QUOTE(JEma @ 2014 07 11, 15:04)
Labas, ir vel vasara baigesi
Pas mus nuo vakar jau laiptu konstrukcijos pastatytos. Iskart vaizdas kitas. Aisku su vienu metalu per viduri butu buve graziau gal, bet... Nera ant tiek negrazu, kad butu poreikis permoketi, o su aikstele tai sake su dviem metalais tarp pakopu dar ir geriau... Zodziu bus gerai. Dabar reikes rinktis pakopas ir tureklus
Hmmm nemaciau stendu. Reikes nuvaziuoti dar karta. Mums reikia Paradyz firmos plytkiu.
Siandien uzsakiau Arsenale vienai 1a wc sienai mozaika. Tai tikriausiai bus brangiausia vonios kambariu siena
Papildyta:
Beja, duris vidines visgi greiciausiai Valmedyje pirksim. Labai patiko aptarnavimas, konsultacijos, pasiulymai. Tai ne Asmode...
O man atvirksciai su valmedziu gavosi

,diedas skersas paziurejo,atmestinai paaiskino truputi ir ciut ne-dink is cia,trugdai dirbti

(matyt as dauk kam ne prekines isvaizdos atrodau) Kazkaip ir praejo noras bendrauti..Nors asmodas tai man pagal kainas ne ta kategorija..Ieskosiu pigiau.
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 07 11, 16:20)
va dabar sesis ant tuliko, maunas kelnias, o va dabar valosi dantis

Tikras realybes sou .
As tai pirmo auksto tulika dazysiu. Na gal viena siena su faktura padekoruosiu. Nesinoris plyteliu. O ir antram aukste gal ne visa vonia klijuosiu..
Pas mane vonia taippat viena ir nesuku sau galvos. As tai turiu plana B jei bus eiles.. Prausiuos skalbykloj

Ramiai.
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 11, 16:39)
Maciau labai idomiu zaliuziu (o gal jos kitaip vadinas

), galiu pasisisiuti romanetes- nusipirkau mechanizma, pasikonsultavau audiniu parduotuvej ir bute pasidariau.
Svarbiausia, kad niekas nebevarzo kurybines laisves

. O dar geriau, kad vietoj numatyto I auksto WC pasidarysiu platu koridoriu ir pratesiu drabuzine. Dabar pagal projekta - o sitas mums neuzkliuvo , kol buvo popieriuje

- mazytis apatinis wc ir 90 cm koridorius kaip tunelis link pagalbiniu patalpu. Duru nebutu kur patogiai atidaryt. Tiesa sakant, to apatinio wc mes dar nebuvom pasidare, nes ten turejo buti karkasine siena. Ir nebedarysim.
Nedatysite dabar,pasigailesite veliau kad nedarete. Mano draugas taippat nedaremdabar gailisi.. Bet matyt kartais reikia suklysti kad suprasti