Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Jurginiukas @ 2014 08 13, 13:20)
Pas mane tik ragalapis klestejo, tai supykau ir istrenkiau kompostan angel_sadangel.gif

Pas mane biškį daugiau biggrin.gif. Tik pavadinimų nežinau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 08 13, 11:17)
Tai ar jums negeda nieko man nepadovanot??? A???

DOVANOJU ponui Arvydui ragalapio. tik dovana teks iki Vilniaus atvaziuot pasiimt biggrin.gif ir dar tetra galiu padovanot, o tai viena pakampemis plaukioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 08 13, 19:20)
DOVANOJU ponui Arvydui ragalapio. tik dovana teks iki Vilniaus atvaziuot pasiimt  biggrin.gif  ir dar tetra galiu padovanot, o tai viena pakampemis plaukioja lotuliukas.gif

ACIU Tiutiuk! drinks_cheers.gif Balionas 4u.gif MES BE VILNIAUS NENUMIRSIM!
Labai noreciau kada nors gyvenime pamatyt Gedimino pili ir pafotografuot (su mobiliaku) nuo Dzomulungmos virsunes. Bet daktare sake, kad praeis tie norai jei vaistukus stropiai gersiu. Nuuuu... a man dzin ar nitropilas, ar Atlanto vandenynas, ar Zoologijos sodas... Karoc: "A nam tatarinam vsio odno: pol litra ili jadernaja voina; glavnoje ctob s nog sibalo" drinks_cheers.gif
Ragalapi ir gupijas tik teoriskai miniu: tikiuosi prasimanyt kur kas daugiau!! Paziesim kaip seksasis ir paskm paviesinsim ant viso pasaulio lotuliukas.gif
P.S ........................
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 08 13, 19:20)
DOVANOJU ponui Arvydui ragalapio. tik dovana teks iki Vilniaus atvaziuot pasiimt  biggrin.gif  ir dar tetra galiu padovanot, o tai viena pakampemis plaukioja lotuliukas.gif

... be to as visai anei joks ne PONAS, o tik graziai atrodau, nes siandien dar beveik neapsivemiau. Aba jau pamirsau.
Dilma, tik Tu viena moki: idek ta uzlaikyta apsivemima su anceliuko sparnelias. OK?? bigsmile.gif Cia labai tiks i... Ir zmonai turbut patiks... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 08 13, 21:20)
Ragalapi ir gupijas tik teoriskai miniu: tikiuosi prasimanyt kur kas daugiau!! Paziesim kaip seksasis ir paskm paviesinsim ant viso pasaulio  lotuliukas.gif
P.S ........................

Iki Utenos g. numynsit ir pasimanysit sio bei to wink.gif
Siandien puske priverciau akvuka issikuopt, tai ta proga gavau punda javos ir microsorium paparciuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 08 13, 22:47)
Iki Utenos g. numynsit ir pasimanysit sio bei to wink.gif
Siandien puske priverciau akvuka issikuopt, tai ta proga gavau punda javos ir microsorium paparciuku  bigsmile.gif

Tai cia bus kokie 200 metru nuo manes. Sunku. Gal dar arciau atsiras?? g.gif
Nors... pas Cile tai minciau nors ir i pacius-pacius Silainius (tik jin adreso nesako, nes pagistai bijo, kad jaunesne kolege muni nuverbuos). Vis zadu, zadu, ... bet vis kazkaip nesigauna. Konkretus PAZADUKAS esu. Nu bet nepasigailesit!!! Gal... blush2.gif
Eeee... paparciai prastai auga. Bet jamsiu. Juk niekur nesikubinu: man kad tik dykai ir, kad daug butu. Vis tik 10 litru akvas tai ne suns papas biggrin.gif
Atsakyti
Cile, jau kas kas, bet Tu tikrai turetum kazka zinot apie akvu parde Utenos gatvej. Kame ten kampas? Man (neskaitant hipermaksimines "Kikos" jin kaip ir arciausia. Tai numinu kai lenkiski plotkeliai baigiasi. ax.gif Bet te kazkoks bardakas: pardaveja (o dirba jau daug metu) absoliuciai nesiorentuoja situacijoj (ka ten apie zuvu pavadinimus klaust jei nezino kuom skiriasi isorinis filtras nuo kitokio). Vos uzejus dveslenos smarve taip ir drioksteli. Zuvu lavoneliai akvu dugnuose voliojasi, o ana sedi koja ant kojos uzsimetus ir pardavineja dar nenustipusias rolleyes.gif
Kaip jie ten gyvena g.gif Kodel nebankrutuoja g.gif
Vienok. Kazkada toj mazoj pardej maciau tokiu zuvyciu, kad Juru muziejus-akvariumas galetu tik seile pavarvint. Ciort znajet is kur gavo, bet konkretus rykliai! Kaip is holivudinio filmo tik miniatiuriniai. Kaina...150 uz stuka. Dar kitokiu labai graziu ir nematytu zuvyciu turejo, bet pradzia nuo 70 lituokliu ir t.t.
Niu bet cia pries kokius 10 metu taip buvo. Dab nebeisivaizdinu kaip ir is ko ta parde gyvena g.gif Gal zinai???
Dilma, o Juru muziejuj yra gelavandeniu akvu?
Ir dar apie Zoologijos soda deretu atskirai snektelt. Ten visa namuka akvariumai turi ir dirba turbut ne vienas zmogus. O laiko auksine zuvele ir tukstanti gupiju. Visa si geri iskaiciuoja i Zoologijos sodo augintiniu sarasa ir kiekvienam gupkes mailiukui praso paramos kaip begemotui. (Norejau rasyt liutui, bet prisiminiau, kad numiro ES paramos nesulaukes). Biski bardakelis... Ania? verysad.gif
Atsakyti
Nuostabūs jūsų akvariumiukai, nauji ir seni/nauji 4u.gif

Gal kas šiom dienom ravėsite Šiauliuose aqvą? susinaikinau visus augalus per savo durną galvą unsure.gif doh.gif dabar skubiai reik naujų, priglausčiau įvairiausių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 08 13, 23:28)
Tai cia bus kokie 200 metru nuo manes. Sunku. Gal dar arciau atsiras?? g.gif
Nors... pas Cile tai minciau nors ir i pacius-pacius Silainius (tik jin adreso nesako, nes pagistai bijo, kad jaunesne kolege muni nuverbuos). Vis zadu, zadu, ... bet vis kazkaip nesigauna. Konkretus PAZADUKAS esu. Nu bet nepasigailesit!!! Gal... blush2.gif
Eeee... paparciai prastai auga. Bet jamsiu. Juk niekur nesikubinu: man kad tik dykai ir, kad daug butu. Vis tik 10 litru akvas tai ne suns papas  biggrin.gif

Musu adresas pasikeite (dabar persibeldem i kursiu1), tiesa visvien reiktu mynt i ta pati Milikoniu kalna...galvoju gal kada pribresiu sitam reikalui lotuliukas.gif

QUOTE(arvydas. @ 2014 08 14, 08:41)
Cile, jau kas kas, bet Tu tikrai turetum kazka zinot apie akvu parde Utenos gatvej. Kame ten kampas? Man (neskaitant hipermaksimines "Kikos" jin kaip ir arciausia. Tai numinu kai lenkiski plotkeliai baigiasi. ax.gif  Bet te kazkoks bardakas: pardaveja (o dirba jau daug metu) absoliuciai nesiorentuoja situacijoj

Nu, as pas Greta tik sykeli buvau apsiziuret...bet tasyk pasijutau kaip labai trukdanti ir purva nesanti, tai patyliukais susivyniojau meskeres ir pro duris...buc pasakius is kur esu, gal but malonesne (maciau labai daug musu vezamu prekiu biggrin.gif ) Bet ji kiek pamenu jusu biciule ar bent gera pazistama, tai kode cia dabar taip ant josios su ironija pavaret g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 08 14, 16:08)

Nu, as pas Greta tik sykeli buvau apsiziuret...bet tasyk pasijutau kaip labai trukdanti ir purva nesanti, tai patyliukais susivyniojau meskeres ir pro duris...buc pasakius is kur esu, gal but malonesne (maciau labai daug musu vezamu prekiu  biggrin.gif ) Bet ji kiek pamenu jusu biciule ar bent gera pazistama, tai kode cia dabar taip ant josios su ironija pavaret  g.gif ?

Pletkai. Anei jokie ten man nedraugai schmoll.gif Lygiai kaip Tu pasijutau paskutini karta uzejes. Kaip siuksle. O dar kai pasakiau, kad akvas 10 litru tai vobsce maniau, kad nusprogs is juoko. Ta Greta (beje, pirma karta sita varda isgirdau; gal tatai ir yra savininke?) ir kazkoks smirdintis alchoholikas su purvina Puko TV kepuraite. Irgi galejau si ta leptelt, bet poblaivis buvau, tai... As kol neprisigeriu nemoku kaburos atsisekt biggrin.gif
Senovej prie soboro (kiemuose) akvu pardes savininka pazinojau. Pusiau draugavom. Bet tas bankrutavo ir dab Airijoj (Limerike) siuksliu rusiavimo punkto sargu dirba. Ir dar mano brolio antra zmona tratina. Nepavydziu. Jo paties paliktoji kur kas karstesne ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas turit info ar patirties su garra rufa? šiandien leidom paskutines žuveles, šias dvi įsigijom
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 08 14, 19:43)
sveiki, gal kas turit info ar patirties su garra rufa? šiandien leidom paskutines žuveles, šias dvi įsigijom

Tai kad jų itokia paskirtis unsure.gif
Atsakyti