QUOTE(arvydas. @ 2014 08 13, 23:28)
Tai cia bus kokie 200 metru nuo manes. Sunku. Gal dar arciau atsiras??
Nors... pas Cile tai minciau nors ir i pacius-pacius Silainius (tik jin adreso nesako, nes pagistai bijo, kad jaunesne kolege muni nuverbuos). Vis zadu, zadu, ... bet vis kazkaip nesigauna. Konkretus PAZADUKAS esu. Nu bet nepasigailesit!!! Gal...
Eeee... paparciai prastai auga. Bet jamsiu. Juk niekur nesikubinu: man kad tik dykai ir, kad daug butu. Vis tik 10 litru akvas tai ne suns papas
Musu adresas pasikeite (
dabar persibeldem i kursiu1), tiesa visvien reiktu mynt i ta pati Milikoniu kalna...galvoju gal kada pribresiu sitam reikalui
QUOTE(arvydas. @ 2014 08 14, 08:41)
Cile, jau kas kas, bet Tu tikrai turetum kazka zinot apie akvu parde Utenos gatvej. Kame ten kampas? Man (neskaitant hipermaksimines "Kikos" jin kaip ir arciausia. Tai numinu kai lenkiski plotkeliai baigiasi.

Bet te kazkoks bardakas: pardaveja (o dirba jau daug metu) absoliuciai nesiorentuoja situacijoj
Nu, as pas Greta tik sykeli buvau apsiziuret...bet tasyk pasijutau kaip labai trukdanti ir purva nesanti, tai patyliukais
susivyniojau meskeres ir pro duris...buc pasakius is kur esu, gal but malonesne (maciau labai daug musu vezamu prekiu

) Bet ji kiek pamenu jusu biciule ar bent gera pazistama, tai kode cia dabar taip ant josios su ironija pavaret

?