Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2014 08 15, 15:22)

Bet uztat issitraukiau mozaikines plyteles pirktas Arsenale ir nusivyliau. Dabar nukraunu foto is telefono, galesiu imesti viesam teismui. Nu mano akimis plyteles skiriasi kaip diena ir naktis nuo pavyzdzio parduotuveje sad.gif Siunciu dizaineriui kad pakomentuotu...

As su Arsenalu"kazkiek kariavau"...pirmiausia kol uzsake plyteles doh.gif tris savaites nesugebejo atsiusti paskaiciavimu, tada savaite uzsakinejo,o paskui veze ilgai ir nuobodziau, virsijo terminus....pliusas tik tas,kad prieme atgal per dideli kieki uzsakytu plyteliu (bet tik todel manau,kad per dizaineri buvo derinta, kitu atveju nzn nzn kaip butu buve....).kazkaip su Irisu man nebuvo problemu, bet gal cia tik pasiseke man......
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 08 15, 16:02)
Ar dizaineris pakomentavo apziurejes gyvai ar tik nuotraukose?
Man panasiai  buvo, kad as ilgai rinkausi ir nusipirkau, o kai atveze labai gailejaus tokias isirinkus, ypac dienos sviesoje, kai  is masinos nesem i namus. Bet nutariau, kad man  negerai su galva, jei pati issirinkau ir dabar atrodo priesingai g.gif  O kai issiklijavo, visai kitaip nusvito spalva . Zodziu, labai skiriasi vaizdas parduotuveje, dezuteje ir ant sienos.

Oj kad cia nei dienos sviesa nei dar kas nekeicia vaizdo. Ir dizaineris is nuotrauku pakomentavo. Tiesa pasakius man net jo minciu nelabai reikejo, nes cia ir taip viskas aisku. Dvi skirtingos plytkos arba nedadarytos plytkos. Atspalviams leidziamas nukrypimas. Tai naturalu, kad kiekvienam gamybos procese gaunasi vis kazkiek kitaip... Bet cia ne atspalvio klausimas, o butu galima sakyti, kad medziagiskumo, nes efektas visiskai kitas isgautas.

QUOTE(biesas66 @ 2014 08 15, 19:59)
Is pirmo zvilgsnio  pagalvojau kad  cia dvejos skirtingos plytkos. Apatinem nusendinimo tai tikrai nesimato. smile.gif

Jema,kai sakai kad pavargusi nuo spalvu..kaip man tai artima... Kaip as nebenoriu visokiu spalvu...  Matyt skandinavija savo ytaka padare..

Vava as kai nusiunciau dizaineriui foto tai nerasiau jokiu komentaru nieko, parasiau - pakomentuok. Tai kai atskambino sako zinok kol suvokiau ka cia atsiuntei. Sako maniau kad cia dvejos skirtingos plytkos, bet kai pamaciau kad vienoj foto plytkos ant praplestos dezes...

As skandinavijoj buvusi tik 2 kartus, bet man uztenka pavartyti zurnalus... Vakar elektrikas sako o sienas dazysit (jos jau isdazytos) biggrin.gif Sakom tigi cia jau isdazytos. Bus baltos. Tai jis aaa tai vaikai apipies visas. Bet mes visiems taip sakantiems atsakom, kad jei jau vaikai pies tai sienu spalva nesvarbi. Pas paneles dabar zalias kambarys, sienos nuo lubu iki zemes nupaisytos smile.gif doh.gif O 1a sienas dazem ypac brangiais auksciausios klases dazais. Plaunami skaitosi tai teks valyt jei jau bus vaikisu meno kuriniu...

Visa seimyna dar miega, tai kai pabus po pusryciu varysim i Arsenala ir dar i Varduva nusipirkt paskutiniu trukstamu plyteliu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 15, 12:57)
Vienintelis zmogus su kuriuo turejau ne tai kad problemu,bet dideliu problemu... doh.gif   Visi kiti meistrai kaip meistrai,bet tas kaip nezmogus..

nerealiai... Elektra - tai ne plytele... jos nepermontuosi (aisku, galima, bet ar ne po pasekmiu)?? del tokiu neatsakingu zmoniu ir kyla visokie gaisrai,kai netvarkinga instaliacija... siaubas... juk reikalavimai del to ir nustatyti, kad zmogui butu saugu gyventi... doh.gif
Jema, plyteles tikrai ne tos pacios... ir reikia nuvaziavus ramiai pasakyti - uzsakiau sitas (kur stende), o man atsiuntete ne tas. ir kad keistu... ramiai ir viskas.pyktis reikia tik tuomet, jei atkakliai jie gintusi, kad tokios ir uzsakytos doh.gif o jusu situacijoj - ne tos plyteles, ir privalo pakeisti...
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2014 08 15, 22:20)
pliusas tik tas,kad prieme atgal  per dideli kieki uzsakytu plyteliu

mes dar nedaug pazenge statyboj (pas mus tik kyla karkaso sienos)... taciau kai liko 5 lapai polistirolo nuo pamatu siltinimo - nuveziau, grazinau, nei vieno zodzio... ax.gif as kazkaip manau, kad visi turi priimti - nebent lieka visai mazai, ar labai jau spec.uzsakymas buvo darytas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 16 rugpjūčio 2014 - 09:43
QUOTE(JEma @ 2014 08 15, 14:54)
Pas mus abieju aukstu vonios kambariai idealiai balti. Pirmame aukste viena 4 kv.m siena va sita ruda mozaika, o antram aukste viena siena bus dazyta rudai arba gera alyvuogiu spalva (dar neapsisprendem). nebijau kazkaip baltumo. Visi namai bus balti. Matyt pavargus nuo spalvu esu biggrin.gif

thumbup.gif
QUOTE(JEma @ 2014 08 16, 08:28)
  doh.gif O 1a sienas dazem ypac brangiais auksciausios klases dazais. Plaunami skaitosi tai teks valyt jei jau bus vaikisu meno kuriniu...

Kas per dazai?
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2014 08 16, 13:58)
thumbup.gif 

Kas per dazai?

Oj zinok nepasakysiu uzkrito juodai pavadinimas smile.gif Zinau kad meistras pasirinkes savo visam namui irgi aukstos klases valomus ar plaunamus dazus isleido ant dazu tiek kiek mes 1a. Musu norai buvo ne tik auksciausia klase valymo prasme, bet ir 100 procentinis matiskumas. Kas iskart isaugino kaina. Gal tai ir uzgaida, bet matyt grazi jei jau taip rekomendavo biggrin.gif Visi kiti daznai yra silko matiniai todel vistiek turi blizgesio...
Galvoju gal Sadolin... bet patikslinsiu wink.gif

Papildyta:
Beja nusipirkom paskutines plyteles. Tamburui buvom nepirke nes vis dvejojau. Varduvoj tikrai superiniu uzrode dizaineris ir kaina pusetina lyginant su dizainu. 42Lt kazkokios vokiskos ir formatas 90*45 thumbup.gif

O Arsenale siandien tik eilinis darbuotojas buvo. Spalva parduotuveje tik nedaug skiriasi, nu bet to sendinimo tikrai nera. Pardavejas nesigincijo. Bandem izvelgti nu bet... tai palikom viena plytele ir sake su kitais darbuotojais snekesis kaip cia suprast... Nezinau ka reikes daryti... O durniausia kad kita savaite jau norejo meistras klijuoti viska...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 08 16, 15:26)
Oj zinok nepasakysiu uzkrito juodai pavadinimas smile.gif Zinau kad meistras pasirinkes savo visam namui irgi aukstos klases valomus ar plaunamus dazus isleido ant dazu tiek kiek mes 1a. Musu norai buvo ne tik auksciausia klase valymo prasme, bet ir 100 procentinis matiskumas. Kas iskart isaugino kaina. Gal tai ir uzgaida, bet matyt grazi jei jau taip rekomendavo biggrin.gif Visi kiti daznai yra silko matiniai todel vistiek turi blizgesio...
Galvoju gal Sadolin... bet patikslinsiu wink.gif

Pamaniau, kad siuntetes is kur nors. Maniau pasakysi, kad issirinkom kokius Becker, Flugger, Jotun, pittsburg ir kt., bet siauliai tokiais neprekiauja.
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2014 08 17, 08:48)
Pamaniau, kad siuntetes is kur nors. Maniau pasakysi, kad issirinkom kokius Becker, Flugger, Jotun, pittsburg ir kt., bet siauliai tokiais neprekiauja.

Nea, man nereikia kazko ko net nezinau biggrin.gif Uztenka ir siu. Paziurejau dezes tai dazem su Sadolin Extramat wink.gif
http://www.sadolin.l...i/15-extramat/3
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 08 16, 08:28)
Bet mes visiems taip sakantiems atsakom, kad jei jau vaikai pies tai sienu spalva nesvarbi. Pas paneles dabar zalias kambarys, sienos nuo lubu iki zemes nupaisytos smile.gif  doh.gif O 1a sienas dazem ypac brangiais auksciausios klases dazais. Plaunami skaitosi tai teks valyt jei jau bus vaikisu meno kuriniu...

Manau pigiau butu vaikams piesimo popieriaus nupirkti, nei sienas perdazineti! biggrin.gif mirksiukas.gif Kai bute daremes remonta ir vaikams leidau papaisyti ant senuju tapetu, tai jie i mane ziurejo, kaip i beprote. Tipo, negi nezinai, mamyte, kad ant sienu piesti negalima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2014 08 17, 20:37)
Manau pigiau butu vaikams piesimo popieriaus nupirkti, nei sienas perdazineti!  biggrin.gif  mirksiukas.gif  Kai bute daremes remonta ir vaikams leidau papaisyti ant senuju tapetu, tai jie i mane ziurejo, kaip i beprote. Tipo, negi nezinai, mamyte, kad ant sienu piesti negalima?  biggrin.gif

Pas mane bute,virtuves sienos savo laiku buvo pagrazintos..dabar jau nebe,bet auga antras pretendentas i dailininkus.. Nepavyko nusaugoti svariu sienu. blink.gif .Virtuve issidazyti tai niekis,bet jei name pereitu per sienas tai butu oi.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 18, 07:14)
Pas mane bute,virtuves sienos savo laiku buvo pagrazintos..dabar jau nebe,bet auga antras pretendentas i dailininkus..  Nepavyko nusaugoti svariu sienu. blink.gif .Virtuve issidazyti  tai niekis,bet jei name pereitu per sienas tai butu oi.. blink.gif

Mano didysis saldytuva apipiese ir radiatoriu ir buvo ramu, mazoji piesia visur, tik nepaziurek doh.gif Vaikai skirtingi ir popieriaus lapai cia nei prie ko wink.gif

GV-vis pamirstu padekoti uz minti dusui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2014 08 17, 19:37)
Manau pigiau butu vaikams piesimo popieriaus nupirkti, nei sienas perdazineti!  biggrin.gif  mirksiukas.gif  Kai bute daremes remonta ir vaikams leidau papaisyti ant senuju tapetu, tai jie i mane ziurejo, kaip i beprote. Tipo, negi nezinai, mamyte, kad ant sienu piesti negalima?  biggrin.gif

QUOTE(Suprem @ 2014 08 18, 16:34)
Mano didysis saldytuva apipiese ir radiatoriu ir buvo ramu, mazoji piesia visur, tik nepaziurek doh.gif Vaikai skirtingi ir popieriaus lapai cia nei prie ko wink.gif

GV-vis pamirstu padekoti uz minti dusui 4u.gif

Oj popierius tikrai cia ne prie ko... Mano abi panos siaip nepaiso ant sienu. Dicke pora kartu minimaliai papaise speju kad del kazkokiu psichologiniu dalyku kai gime mazyle. Dali nuvaliau, dalis liko. Dabar kai ateina kaimynai ar kiti draugai (vyresni) tai panasu, kad pamate ta maza dali nenuvalytu sienu imasi iniciatyvos ir ragina visus piesti. Tai dabar jau piesimo lenta pasidare didziule ir laaabai spalvinga. Nors kai mano dukrytes buna vienos, nesu uztikusi piesianciu...
Atsakyti
O kodel niekas nenaudoja Lietuvisku dazu? Pvz IGIS ? Cia toks isitikinimas kad lietuviski sudas ar kaip? As issidaziau katiline su IGIS 7 man visai neblogi jie pasirode.. Gerai dengia,ne seip koks skystimas.. LIETUVISKI smile.gif

Sendien pasnekejau su savo elektriku apie vilma produkcija. Vienas jo argumentas patiko kad viskas prisisuka su varztais,(laidai) vadinasi geras kontaktas. O ir pagal dizaina tie staciakampiai jungtukai man patiko. g.gif Ir plius Lietuviska produkcija. smile.gif
Atsakyti