[quote=topas,2014 07 24, 23:21]
[/quote]
kalbėjau su mačiusia mergina tokią ceremoniją, tai sakė tos tabletės labai gražiai atrodo, nes kiekvienas ją laiko delne.Tikiuosi kad nebus problemų, neapsilaistys:DD, reikia dayti šią ceremoniją pradžioje, kol visi dar save kontroliuojantys
[/quote]
Jus cia norite daryti zidinio uzdegima ratu???? Nezinau, idomiai cia su tomis tabletemis, kaip uzsidegti vienam nuo kito. Dareme mes per brolio vestuves, kai visi ratu stovi ir vienas nuo kito uzsidega zvake, tai niekas ten nesilaisto, juk visa tai trumpai buna, zvake normalaus storio net nespeja gerai isisdegti, kad imtu laseti vaskas. Mes aisku lauke tai dareme, ne patalpoje.
Papildyta:
QUOTE(Rugelina @ 2014 07 24, 23:25)
Ir visiems sveciams davet? ar poroms?
As turejau 20 dezuciu, nes pas mus apie 80 sveciu dalyvavo, tai norejosi kuo daugiau itraukti. Ne visiems daviau

Kam man uzbanguodavo, tiems ir daviau. Is poru man rodos tik vyriausiai porai, gal dar kokiai vienai, daviau jaunosios teveliams (issitrauke eskimu), aisku muzikantai prizyze, kad ir mes pirsliai trauktume, tai pas mus buvo aklas bucinys. Buvau scenarijuje pasirasiusi, kad po visu dezuciu, pirslys sakytu: Jaunieji, tiek pamokymų gavote, išsirinkite tą patį pačiausią ir prašom parodyti ar viską gerai supratote.
Bet muzikantai ir jiems liepe atiduoti paskutine dezute - sauniai gavosi, kad jiems buvo likes tas pats paciausias - aistringiausias bucinys.