Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 09 23, 18:21)
kaledos  ax.gif eglute  ax.gif dovaneles...

Kojinė ant židinio.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 23, 16:29)
Tikriausiai ne nes nezinau kas tas yr biggrin.gif

Esi maciusi ofisuose kvadratais lubas? Tai ten amstrongo..
P.s dizaineris uz ideja namuose naudoti tokias lubas tikrai nepagirtu....
Atsakyti
Tos lubos drabuzineje wink.gif Man tai tikrai jokio skirtumo kas ten bus, kaip ir garaze ar sandeliuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 24, 06:49)
Tos lubos drabuzineje wink.gif Man tai tikrai jokio skirtumo kas ten bus, kaip ir garaze ar sandeliuke ax.gif
jusu teise rinktis 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 24 rugsėjo 2014 - 06:19
QUOTE(Suprem @ 2014 09 23, 20:50)
Kojinė ant židinio....  ax.gif

uzpustytas kelias ..............
Papildyta:
JEma, ar jusu gartraukis eina per siena laukan? Koki ir is kur reikia pasirupinti voztuva, kad saltas ora neitu vidun?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 23, 21:47)
Esi maciusi ofisuose kvadratais lubas? Tai ten amstrongo..
P.s dizaineris uz ideja namuose naudoti tokias lubas tikrai nepagirtu....

Aaaa supratau, tada jas zinau, bet namuose tokiu deti tikrai nekiltu minciu wink.gif

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 09 24, 07:17)
JEma, ar jusu gartraukis eina per siena laukan? Koki ir is kur reikia pasirupinti voztuva, kad saltas ora neitu vidun?

Taip, eina per siena. Va tas voztuvas didziausias galvos skausmas sad.gif Ta prasme, kad ir koks jis mandras bebutu vistiek tai bus didziulis salcio tiltas. Pirkom is Saldos kazkoki su elektriniu varikliuku net. nes paprastas voztuvas (tiksliau man rodos sklende tas daiktas vadinasi) tai pasirode gaidys visiskas, buvom ir paprasta namo parsiveze. Tas is saldos tai bent su guminemis tarpinemis ir kaip minejau prasidaro tik ijungus gartrauki. Dar nepajungtas gartraukis, tikiuosi nesklandumu nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 24, 10:42)
Va tas voztuvas didziausias galvos skausmas sad.gif Ta prasme, kad ir koks jis mandras bebutu vistiek tai bus didziulis salcio tiltas. Pirkom is Saldos kazkoki su elektriniu varikliuku net. nes paprastas voztuvas (tiksliau man rodos sklende tas daiktas vadinasi) tai pasirode gaidys visiskas, buvom ir paprasta namo parsiveze. Tas is saldos tai bent su guminemis tarpinemis ir kaip minejau prasidaro tik ijungus gartrauki. Dar nepajungtas gartraukis, tikiuosi nesklandumu nebus  rolleyes.gif

4u.gif Aciu, kaip tik galvojau, kad Saldoj kazkas panasaus turetu buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 24, 07:14)
jusu teise rinktis 😁

Musu, bet idomu kaip kiti daro, taupo kazkaip ar ne. Tik tiek.
Atsakyti
Nemanau, kad cia kazka baisiai pritaupysi... pas mus pvz garaze yra OSB plokste ant lubu tai ja kolkas ir paliekam, nieko nedarom. Nebutinos man tos baltos lubos biggrin.gif Nors jei labai reikes nusidazysiu. O drabuzine tai juk realiai kambarys...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 09 23, 13:48)
Jei kaina analogiska pasikliauji nuojauta ir pirmyn wink.gif O del sienos tai pasakyk ka man meistras pasake (apie tai nesusimasciau), kad siena po keliu metu perdazysi ir vel nauja vonios kambari turesi wink.gif

Jeigu tai - ne pagrindinė ir ne vienintelė vonia namuose, jeigu ta siena ne prie vonios, kriauklės ar WC, jeigu yra gera ventiliacija, tada ok. Kitaip plytelės bus kaip naujos, o dažyta siena - nušepus. Ir dar - vienos sienos neperdažysi, greičiausiai reikės ir lubas perdažyti.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 09 24, 10:39)
Musu, bet idomu kaip kiti daro, taupo kazkaip ar ne. Tik tiek.

Del sportinio intereso paziurejau kiek kainuoja amstrong lubos. Plokstes nuo 14litu,plius metalinis remelis manau antra tiek. Jei dedates patys tai tada dar gal ir pigiau gausis lyginant su gipsu. Beje,as abejoju ar amstrongas tinka garazui del priesgaisriniu taisykliu ir nesildomam garazui (nezinau koks jusu) as garaze ir katilinej dejau raudona gipsa ir pats issidazysiu. Drabuzinej baltas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 09 24, 14:34)
Del sportinio intereso paziurejau kiek kainuoja amstrong lubos. Plokstes nuo 14litu,plius metalinis remelis manau antra tiek. Jei dedates patys tai tada dar gal ir pigiau gausis lyginant su gipsu. Beje,as abejoju ar amstrongas tinka garazui del priesgaisriniu taisykliu ir nesildomam garazui (nezinau koks jusu) as garaze ir katilinej dejau raudona gipsa ir pats issidazysiu. Drabuzinej baltas.

Dviviecio garazo lubas vyras paskaiciavo 990 lt, darbas savo. Bet va netinka pasirodo, nors sildomas garazas bus.
Atsakyti