QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 12, 08:26)
labas rytas,
biesai, musu atvejis kitoks , nes esam 'ne lizdelio sukimo ir perejimo stadijoj, bet vaiku islydejimo stadijoj' .
Vienas sunus jau Londone, antras rudeni pradeda lankyt gimnazija , tik mazoji- 5 metu. Kur as bunu, ten mazoji zaidzia, atsivelka visus zaislus ir daro bardaka , viena nebuna. Tai vat as pas ja ir isikursiu savo kurybines dirbtuves

O paskui kiek cia truks- kokie 4 metai ir , manau, isvaziuos antrasis- liks laisvas kambarys.
Nei mes pas tevus norejom but, nei musu vaikai nores su mumis gyvent

O is bedos, atvaziuos i svecius, tilpsim 150kv.m. tai ne 64,64kv.m. kaip dabar bute. Pas mus bus virsuje 3 kambariai su vonia ir apacioje tradiciskai- valgomasis, virtuve, svetaine ir komfortisko dydzio vonios kambarys

Labaiu gaileciaus, jei likus dviese turetume daug tusciu kambariu ir nesmagia anksta vonia, kur atidarius duris uztveri kelia koridoriuje
Sorry,parasiau ,bet nedarasiau iki galo.. (po darbo,pavargus kartais mintys pinasi) As apie tualeta(tik tualeta) turejau mintyje,kad jei nedarysite,tai gailesites. O namo dydis tai labai abstraktus dalykas. Pas mane didokas,bet nematau problemos.Pirmas aukstas tai didziulis kambarys,antrame aukste 3 miegamieji. Du is ju tiketina su laiku istustes,nes nenoreciau kad vaikai sedetu ant sprando. Tegul lekia i pasauli mokintis savarankiskumo. O kai kambariai istustes,ateis mano eile,galesiu isikurti savo asmenini kampa.Vienas papildomas kambarys atsargai nepamaisys,kai atvaziuos sveciu. As kazkaip nebijau kai liksim dviese su mano senute,savo name
Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2014 07 12, 23:58)
Kazkada pirmajame bute turejome tulika, kurio sienos buvo klijuotos tapetais

Kai po poros metu pamaciau pageltusias sienas salia klozeto, prisiekiau sau, kad gyvenime daugiau nebus jokiu tapetu ir staciu vyru tulikuose!

Cia siaip.... pamastymui...
Papildyta:
Jau du metai gyvename name ir niekada neiskilo jokiu problemu del vienos vonios

Vat dvieju tuliku tikiu, kad gali buti maza, bet voniu.... Niekada nesuprasiu, kam vaikams atskira vonia? Ir taip to valymo ir sveitimo per akis, dar vieno vonios kambario tik ir betruksta...
Mano manymu antra vonia yra prabanga.. Gerai jei gali sau tai leisti,bet galima pilnai ir su viena isgyventi

O du tualetai tai jau didelis privalumas. Nors isgyventi galima ir su vienu,bet tai nera patogu..
Sakai nebus staciu vyru..

Uzsirakins tulike ir nematysi ar stacias ar ka.. Juokauj. Pas mane pirmo aukstu tualetas 1,2 metro plocio ir 1,8 metro ilgio. Turi tilpti klozetas ir dar kriaukle. Savo vizijoje niekaip nematau tos patalpos klijuotos plytelemis. Nebent ties kriaukle kazkatais reikes uzdeti.. O seip tai viska reikes dazyti atspariais dazais ir viskas. Na nebent plyteles butu be siuliu,bet jos brangios.