Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

Sveikos 4u.gif

nebegaliu snipineti reikia prisistatyti, nes kyla klausimu tai galvoju niekas isibrovelei nepagelbes. Tai zdz 08.16 busim liudininkais nedidelese vestuvese, aisku kaip jaunieji sako nieko mes cia nesitikim, neipareigojam jusu ir taip toliau... bet kazkaip nesinori kaip kiaulem padeti parasus ir tiek... todel pasiruosimai jau vyksta. Man 26 metai, vestuvese toki svarbu vaidmeni uzimsim pirma karta. Pradziai norejau pasiklausti del pazadu torto-dezuciu kada jas iterpiat ir kaip apipavidalinat zodzius turiu minty, dar del akmenuku ceremonijos cia yra sarasas ar kiekviena zodziu kuriam pacios? laiska gandrui galvoju kas ten rasoma perskaiciau keles temas atgal bet vat dar kyla klausimu, gal ka praleidau, nes jus jau susibendrave aptariat ir siaip daug ko, tai stengiuosi praleisti gal ir naudinga info palikau... blush2.gif

labai jumis zaviuosi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2014 07 27, 16:01)
Sveikos 4u.gif

nebegaliu snipineti reikia prisistatyti, nes kyla klausimu tai galvoju niekas isibrovelei nepagelbes. Tai zdz 08.16 busim liudininkais nedidelese vestuvese, aisku kaip jaunieji sako nieko mes cia nesitikim, neipareigojam jusu ir taip toliau... bet kazkaip nesinori kaip kiaulem padeti parasus ir tiek... todel pasiruosimai jau vyksta. Man 26 metai, vestuvese toki svarbu vaidmeni uzimsim pirma karta. Pradziai norejau pasiklausti del pazadu torto-dezuciu kada jas iterpiat ir kaip apipavidalinat zodzius turiu minty, dar del akmenuku ceremonijos cia yra sarasas ar kiekviena zodziu kuriam pacios? laiska gandrui galvoju kas ten rasoma perskaiciau keles temas atgal bet vat dar kyla klausimu, gal ka praleidau, nes jus jau susibendrave aptariat ir siaip daug ko, tai stengiuosi praleisti gal ir naudinga info palikau...  blush2.gif 

labai jumis zaviuosi 4u.gif  4u.gif

Siulau atidžiai peržiūrėti 1 puslapį, nes tose nuorodose yra visko oj oj ir scenarijai bent keturi turbut ir etikeciu padarytu ir nuotrauku pavyzdiniu ir laiskas gandrui idetas ir vaiku vardu korteles, bent as atsisiunciau viska i viena faila ir praktiskai viskas ten yra, be to l. daug paaiskinimu ir scenariju puslapi planuokpati. smile.gif
Papildyta:

Na nieko, jeigu pakankamai jaunos prase liudininke pabut, vadinasi jaunieji izvelgia gabumu tam ir tai didele garbe smile.gif As pirma karta svocia su vyru buvau 22 metu, na o dabar 28 m. bus antras kartas ir si karta tik liudininkais biggrin.gif nors jaunuju pageidavimai kaip svotams smile.gif Tikrai pasiruosikit nors kazka, nes manau ne visada patys jaunieji skiria liudininkus nuo svocios su pirsliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugelina: 27 liepos 2014 - 21:06
QUOTE(Kapricija @ 2014 07 27, 16:01)
Pradziai norejau pasiklausti del pazadu torto-dezuciu kada jas iterpiat ir kaip apipavidalinat zodzius turiu minty, dar del akmenuku ceremonijos cia yra sarasas ar kiekviena zodziu kuriam pacios? laiska gandrui galvoju kas ten rasoma perskaiciau keles temas atgal bet vat dar kyla klausimu, gal ka praleidau, nes jus jau susibendrave aptariat ir siaip daug ko, tai stengiuosi praleisti gal ir naudinga info palikau...  blush2.gif 

labai jumis zaviuosi 4u.gif  4u.gif

Sveika istojusi i buri 4u.gif , nu snipinejimu nepavadinciau, tiesiog tam cia ir esame wink.gif.
Pazadu tortas: http://www.planuokpa...a/pazadu-tortas
Akmenuku sarasas: http://www.planuokpa...ingai-santuokai
Laiskas gandrui: http://www.planuokpa...laiskas-gandrui
Gal rasi atsakymus i savo klausimus smile.gif? Jei ne, klausk konkreciau, as asmeniskai pazadu torto nedariau, tai negaliu nieko pakomentuoti sad.gif. Gal ji jungia kartu su pirstatymu, na svecias prisistato ir kartu pazada ka del jaunuju darys.
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 07 27, 22:05)
Na nieko, jeigu pakankamai jaunos prase liudininke pabut, vadinasi jaunieji izvelgia gabumu tam ir tai didele garbe smile.gif As pirma karta svocia su vyru buvau 22 metu, na o dabar 28 m. bus antras kartas ir si karta tik liudininkais  biggrin.gif nors jaunuju pageidavimai kaip svotams  smile.gif  Tikrai pasiruosikit nors kazka, nes manau ne visada patys jaunieji skiria liudininkus nuo svocios su pirsliu...  mirksiukas.gif

dabar mano vyras pradejo bambeti, kad mus kviete tik liudininkais, o as jau isijauciau doh.gif as tiesiog jauciu, kad is musu tikisi daugiau nei vien parasu rolleyes.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 07 27, 22:46)
Sveika istojusi i buri  4u.gif , nu snipinejimu nepavadinciau, tiesiog tam cia ir esame wink.gif.
Pazadu tortas: http://www.planuokpa...a/pazadu-tortas
Akmenuku sarasas: http://www.planuokpa...ingai-santuokai
Laiskas gandrui: http://www.planuokpa...laiskas-gandrui
Gal rasi atsakymus i savo klausimus smile.gif? Jei ne, klausk konkreciau, as asmeniskai pazadu torto nedariau, tai negaliu nieko pakomentuoti sad.gif. Gal ji jungia kartu su pirstatymu, na svecias prisistato ir kartu pazada ka del jaunuju darys.

aciux, oho koks akmenuku saras ax.gif tas pazadu tortas velniskai grazus dalykas, bet vat kazin ar verta ji daryti, nes nuotaka ir taip sveciam dovaneles ruosia, o cia kazkaip del padazo dezute duoti nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringucius @ 2014 07 27, 14:12)
Biški pasirodau, kaip judu sraigės žingsniu

Nu palyginus su manim, tai ne sraigės, jau nemažai pasiruošei thumbup.gif

Taurės man labai patiko. Pati gėlytes darei? ax.gif
Kokiu principu? Po lapuką jungei?

Aš 6dienį pagaliau paskyriau vestuvėm.. Tai nesitikėjau, kad tie darbai tiek laiko užima doh.gif
Per visą dieną padariau tik indelį akmenukam, tušinuką pasirašyti prie atspaudų ir piršliui papkę doh.gif
Atsakyti

Na svociutes vaiduse20,ilgesys); rusrena pachmeliukas jau ant Jusu stalo mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Neringucius @ 2014 07 27, 14:12)
Sveikos svočiutės smile.gif

grazus darbai wub.gif na man melyna spalva wub.gif Grazi suknute wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kapricija @ 2014 07 28, 01:32)
dabar mano vyras pradejo bambeti, kad mus kviete tik liudininkais, o as jau isijauciau  doh.gif  as tiesiog jauciu, kad is musu tikisi daugiau nei vien parasu rolleyes.gif

maniskis ir pries tai sake,kad per daug isijauciau (bet kaip sakant - tusciom nenueisi), bet kai pats prisidejo prie bernvakario ruosimo visi bumbejimai baiges biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 28, 08:03)

Per visą dieną padariau tik indelį akmenukam, tušinuką pasirašyti prie atspaudų ir piršliui papkę doh.gif

na ka laukiam foto mirksiukas.gif
Papildyta:
Labas Naujokem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.s. kas isirasot i sarasiuka pacios, butinai kopijuokit paskutini sarasiuka 4u.gif

SVOČIAUTI PASIRUOŠUSIOS

RUGPJŪTIS
1d.Natalėja;
2d.- agne_vvr;rollick;asmodeja;topas;
8d. - nevere;
9d. –sandrixe;Blazike;dzesimbora,ingzuki;
15d. ingri00;zaraa; ryto_rasa;
16d.- mildzike;AusrineKB;bambambuzas; rusrena;Kapricija;
23d.- Monikiuxas; liojka; Vilmutee-JE;Shorena;
27d.-Monikiuxas
30d.- Lemona`; Zvirbliss; Route
RUGSĖJIS
6d.- Sjugk;AusrineKB; asterra;ingisee;
1od. - RaNita;
13d. - slaja;
20d.- zvaigzduole;diana79;
SPALIS
4d - lina_sk;
10d. - Rugelina;
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 07 28, 09:03)
Nu palyginus su manim, tai ne sraigės, jau nemažai pasiruošei  thumbup.gif

Taurės man labai patiko. Pati gėlytes darei?  ax.gif
Kokiu principu? Po lapuką jungei?
Aš 6dienį pagaliau paskyriau vestuvėm.. Tai nesitikėjau, kad tie darbai tiek laiko užima  doh.gif

Aciu smile.gif nea, pirkau audiniu parduotuvėj jas pagamintas smile.gif bent pas mus tai visokiu spalvu buvo, o klijavau karstais klijais..
na, matyt visu vyru bruozas yra bumbeti.. maniskis irgi bumba.. nors as ir taip labai minimaliai visko darysiu, nes ir jaunoji daug ko nenori is tradiciju, o pacia svente ves muzikantai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2014 07 28, 01:32)
dabar mano vyras pradejo bambeti, kad mus kviete tik liudininkais, o as jau isijauciau  doh.gif  as tiesiog jauciu, kad is musu tikisi daugiau nei vien parasu rolleyes.gif
aciux, oho koks akmenuku saras ax.gif  tas pazadu tortas velniskai grazus dalykas, bet vat kazin ar verta ji daryti, nes nuotaka ir taip sveciam dovaneles ruosia, o cia kazkaip del padazo dezute duoti nzn g.gif

Uoj uoj, mums sikart lygiai tas pats, prase tik parasus padet, o dabar kalbant reikalavimai, pageidavimai ojojoj sad.gif

Musu jaunieji dovanos dezutes su saldainukais, todel pazadu tortas irgi atkrito, nes praktiskai dubliuotusi sad.gif o jis tikrai l. grazus wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Neringucius,2014 07 28, 12:08]

Man irgi Jusu taures wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

grizta paklydele dukra namo blush2.gif nu visai neturejau laiko prisest ir atsiverst SM blush2.gif darbai vijo darbus, vestuves buvau beveik uzleidus doh.gif bet jau turiu deze akmenukams, dyyyydeli remeli, ryt varysiu data atspausdinti, akmenukai irgi jau paruosti. sugebejau savaitgali ir minimaliai taures papuosti (jas idesiu i krepseli pirmai nakciai) ir net ant mini sampes buteliuko banta uzlipinau lotuliukas.gif rytoj dar einu sukneles primatavimui, zodziu, stumiuosi i prieki ax.gif nors kai pagalvoju, kad nieko nebeliko iki tu vestuviu, tai man plaukai siausiasi, bijau, tiesa pasakius unsure.gif

einu jusu plepesius paskaitinesiu ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
kokiu laiku jus darote gintaro dulkes,pries torto pjaustyma ar po,kada metat nuotakos puokste,kas po seka nezinau.gal galite pagelbeti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingzuki @ 2014 07 28, 23:16)
sveikutes,
kokiu laiku jus darote gintaro dulkes,pries torto pjaustyma ar po,kada metat nuotakos puokste,kas po seka nezinau.gal galite pagelbeti? schmoll.gif

Aš nedarau dulkių, bet kiek mačiau - jungia su židinio ceremonija.
Puokštė jau po visko, po torto.
Atsakyti

[/quote]
Sveikos merginos, buvau išlėkus prie jūros, oras nuostabus, vanduo šaltas šaltas biggrin.gif škalbėjau vyrą vežti mane 20 km akmenukų pasirinkti, tai šaiposi dar šiandien kad akmenukai bus brangiausia vestuvių atrakcija biggrin.gif
Priplepėjusios Jūs čia kaip tikros gossip.gif
Aš gintaro dulkes darysiu vidurnaktį, pasitariau su muzikantu sakė liuks smile.gif
Pažadų dėžutes irgi darau, bandysiu jungti su prisistatymų, dėžutės jau išlankstytos bet.... vis dar laukių kalendoriukų, sugalvojau į vidų įdėti po kalendoriuką ir porą sausainių, tik spėju kad saldainiai širdelės formos bus pigiau biggrin.gif Taigi ir puošti dar negaliu, ne viską turiu smile.gif
Mus taip pat kvietė liudininkais ir iš kart pasakė kad vestuvės su tradicijom biggrin.gif
Atsakyti