Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2014 09 24, 10:46)
Nemanau, kad cia kazka baisiai pritaupysi... pas mus pvz garaze yra OSB plokste ant lubu tai ja kolkas ir paliekam, nieko nedarom. Nebutinos man tos baltos lubos biggrin.gif Nors jei labai reikes nusidazysiu. O drabuzine tai juk realiai kambarys...

Pas jus virs garazo medine perdanga ?
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 09 24, 18:39)
Dviviecio garazo lubas vyras paskaiciavo 990 lt, darbas savo. Bet va netinka pasirodo, nors sildomas garazas bus.

O konkreciai kuom netinka ?
Atsakyti
Virs garazo nieko nera, stogas, tai visas lubas reikia tvarkyti. Kaip ir sakei - priesgaisrinis nepraleis..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 25, 06:14)
Pas jus virs garazo medine perdanga ?

Nu blyn man rodos tikrai taip smile.gif Tik ne perdanga o jau stogas. ta prasme virs garazo jokios patalpos nera. Viskas lyg pagal projekta daryta, priesgaisrinis patvirtines wink.gif

Vakar laiptus pas mus sudejo. iskart vaizdas laiptineje pasikeite. Tik dar tureklu nera, sake gal uz poros savaiciu jiems laiko tures smile.gif 1a wc visiskai baigtas, uzglaistytas. Sake ryt gal kluzika pastatys jau. Ir spintele praustuvui jau gaminama, tai kaip ir galesiu 1a gyvent jau smile.gif Tik duru i laisvalaikio zona baisiai reikia, nes dabar statybviete matosi ir bardakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 25, 09:04)
Nu blyn man rodos tikrai taip smile.gif Tik ne perdanga o jau stogas. ta prasme virs garazo jokios patalpos nera. Viskas lyg pagal projekta daryta, priesgaisrinis patvirtines wink.gif

Vakar laiptus pas mus sudejo. iskart vaizdas laiptineje pasikeite. Tik dar tureklu nera, sake gal uz poros savaiciu jiems laiko tures smile.gif 1a wc visiskai baigtas, uzglaistytas. Sake ryt gal kluzika pastatys jau. Ir spintele praustuvui jau gaminama, tai kaip ir galesiu 1a gyvent jau smile.gif Tik duru i laisvalaikio zona baisiai reikia, nes dabar statybviete matosi ir bardakas biggrin.gif

O kurios durys iseina priesgaisrines?pas mus katilines duru laukiniu nera.pro garaza galima nueiti i katiline.o is jos i svetaine?
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 09 25, 09:58)
O kurios durys iseina priesgaisrines?pas mus katilines duru laukiniu nera.pro garaza galima nueiti i katiline.o is jos i svetaine?

Is katilines i garaza,is garazo i nama. Projekte turetu buti nurodyta. Taippat degumo klase. Pas mane bepotis architektas parode E-60,bet tokios durys dedasi pramoniniuose ir visuomeniniuose pastatuose. Namui turetu buti E-40.
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 09 25, 09:04)

Pasirasyti pasirase bet parasas jei ka nepades sustabdyti gaisro. Geriau gaisra stabdo raudonas gipsas 😊 kurio pagal taisykles turetu buti du sluoksniai.
Bet aisku..taisykles turbut tik kvailiam..

O as dar i garaza mastau vanenine priesgaisrine apsauga isideti,daug neturetu kainuoti keli metrai vamzdzio ir pora davikliu.
Atsakyti
Na gal kad sienos visos is nedegiu medziagu pas mus...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 25, 12:41)
Na gal kad sienos visos is nedegiu medziagu pas mus...

Na va,beliko tik lubas padengti ir rami galva.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 25, 14:22)
Na va,beliko tik lubas padengti ir rami galva.

Tai jau ne uz kalnu ikurtuves ;)as tai negaliu apsispresti del stogo spalvos.vyras fasada paliko man derinti:)ar rudas stogas su pilkais langais ar pilkas stogas su rudais langais.ot dilema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 09 25, 14:05)
Tai jau ne uz kalnu ikurtuves ;)as tai negaliu apsispresti del stogo spalvos.vyras fasada paliko man derinti:)ar rudas stogas su pilkais langais ar pilkas stogas su rudais langais.ot dilema doh.gif

O kodel ne pilkas su pilkais ar rudas su rudais? Ar nepasidarysit margumyno?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 25, 15:15)
O kodel ne pilkas su pilkais ar rudas su rudais? Ar nepasidarysit margumyno?

Nes jei dedam ruda stoga ir pilkus langus tada klinkerines plyteles butu rudos spalvos iki puses o virsus sviesios spalvos.nes jei rudi langai ir rudos plyteles nelabai isskirs,bus per daug monotoniska:)na dar vis mastau.nes pilki langai kelia ir garazo kaina.matem pora namu su rudu stogu ir pilkais langais,tai gan neblogai ziurisi ir savotiskai isskiria is lietuvisko mentaliteto;)o stogas pilkas ir langai durys garazas pilki man niurokai atrodo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 25 rugsėjo 2014 - 14:52
Gal kas zinot kokia programele ar koki www kur butu galima nusipiesti slaitine siena (mansardini kambari), kuriame butu galima baldus pasidelioti? noriu IKEA baldus tiksliau vaiku spinta pabandyt pastatyt prie slaitines sienos smile.gif Nes daryt pagal numatyta sugalvota plana iseina 1000 brangiau nei is IKEA smile.gif
Atsakyti
Gal kas nesenai klinkeri mūrijot, galit pasakyti kiek dabar už pamūrijimą ima? Už plytą ar kaip skaičiuoja?
Atsakyti