Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Suprem @ 2014 08 18, 18:34)

GV-vis pamirstu padekoti uz minti dusui 4u.gif

kad tik tiko , malonu mirksiukas.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 08 18, 21:38)
LIETUVISKI smile.gif

Labai palaikau del lietuviskumo, jei tik atitinka siekiama kokybe mirksiukas.gif Lygiai taip pat mielai priimu, kas ''latviska'' arba ''estiska'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 18, 19:38)
Sendien pasnekejau su savo elektriku apie vilma produkcija. Vienas jo argumentas patiko kad  viskas prisisuka su varztais,(laidai) vadinasi geras kontaktas. O ir pagal dizaina tie staciakampiai jungtukai man patiko. g.gif Ir plius Lietuviska produkcija. smile.gif

mes bute pasikeitem VILMA jungiklius ir rozetes,kai kosmetiskai remontavomes... susidejom tamsiai rudus - naudojam 1,5 metu kol kas, bet niekas nejuda, tvirta, ir graziai ziurisi (pas mus rudos sienos kai kurios)... ir kaina padori... thumbup.gif
noriu pasiteirauti - kas kokias dangas stogui rinkotes? Mes kazkaip apsistojome ties Cembrit Eurofala (kaina palankesne) ir Eternit Banga. Cembrit kaina gaunasi 30 proc mazesne... Bet idomu - kaip kokybe? g.gif Kalbejom su skirtingais PARDAVEJAIS, tai susidare ispudis, kad del kokybes skirtumo nera... g.gif ir dar plius mums Cembrit spalva labia tinka (grafito - nes planuojami langai, garazo vartai, durys - antracito) o jau ant dienu reikia uzsakineti, nes dar kol atves... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 18 rugpjūčio 2014 - 21:14
QUOTE(MonaJ @ 2014 08 18, 22:06)
mes bute pasikeitem VILMA jungiklius ir rozetes,kai kosmetiskai remontavomes... susidejom tamsiai rudus - naudojam 1,5 metu kol kas, bet niekas nejuda, tvirta, ir graziai ziurisi (pas mus rudos sienos kai kurios)... ir kaina padori... thumbup.gif
noriu pasiteirauti - kas kokias dangas stogui rinkotes? Mes kazkaip apsistojome ties Cembrit Eurofala (kaina palankesne) ir Eternit Banga. Cembrit kaina gaunasi 30 proc mazesne... Bet idomu - kaip kokybe?  g.gif  Kalbejom su skirtingais PARDAVEJAIS, tai susidare ispudis, kad del kokybes skirtumo nera...  g.gif ir dar plius mums Cembrit spalva labia tinka (grafito - nes planuojami langai, garazo vartai, durys - antracito) o jau ant dienu reikia uzsakineti, nes dar kol atves...  doh.gif

30%skirtumas labai gerai skamba cembrit dangai. O kokia garantija duoda spalvai? Nes kai nieko nezinai apie produkta tenka lyginti tik garantini. Ar eternit turi grafito spalvos danga?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 19, 05:08)
30%skirtumas labai gerai skamba cembrit dangai.  O kokia garantija duoda spalvai? Nes kai nieko nezinai apie produkta tenka lyginti tik garantini. Ar eternit turi grafito spalvos  danga?

garantija spalvai tokia pat abiems - 5 metai... Eternit juoda spalva butu... nes neturi jie grafito... bendra garantija Cembrit 25 metu, Eternit 30 m. biggrin.gif bet manau, kad svarbiausia sitoj vietoj spalva... nes per tiek metu visko gali nutikt...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 18, 19:38)
O kodel niekas nenaudoja Lietuvisku dazu? Pvz IGIS ? Cia toks isitikinimas kad lietuviski sudas ar kaip? As issidaziau katiline su IGIS 7 man visai neblogi jie pasirode.. Gerai dengia,ne seip koks skystimas.. LIETUVISKI smile.gif

Sendien pasnekejau su savo elektriku apie vilma produkcija. Vienas jo argumentas patiko kad  viskas prisisuka su varztais,(laidai) vadinasi geras kontaktas. O ir pagal dizaina tie staciakampiai jungtukai man patiko. g.gif Ir plius Lietuviska produkcija. smile.gif

Mes vakar buvom parduotuveje Viskas elektrikams. Tai jie sake kad elektrikai tikrai daznai renkasi Vilma ir neturi priekaistu. Tipo nesiskundzia niekas. As kai paziuriu pas tevus yra dar tokiu kampeliu kur jungtukai tikriausiai pries 15m statyti ir ka veikia, nors gal jie dar baisesni uz Vilma biggrin.gif Taip kad jau nusprendziau kad 2a tikrai bus Vilma. Kiek uzteks tiek panaudosim is seno namo, kiek truks dasipirksim. O i pirma auksta vistik norisi ir dizaino tai rinksiuos Siemens Delta style arba Jung LS990 (lyg taip serija vadinasi). Kas del dizaino tai pakankamai svarbu ne tik forma, bet ir tai, kad tu rimtesniu jungtuku nesimato kur paspaustas. t.y. visi jungtukai atrodo viename lygmenyje, tai labai svarbu kai salia daug jungtuku... Nezinau ar aiskiai pasakiau, ka norejau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2014 08 19, 07:43)
garantija spalvai tokia pat abiems - 5 metai... Eternit juoda spalva butu... nes neturi jie grafito... bendra garantija Cembrit 25 metu, Eternit 30 m. biggrin.gif  bet manau, kad svarbiausia sitoj vietoj spalva... nes per tiek metu visko gali nutikt...

Grafito graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 08 19, 20:00)
Grafito graziau smile.gif

aga... pasvarstem ir uzsisakem Cembrit graffito sp... ax.gif
ir kadangi jau aiski ertme garazo vartams - ir juos uzsisakem.. visada norejau su langeliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 19 rugpjūčio 2014 - 20:05
QUOTE(JEma @ 2014 08 19, 12:40)
Mes vakar buvom parduotuveje Viskas elektrikams. Tai jie sake kad elektrikai tikrai daznai renkasi Vilma ir neturi priekaistu. Tipo nesiskundzia niekas. As kai paziuriu pas tevus yra dar tokiu kampeliu kur jungtukai tikriausiai pries 15m statyti ir ka veikia, nors gal jie dar baisesni uz Vilma biggrin.gif Taip kad jau nusprendziau kad 2a tikrai bus Vilma. Kiek uzteks tiek panaudosim is seno namo, kiek truks dasipirksim. O i pirma auksta vistik norisi ir dizaino tai rinksiuos Siemens Delta style arba Jung LS990 (lyg taip serija vadinasi). Kas del dizaino tai pakankamai svarbu ne tik forma, bet ir tai, kad tu rimtesniu jungtuku nesimato kur paspaustas. t.y. visi jungtukai atrodo viename lygmenyje, tai labai svarbu kai salia daug jungtuku... Nezinau ar aiskiai pasakiau, ka norejau pasakyti biggrin.gif

kadangi jungtukams as nekeliu dideliu reikalavimu,tai pas mane bus vilma visur. Tie staciakampio dizaino. Balti. Tik elektrikas sake kad aplink dezutes turi buti idealiai isspakliuota,be jokiu kalnu nes neprisispaus ,liks plysiukai. Man asmeniskai nepatinka jei yra eile jungtuku ir jie nesimato kuris paspaustas. smile.gif Cia mes skiriames. Man tai zinau kad nus visiskai dzin kokioj padety jungtukai bus smile.gif Esme tame kad jungtukai pas mane nebus akcentiniai,tai norisi kad jie isnyktu ant sienos ir jie nekristu i akis. o kai tai nera akcentas,manau logiska rinktis paprastuma. smile.gif
Atsakyti
Vienuose namuose su ilgooomis jungtuku eilemis ir daugybe rozeciu sau pasakiau, kad pas mus taip nebus biggrin.gif Zinoma mano darbas toks, kad man jie trugde ir vaizda gadino, gal kiti net nemato ju g.gif Mes mazinom jungtuku kiek galejome ir rozeciu nedejome tam. kad butu biggrin.gif Manau irgi rinksimes kuo maziau matomus. O koks tikslas tu nematomai paspaustu jungtuku? Nesupratau g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Smagu skaityti, kai žmonės jau renkasi plyteles ir tapetus smile.gif Mums dar toli gražu iki jų. Šiuo metu aktualu langai ir laukinės durys. Skaitinėjau šitą temą, bet tik vienoje vietoje trumpai buvo kalbama apie langus. Mane domina kokybiški plastikiniai langai bei šiltos laukinės durys. Kur ieškoti? Kokias laukines duris rinktis?
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 08 20, 01:17)
Sveiki,

Smagu skaityti, kai žmonės jau renkasi plyteles ir tapetus smile.gif Mums dar toli gražu iki jų. Šiuo metu aktualu langai ir laukinės durys. Skaitinėjau šitą temą, bet tik vienoje vietoje trumpai buvo kalbama apie langus. Mane domina kokybiški plastikiniai langai bei šiltos laukinės durys. Kur ieškoti? Kokias laukines duris rinktis?

Tam kad atsakyti ir kazka pasiulyti (savo nuomones ribose) reiktu daugiau info. Koks langu plotas,kokio dydzio namui,ar bus vitrinu. Nes jei plotas mazas galima pigesni varijanta rinktis,jei langu daug,tada reiktu stengtis siltesnius langus. Su durim panasei. Tiesa,mano nuomone net neverta galvoti apie plastikines laukines duris. Jos pacios nestabiliausios. Yra zmoniu isidejusiu,kaikam tarnauja neblogai,bet..
Atsakyti
Sveiki, priminkit kur centre yra tapetu parduotuve, nes nepamenu, bet buvo kalba, kad yra neblogu. Aciu
Atsakyti