Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2014 07 12, 08:52)

Nedatysite dabar,pasigailesite veliau kad nedarete. Mano draugas taippat nedaremdabar gailisi.. Bet matyt kartais reikia suklysti kad suprasti  bigsmile.gif

labas rytas,
biesai, musu atvejis kitoks , nes esam 'ne lizdelio sukimo ir perejimo stadijoj, bet vaiku islydejimo stadijoj' .
Vienas sunus jau Londone, antras rudeni pradeda lankyt gimnazija , tik mazoji- 5 metu. Kur as bunu, ten mazoji zaidzia, atsivelka visus zaislus ir daro bardaka , viena nebuna. Tai vat as pas ja ir isikursiu savo kurybines dirbtuves biggrin.gif O paskui kiek cia truks- kokie 4 metai ir , manau, isvaziuos antrasis- liks laisvas kambarys.
Nei mes pas tevus norejom but, nei musu vaikai nores su mumis gyvent rolleyes.gif O is bedos, atvaziuos i svecius, tilpsim 150kv.m. tai ne 64,64kv.m. kaip dabar bute. Pas mus bus virsuje 3 kambariai su vonia ir apacioje tradiciskai- valgomasis, virtuve, svetaine ir komfortisko dydzio vonios kambarys biggrin.gif Labaiu gaileciaus, jei likus dviese turetume daug tusciu kambariu ir nesmagia anksta vonia, kur atidarius duris uztveri kelia koridoriuje biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 12, 06:52)
O man atvirksciai su valmedziu gavosi  lotuliukas.gif ,diedas skersas paziurejo,atmestinai paaiskino truputi ir ciut ne-dink is cia,trugdai dirbti  bigsmile.gif (matyt as dauk kam ne prekines isvaizdos atrodau) Kazkaip ir praejo noras bendrauti..Nors asmodas tai man pagal kainas ne ta kategorija..Ieskosiu pigiau. biggrin.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif  Tikras realybes sou .

As tai pirmo auksto tulika dazysiu. Na gal viena siena su faktura padekoruosiu. Nesinoris plyteliu. O ir antram aukste gal ne visa vonia klijuosiu..
Pas mane vonia taippat viena ir nesuku sau galvos. As tai turiu plana B jei bus eiles.. Prausiuos skalbykloj smile.gif Ramiai. bigsmile.gif

Matai kaip idomiai su Valmedziu. Na su manimgal normaliai bendravo, nes su dizaineriu variau, o jie kazkada yra jau bendru projektu tureje...

Mes 2a tuliko viena siena planuojam dazyti wink.gif Man tai idomi ir faina mintis. Dazyciau ir daugiau bet vonia nera baisiai didele tai prie likusiu 3 sienu tai praustuvas, tai vonia, tai dusas... reikia plyteliu. O 1a maza visai patalpa tai nelabai yra ka dazyti rolleyes.gif

Atsakyti
Aš ir noriu 1 a 2 sienas dažyti, nu bet nei vyras, nei dizainerė neleidžia unsure.gif Nesuprantu kam po gyvatuku plyteles klijuoti, na bet gal ir pasitrins jei kokį rankšluostį pakabinsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 12, 06:52)

As tai pirmo auksto tulika dazysiu. Na gal viena siena su faktura padekoruosiu. Nesinoris plyteliu. O ir antram aukste gal ne visa vonia klijuosiu..
Pas mane vonia taippat viena ir nesuku sau galvos.

Kazkada pirmajame bute turejome tulika, kurio sienos buvo klijuotos tapetais doh.gif Kai po poros metu pamaciau pageltusias sienas salia klozeto, prisiekiau sau, kad gyvenime daugiau nebus jokiu tapetu ir staciu vyru tulikuose! biggrin.gif Cia siaip.... pamastymui... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 07 11, 15:20)
Pvz daugelis mus keikia kad 2a nera atskiro vonios kambario vaikams. O as pvz nematau visiskai butinybes. Jei jau taip i viena netilpsim gales kazkas eiti i 1a kur bus ir dusas...

Jau du metai gyvename name ir niekada neiskilo jokiu problemu del vienos vonios g.gif Vat dvieju tuliku tikiu, kad gali buti maza, bet voniu.... Niekada nesuprasiu, kam vaikams atskira vonia? Ir taip to valymo ir sveitimo per akis, dar vieno vonios kambario tik ir betruksta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 12, 08:26)
labas rytas,
biesai, musu atvejis kitoks , nes esam 'ne lizdelio sukimo ir perejimo stadijoj, bet vaiku islydejimo stadijoj' .
Vienas sunus jau Londone, antras rudeni pradeda lankyt gimnazija , tik mazoji- 5 metu. Kur as bunu, ten mazoji zaidzia, atsivelka visus zaislus ir daro bardaka , viena nebuna. Tai vat as pas ja ir isikursiu savo kurybines dirbtuves  biggrin.gif  O paskui kiek cia truks- kokie 4 metai ir , manau, isvaziuos  antrasis- liks laisvas kambarys.
Nei mes pas tevus norejom but, nei musu vaikai nores su mumis gyvent rolleyes.gif O is bedos, atvaziuos i svecius, tilpsim 150kv.m. tai ne 64,64kv.m. kaip dabar bute. Pas mus bus virsuje 3 kambariai su vonia ir apacioje tradiciskai- valgomasis, virtuve, svetaine ir  komfortisko dydzio vonios kambarys biggrin.gif Labaiu gaileciaus, jei likus dviese turetume daug tusciu kambariu ir nesmagia anksta vonia, kur atidarius duris uztveri kelia koridoriuje  biggrin.gif

Sorry,parasiau ,bet nedarasiau iki galo.. (po darbo,pavargus kartais mintys pinasi) As apie tualeta(tik tualeta) turejau mintyje,kad jei nedarysite,tai gailesites. O namo dydis tai labai abstraktus dalykas. Pas mane didokas,bet nematau problemos.Pirmas aukstas tai didziulis kambarys,antrame aukste 3 miegamieji. Du is ju tiketina su laiku istustes,nes nenoreciau kad vaikai sedetu ant sprando. Tegul lekia i pasauli mokintis savarankiskumo. O kai kambariai istustes,ateis mano eile,galesiu isikurti savo asmenini kampa.Vienas papildomas kambarys atsargai nepamaisys,kai atvaziuos sveciu. As kazkaip nebijau kai liksim dviese su mano senute,savo name smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2014 07 12, 23:58)
Kazkada pirmajame bute turejome tulika, kurio sienos buvo klijuotos tapetais  doh.gif  Kai po poros metu pamaciau pageltusias sienas salia klozeto, prisiekiau sau, kad gyvenime daugiau nebus jokiu tapetu  ir staciu vyru tulikuose!  biggrin.gif  Cia siaip.... pamastymui...  mirksiukas.gif
Papildyta:

Jau du metai gyvename name ir niekada neiskilo jokiu problemu del vienos vonios  g.gif  Vat dvieju tuliku tikiu, kad gali buti maza, bet voniu.... Niekada nesuprasiu, kam vaikams atskira vonia? Ir taip to valymo ir sveitimo per akis, dar vieno vonios kambario tik ir betruksta...  biggrin.gif

Mano manymu antra vonia yra prabanga.. Gerai jei gali sau tai leisti,bet galima pilnai ir su viena isgyventi smile.gif O du tualetai tai jau didelis privalumas. Nors isgyventi galima ir su vienu,bet tai nera patogu..
Sakai nebus staciu vyru.. smile.gif Uzsirakins tulike ir nematysi ar stacias ar ka.. Juokauj. Pas mane pirmo aukstu tualetas 1,2 metro plocio ir 1,8 metro ilgio. Turi tilpti klozetas ir dar kriaukle. Savo vizijoje niekaip nematau tos patalpos klijuotos plytelemis. Nebent ties kriaukle kazkatais reikes uzdeti.. O seip tai viska reikes dazyti atspariais dazais ir viskas. Na nebent plyteles butu be siuliu,bet jos brangios.
Atsakyti
Labas rytas, brrr... kur vasara dingo? blink.gif doh.gif Ir speju gal kokia pilnatis dar? Siandien 6 ryto pabudau ir kad uzmigciau doh.gif Visa seimyna dar dabar miega, o as jau visus www isvarciau buitines technikos beieskodama ir ja lygindama smile.gif Tai i ta tema prasome pasipasakoti, kokius imontuojamus saldytuvus perkat, kokios firmos? ax.gif
Kadangi rudeni vistiek planuojam kraustytis tai turiu pasakyti, kad kazkoks idomus jausmas jau uzvalde mane. Norisi ismesti, isparduoti visokius savo daiktus, rubus, kazkaip norisi kuo protingiau ir kuo maziau visko persivezti. Ir siaip ziuriu atsirado poreikis tvarkyt, tvarkyt, tvarkyt biggrin.gif Perziurejau visokius sandeliukus ir mastau, kad tiek visokiu s... pilna, kuri ismest gaila, o kur deti?
O dar ir miegamojo baldu komplekta noreciau parduoti, nes spinta tai nebereikalinga rolleyes.gif Nu zodziu sau visokiu idomybiu susimasciau biggrin.gif
Del tuliko ir gelsvu sienu... nu blyn kad vyrai daznai apdergia pati klozeta tai jooo suprantu (net ir mano vyras pasipiktines po sveciu pasibuvimo ypac jei kazka gausiau vartoja biggrin.gif ), nu bet kad sienas apdergtu... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 13, 07:47)
Mano manymu antra vonia yra prabanga..  Gerai jei gali sau tai leisti,bet galima pilnai ir su viena isgyventi smile.gif O du tualetai tai jau didelis privalumas.

visiskai pritariu... 2 wc didelis privalumas...

dar turiu klausimeli - kaip izoliavot pamatus? Mums reikia rostverka hidroizoliuot, paskui bus polistirolas. Ir idomu dalyka radom - Styrbit2000 (dispersine bitumo I kauciuko mase). Ir kiek suprantu, su juo normaliai galima ir polistirola klijuot... O gal kas naudojot kitaip ir gavosi geresne kaina bei gera kokybe?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 07 13, 08:40)
Del tuliko ir gelsvu sienu... nu blyn kad vyrai daznai apdergia pati klozeta tai jooo suprantu (net ir mano vyras pasipiktines po sveciu pasibuvimo ypac jei kazka gausiau vartoja biggrin.gif ), nu bet kad sienas apdergtu...  lotuliukas.gif  doh.gif

O tai kaip manai, kad jei pataiko ant krasto, tai purskai aplinkui netyksta? biggrin.gif doh.gif Nors nereikia ir ant krasto pataikyt, pabandyk is aukstai koki rasala pilti i kluza ir pamatysi kas bus biggrin.gif Ot higienos tema uzvedem! doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tykšta ne tik ant sienų, bet ir grindų mirksiukas.gif Baltoms siūlėms oi kaip nekas biggrin.gif Bet tikiuosi išaugama (kalbu apie vaiką) ax.gif
Atsakyti
Vaikus pasodint galima, o va vyra priverst atsisest - misija neimanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 07 14, 09:29)
Vaikus pasodint galima, o va vyra priverst atsisest - misija neimanoma  lotuliukas.gif

Kur jau, gi vyrukas jau, nebesisėda schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 07 14, 09:29)
Vaikus pasodint galima, o va vyra priverst atsisest - misija neimanoma  lotuliukas.gif

. Vyrai isdidus padarai,betkam nesilenkia ir ant bet ko nesiseda. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 07 14, 09:50)
Kur jau, gi vyrukas jau, nebesisėda schmoll.gif  biggrin.gif

Tai pirkit brangius unitazus.. kad butu kaip tam eilerasty.... Lyg erelis uoleto Kaukazo,tu tupi ant brangaus unitazo...
Atsakyti