Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Emoli @ 2014 08 10, 21:06)
Kad jis baigia išnykti. Co2 baliono niuekaip normalaus nenusiperku  doh.gif

Jau sutaria. Draugeliai patapo  biggrin.gif

Pas mane kažkada ir be CO2 augo tongue.gif

Tai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Ieškau ricijos arba javos samanos. Dovanų, už simbolinį atlygį, arba galiu mainais pagaminti dekoraciją į akvariumą is makroflekso ir smėlio pavyzdys kaip daroma

Darysiu sau, tai galiu ir geradariui padaryti, labai gražiai gaunasi (gražiau nei pavyzdy) nekenkia akvariumo gyventojams, labai natūraliai atrodo, o vėliau kai apauga samanom įvairiomis tai išvis super.

Kaunas
Atsakyti
Nerodo unsure.gif
Atsakyti
Labuka, simtas metu, nebeuzeinu pas jus, nes geda, kad nusigyvenau blush2.gif . Visi augalai isnykt baigia, per savaite is milijono beliko vos keli cheriukai ir dar lyg to maza butu nematytos formos barzda auga, trumpais juodais plaukuciais ir ilgais juodais siulais, krachas mano grazuoliui ateina po truputi verysad.gif Ir nieko nesuprantu kame kampas, viska darau kaip visada ciort poberi doh.gif

Nu bet taip uzejo noras paveizet i jusu prudus, kad gryzau biggrin.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 08 11, 19:17)

pas mane irgi kazkokia bezobrazija vyksta doh.gif augalai nyksta, barza/ siulinis bujoja blink.gif lotosui nelemta pas mane augti verysad.gif ancitrusas vis isknisa ir pats isitaiso jo vietoj unsure.gif
Atsakyti
Vasara, karštis - turbūt visa tai veikia. Mano čeriukai irgi dingo kažkur... Mąstau, kad turbūt buvo per karšta...
Aš vis kankinuosi - niekaip nerandu, kaip susitvarkyt akvariumą... Šiandien vėl viską perkuičiau, grąžinau medį atgal... Dabar labai noriu blyxos, lotoso ir flame moss.... Kur gauti - neįsivaizduoju. Klaipėdoj turbūt tik aš viena ir beturiu akvariumą biggrin.gif . Jolancike buvo, bet negaliu jai prisiskambinti cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vat ir as manau, kad nuduso nuo karscio, jie nepernesa, buvau atjungus sildytuva, bet arti 30 rode termometras verysad.gif total kosmar. Amankes istvere, bet lakste po akvariuma kaip isprotejusios, bliamba jauciu reikejo visai CO2 uzsukt g.gif Kazin ar islike mohikanai atkyžurs gimine g.gif Dilma, o Bulduri is kito forumo zinai, jis ten kazkur prie juros irgi man atrodo?

Tiutiute, mano ancitrusas irgi piktas, isemiau jo mylima akmeni tai siauteja, ravi vis biggrin.gif Neritinas jei uztinka dauzo i stikla net barska. Visiems stogas nuo karsco vaziuoja ziuriu biggrin.gif
As kaltinu lempas ir grunta del visu negandu, bet matyt kol fauna neisgais, nerestartuosiu, nes gaila zulelioku jau pora metu atgyvene pas mane, jauciu nebepakeltu drastisku permainu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginiukas: 11 rugpjūčio 2014 - 20:52
Dilma, as vis dar turio onemy, kad esu sakius, kad jei tavo MB i vln atvaziuos- pasidalinsiu smile.gif tik samanos neturiu.

Siaip mano augalijai turiu nuolatine pajameja, tai kolkas i rinka su augalais nelendu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2014 08 11, 21:48)
Dilma, o Bulduri is kito forumo zinai, jis ten kazkur prie juros irgi man atrodo?

Nea, nežinau g.gif

QUOTE(Tuomce @ 2014 08 11, 22:10)
Dilma, as vis dar turio onemy, kad esu sakius, kad jei tavo MB i vln atvaziuos- pasidalinsiu smile.gif tik samanos neturiu.

Siaip mano augalijai turiu nuolatine pajameja, tai kolkas i rinka su augalais nelendu smile.gif

nu va, buvom gi Vilniuj prieš savaitę doh.gif . Parašyk man savo telefoną į až - kai būsim (ar bus), duosiu žinot 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dilma, va to kretingiskio akvas, ne Klaipeda, ale netoli biggrin.gif
http://forum.aquariu...197-375l/page-7

11alpina, o tavo žvėrys klesti matau biggrin.gif Smagu biggrin.gif
Atsakyti