o Jūs sveteliai visi taip darykite saulė virė saulė virė (parodai), mums su piršliu bus žymiai drąsiau mokinti (jie visi daro, mes lyg ruošiamės). Oi kaip apakino mane visų auksiniai žiedai, kiek matau čia daug susituokusių, vadinasi ir bučiuotis mokančiu, tuoj mes patikrinsim (tuomet daliname bučinių dėžutes).

Kad jus matytumete kaip jie visi pavyzdingai ta saule vire saule vire dare thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man dar pasiseke, kad dauguma sveciu pazistami, tai as puikiai zinojau net is jaunimo kas kada susituoke (vieni pries savaite buvo, tai sakiau kad sie svieziai kepti svieziai pamokinti), pas mus buvo atskiri staliukai, ir as pati su pintine nesiojau tas dezutes traukti.
Atsakyti

[/quote]
Prasom,ne apie vienas is ju.Tos zvakutes plonos,ilgos,spalvotos ir kai dega nelasa vaskas biggrin.gif
[/quote]

Labai ačiū už pasisiūlymą pagelbėti 4u.gif drinks_cheers.gif , bet ko gero apsistosiu ties vadinamom "tabletėm" mačiau yra gražesnės ne metaliniame o plastikiniame įdėkliuke.kalbėjau su mačiusia mergina tokią ceremoniją, tai sakė tos tabletės labai gražiai atrodo, nes kiekvienas ją laiko delne.Tikiuosi kad nebus problemų, neapsilaistys:DD, reikia dayti šią ceremoniją pradžioje, kol visi dar save kontroliuojantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 24, 23:15)
As pries tai perspejau muzikantus, kad per karti karti bus tos dezutes.
Jiems pradejus traukti karti karti sakiau taip:
Gerai gerai mes bučiuosimės, o Jūs sveteliai visi taip darykite saulė virė saulė virė (parodai), mums su piršliu bus žymiai drąsiau mokinti (jie visi daro, mes lyg ruošiamės). Oi kaip apakino mane visų auksiniai žiedai, kiek matau čia daug susituokusių, vadinasi ir bučiuotis mokančiu, tuoj mes patikrinsim (tuomet daliname bučinių dėžutes).

Kad jus matytumete kaip jie visi pavyzdingai ta saule vire saule vire dare  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Man dar pasiseke, kad dauguma sveciu pazistami, tai as puikiai zinojau net is jaunimo kas kada susituoke (vieni pries savaite buvo, tai sakiau kad sie svieziai kepti svieziai pamokinti), pas mus buvo atskiri staliukai, ir as pati su pintine nesiojau tas dezutes traukti.

Ir visiems sveciams davet? ar poroms?
Atsakyti
[quote=topas,2014 07 24, 23:21]
[/quote]
kalbėjau su mačiusia mergina tokią ceremoniją, tai sakė tos tabletės labai gražiai atrodo, nes kiekvienas ją laiko delne.Tikiuosi kad nebus problemų, neapsilaistys:DD, reikia dayti šią ceremoniją pradžioje, kol visi dar save kontroliuojantys biggrin.gif
[/quote]
Jus cia norite daryti zidinio uzdegima ratu???? Nezinau, idomiai cia su tomis tabletemis, kaip uzsidegti vienam nuo kito. Dareme mes per brolio vestuves, kai visi ratu stovi ir vienas nuo kito uzsidega zvake, tai niekas ten nesilaisto, juk visa tai trumpai buna, zvake normalaus storio net nespeja gerai isisdegti, kad imtu laseti vaskas. Mes aisku lauke tai dareme, ne patalpoje.
Papildyta:
QUOTE(Rugelina @ 2014 07 24, 23:25)
Ir visiems sveciams davet? ar poroms?

As turejau 20 dezuciu, nes pas mus apie 80 sveciu dalyvavo, tai norejosi kuo daugiau itraukti. Ne visiems daviau smile.gif Kam man uzbanguodavo, tiems ir daviau. Is poru man rodos tik vyriausiai porai, gal dar kokiai vienai, daviau jaunosios teveliams (issitrauke eskimu), aisku muzikantai prizyze, kad ir mes pirsliai trauktume, tai pas mus buvo aklas bucinys. Buvau scenarijuje pasirasiusi, kad po visu dezuciu, pirslys sakytu: Jaunieji, tiek pamokymų gavote, išsirinkite tą patį pačiausią ir prašom parodyti ar viską gerai supratote.
Bet muzikantai ir jiems liepe atiduoti paskutine dezute - sauniai gavosi, kad jiems buvo likes tas pats paciausias - aistringiausias bucinys.
Atsakyti