Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

Man tai jis nesubyra, as ant jo jau senokai perejus. Ekonomiska,ekologiska smile.gif
Anksciau ta violetini naudodavau,ale pigesne versija man labiau prie dusios.
Atsakyti
Labas vakarelis.
Matau Svetliaciokas nori kraika keisti i pjuvenini. Mano pareiga perspeti mirksiukas.gif
Kai Fiona gyveno pas mane ji nejo i pjuvenini Best Oko plius kraika. Uzsipirkau keleta maisu po 40 kg. nuo to momento Fiona pradejo visus reikalus daryti "prie slenkscio" t.y. prie iejimo i tulika. As gi tundra nesupratau, kas cia tai katei pasidare. Kankinausi ilgai, kol pjuveninis kraikas nepasibaige biggrin.gif Kai tik pripyliau betonitinio, ta pacia minute ikiso galva i tulika, paziurejo ir pagaliau vargse katyte normaliai pasysiot nuvare lotuliukas.gif

Nezinau ar po tiek metu butu tas pats, bet nugi sakau, kaip buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 09 12, 21:52)
Labas vakarelis.
Matau Svetliaciokas nori kraika keisti i pjuvenini. Mano pareiga perspeti  mirksiukas.gif
Kai Fiona gyveno pas mane ji nejo i pjuvenini Best Oko plius kraika. Uzsipirkau keleta maisu po 40 kg. nuo to momento Fiona pradejo visus reikalus daryti "prie slenkscio" t.y. prie iejimo i tulika. As gi tundra nesupratau, kas cia tai katei pasidare. Kankinausi ilgai, kol pjuveninis kraikas nepasibaige  biggrin.gif  Kai tik pripyliau betonitinio, ta pacia minute ikiso galva i tulika, paziurejo ir pagaliau vargse katyte normaliai pasysiot nuvare  lotuliukas.gif 

Nezinau ar po tiek metu butu tas pats, bet nugi sakau, kaip buvo  rolleyes.gif

swoon.gif

Ačiū už perspėjimą lotuliukas.gif jau geriau trupiniai koridoriuje, nei sysius visur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2014 09 12, 20:01)
Man tai jis nesubyra, as ant jo jau senokai perejus. Ekonomiska,ekologiska smile.gif
Anksciau ta violetini naudodavau,ale pigesne versija man labiau prie dusios.

Mano i violetini nelipo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 12, 21:54)
swoon.gif

Ačiū už perspėjimą  lotuliukas.gif jau geriau trupiniai koridoriuje, nei sysius  visur lotuliukas.gif

Ne visur, tik prie tuliko. Ji visada tvarkinga buvo biggrin.gif Ir greiciausiai pati kankinosi del to.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 09 12, 21:56)
Ne visur, tik prie tuliko. Ji visada tvarkinga buvo  biggrin.gif  Ir greiciausiai pati kankinosi del to.

Vargšas vaikas cray.gif

Tvarkinga tai ne tas žodis - tikra dama wub.gif viską atsargiai daro, apeina kliūtis tvarkingai... Ne tai kaip Kimis - kaip tankas varo lotuliukas.gif

Fiona ką sumotereškėjo doh.gif minkštutė darosi blush2.gif jau ir poodinis sluoksnis, ir pilvūzikas atsirado ax.gif

Atsakyti
user posted image
cia Wonder Agnus Lt pasirodo biski smile.gif

sveiki, gimines ir biciuliai smile.gif
su tais pjuveniniais kraikais, ta prisicirkinom ir mes...
staigiai suberiau gold po bentoninio. ilipo i tulika ir kaip zaibu trenktas soko lauk. nelindo nei per kur, tada ta ispyliau, supyliau oko, tik ne gold. nu ta rause rause rause. laiminga palikau katina nmie ir isdroziau pramopgaut. griztu 16 val , ziuresiu i tulika, o ten- tuscia! nei pamyzes, nei pasikes! pradejau panikuot ( nes nesitustines buvo po nakties ir kente iki 16 val!!! ) tai lekiau vel pirkti bentoninio. nes katinas, kaip erke ispampes vaiksciojo.... tai as daugiau ir nebeeksperimentuosiu....
ai, beje, vispo eksperimento samata- 143 lt kaip i uzpakali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kombo: 16 rugsėjo 2014 - 15:03
Ale i Kuzimiera biski panasus kocas is paskutines foto,zodziu, grozis wub.gif

Maniskiai lipt tai lipo i gold`a, bet va as labiau patenkinta ne gold smile.gif, man kazkaip jis maziau nesiojas, ekonomiskesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2014 09 16, 22:28)
Ale i Kuzimiera biski panasus kocas is paskutines foto,zodziu, grozis  wub.gif

Maniskiai lipt tai lipo i gold`a, bet va as labiau patenkinta ne gold smile.gif, man kazkaip jis maziau nesiojas, ekonomiskesnis unsure.gif

Silvy, jei mums komplimentas, tai aciu smile.gif Cia Kuziaus gimine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kombo: 16 rugsėjo 2014 - 21:37
Blin, tik radau temą, o čia Kuzių mini biggrin.gif Prisišaukėt lotuliukas.gif

Deris - Kuzio anūkas, jo mama - Kuziaus dukra, paleidus į svietą tiek Kuzio klonų, kiek jokia kita Kuzių gerbianti katė. Va Hera labai mylėjo Kuzį, kaip žmona, ir tai tepaleido tik vieną Modę. O Lilė - cha! Jos beveik visi kačiukai panašūs į Kuzį, va, kaip ji savo tatą myli! biggrin.gif

Maniškiai šika į Okoplus labai maloniai, skirtumo nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 16, 23:07)
Blin, tik radau temą, o čia Kuzių mini biggrin.gif Prisišaukėt lotuliukas.gif

Deris - Kuzio anūkas, jo mama - Kuziaus dukra, paleidus į svietą tiek Kuzio klonų, kiek jokia kita Kuzių gerbianti katė. Va Hera labai mylėjo Kuzį, kaip žmona, ir tai tepaleido tik vieną Modę. O Lilė - cha! Jos beveik visi kačiukai panašūs į Kuzį, va, kaip ji savo tatą myli! biggrin.gif

Maniškiai šika į Okoplus labai maloniai, skirtumo nemato biggrin.gif

Ale, tada sakyk, giminaite brangi, i ka to Kuziaus anuko sikna tokia jautri tada??? biggrin.gif
Atsakyti
Čia ne į Kuzių. Kuzys, aišku, persona karališka, bet jis tik į silikoną nešiko. Jo karališkumas - ne dvaru vaikščioti, o kaip Čingischano, vadu būti biggrin.gif Lotas, kuris gi Lilės tikras brolis, šika aplamai belekur, ta prasme, į kraiką belekokį biggrin.gif Kartą, kai buvo jaunas ir vaisingas, Lotas pateko pas Loliją vaiktų dirbti, namie buvo bentonitas, o pas Loliją - jau Oko. Tai jis skirtumo nepamatė biggrin.gif

Čia kreipkis į savo ryžą tatūką, gal jis toks visas jautrus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 rugsėjo 2014 - 07:13