Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 08, 23:30)
Oi merginos, o as va iskrisiu is pado  doh.gif  Siandien suzinojau, kad ir mano brolis kartu su mama zenyjasi. Toj pacioj vietoj, tuo paciu laiku, tam paciam mieste  doh.gif  doh.gif  Tik va beda, kaip man reiks islikti taktiskai, jei as su juo ziauriai susipykus ir atleist nezadu  g.gif  O tai cia misja neimanoma.. Isvis siandien man smugiu diena. Suzinojau, kad mano trauma sitaip lengvai nesibaige. Man truke kojos raisciai, reikes operacijos! Dabar kybo ant plauko mano grizimas i LT ... Kas cia vyksta??? PASAULIO PABAIGA MANO GYVENIME!!!! Kas cia per isbandymai man???  unsure.gif
  Ir isvis. Galvojau, kad tik mano seima yra adamsu seima,o pasirodo dar ir mano gimine tokia pati  lotuliukas.gif  doh.gif  As su sese kartu nescios vaiksciojom, mama su broliu kartu kelia vestuves.. Kas toliau bus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oj, Monikiuxas, stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kaip sako : viena beda nevaiksto. Kiekvienam is musu is auksciau siuncia isbandymys, tik , galetu siusti po viena, o cia tau- jau visa puokste, bet tu stipri- atlaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Svočiauti pasiruošusios

LIEPA

10d. – ziedlapiux
12d.- ingrid1118;Denira76
19d.- Padange;fantasyja; jurgitaR.7; mien
26d.-vaiduse20,ilgesys); rusrena
RUGPJŪTIS
1d.Natalėja
2d.- agne_vvr;rollick;asmodeja;topas
9d. –sandrixe;Blazike;dzesimbora
15d. ingri00;zaraa; ryto_rasa
16d.- mildzike;AusrineKB;bambambuzas; rusrena
23d.- Monikiuxas; liojka
27d.-Monikiuxas
30d.- Lemona`; Zvirbliss; Route
RUGSĖJIS
6d.- Sjugk;AusrineKB; asterra;ingisee
1od. - RaNita
20d.- zvaigzduole;diana79
SPALIS
4d - lina_skl

Mane pamiršę buvot biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 09, 00:30)
Oi merginos, o as va iskrisiu is pado  doh.gif  Siandien suzinojau, kad ir mano brolis kartu su mama zenyjasi. Toj pacioj vietoj, tuo paciu laiku, tam paciam mieste  doh.gif  doh.gif  Tik va beda, kaip man reiks islikti taktiskai, jei as su juo ziauriai susipykus ir atleist nezadu  g.gif  O tai cia misja neimanoma.. Isvis siandien man smugiu diena. Suzinojau, kad mano trauma sitaip lengvai nesibaige. Man truke kojos raisciai, reikes operacijos! Dabar kybo ant plauko mano grizimas i LT ... Kas cia vyksta??? PASAULIO PABAIGA MANO GYVENIME!!!! Kas cia per isbandymai man???  unsure.gif
  Ir isvis. Galvojau, kad tik mano seima yra adamsu seima,o pasirodo dar ir mano gimine tokia pati  lotuliukas.gif  doh.gif  As su sese kartu nescios vaiksciojom, mama su broliu kartu kelia vestuves.. Kas toliau bus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oaš mieloji manau kad esi ne visai teisi. Kąd ir ką prisidirbo brolis jis vistiek brolis, netgi manau kad mama tave būti jos liudininke būti pakvietė tam kad susitaikytumėte. Atmink kad pykti nereikia tiek stiprybės kiek jos reikia atleisti.
O dėl kojos laikykis. Tik man atrodo koją operuoja iš kart po trūkimo, bet aš ne gydytoja, gal ką ir painioju. Kad ir kaip bebūtų manau finale viskas bus čiki drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ingzuki @ 2014 07 08, 23:05)
sveikute,buvau dingusi turejau daug reikalu,sestadieni buvau vilniuje tai nemazai apsipirakau,bet niekur negavau lekstutes sveciu parasams,gal galite ka parekomenduoti kur ju gaut?

aš užsakiau čia : https://www.facebook...eramika?fref=ts
man reikėjo didesnės nei pas juos nuotraukose, susirašėme, susikalbėjome dabar laukiu smile.gif
Atsakyti

Darbukai visų svočiučių nuostabus, pačios irgi atrodė super thumbup.gif

na pradedu ruoštis ir aš biggrin.gif

Viską iš ko darysiu jau susinešiau dabar tik dirbt reikia biggrin.gif
Gintaro dulkių irgi užpirkau 1,5 kg. abiem vestuvėm turėtų pakakt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2014 07 09, 10:26)
Darbukai visų svočiučių nuostabus, pačios irgi atrodė super  thumbup.gif
na pradedu ruoštis ir aš biggrin.gif

Viską iš ko darysiu jau susinešiau dabar tik dirbt reikia biggrin.gif
Gintaro dulkių irgi užpirkau 1,5 kg. abiem vestuvėm turėtų pakakt  ax.gif

ir man taip norisi tį dulkių.... bet niekaip nesumastau kaip tai atrodys. Jaunoji vidunaktį leis fejerverkus ir balionus su ugnelėmtiksliau pirma balionai o tada fejerberkai.... tai man vietos su dulkėm kaip ir nebelieka....
Atsakyti
Nu pagaliau ir as imeciau i pasta savo laiska gandrui ir buciniu instrukcijas biggrin.gif tik taip idomiai, paste vaizdas ismetytas, bet kai faila parsisiunti viska normaliai rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 07 09, 10:45)
Nu pagaliau ir as imeciau i pasta savo laiska gandrui ir buciniu instrukcijas  biggrin.gif tik taip idomiai, paste vaizdas ismetytas, bet kai faila parsisiunti viska normaliai rodo  g.gif

Pas mane panasios buvo buciniu instrukcijos, tik as kaip ir visur dejau savo jaunuju inicialus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O laiskas gandrui superinis drinks_cheers.gif, paveiksliukas labai grazus wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 07 09, 09:38)
ir man taip norisi tį dulkių.... bet niekaip nesumastau kaip tai atrodys. Jaunoji vidunaktį leis fejerverkus ir balionus su ugnelėmtiksliau pirma balionai o tada fejerberkai.... tai man vietos su dulkėm kaip ir nebelieka....

Po balionų gali paorganizuot. Juk tai visų svečių įtraukimas į ceremoniją.
Dulkės man net gražiau negu tie balionai ir svečiai kažką pasako gražaus...
Atsakyti
Laba diena, Merginos smile.gif
imeciau i pastuka keleta darbeliu Jusu teismui smile.gif
Man atrod, kad laikrastukui kazko truksta...
Atsakyti
gal kas turit kokius grazius neeilinius zodzius meiles kur tiktu jauniesiems kaip priesaikai? mano jaunasis sake neparasys ir pan tai ir jaunoji neberasys:( norisi kazko labai grazaus:)
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 09, 13:11)
Laba diena, Merginos smile.gif
imeciau i pastuka keleta darbeliu Jusu teismui smile.gif
Man atrod, kad laikrastukui kazko truksta...

Laikraštukas liuks,mažiau spalvų tik tekste dėk,kad nesirėžtų rolleyes.gif Titulinis man super,tik sutvarkyki būtinai rašybą,kad būtų tvarkinga ir svečias ir jaunieji skaitytų taisyklingai:)
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 09, 13:06)
Laikraštukas liuks,mažiau spalvų tik tekste dėk,kad nesirėžtų rolleyes.gif Titulinis man super,tik sutvarkyki būtinai rašybą,kad būtų tvarkinga ir  svečias ir jaunieji skaitytų taisyklingai:)

tas tai taip, reikes ikita kompa isikelti, kur LT kalba butu, vo pas mane dabar laptope nera smile.gif
Atsakyti