Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(-Ieva- @ 2014 08 22, 20:20)
wub.gif lauksim mistinės istorijos pasakojimo 4u.gif

taigi- mano dvi garbanės reksiukės gavo draugę ( tikiuosi) negarbanę nereksiukę

user posted image

O istorija tokia. Susapnavau tris kačiukus- vieną vyras pakelia- tas atsisuka toks baltu snukučiu su tamsiomis ausimis. Po kelių dienų vaikštinėjam su mano mama po Kauno centrą- užsukam į kiemą, kuriame kažkada gyvenom- o ten... mama katė- trys kačiukai- viena iš jų- šviesiu snukučiu tamsiomis ausimis.. Mano sapnuotoji... Kiemas jau atnaujintas, aplink prabangūs salonai. Vieno jų darbuotoja prasitarė, kad šeimynai iškviestas Nuaras.. unsure.gif O rezultate - dabar turiu katytę- dviem jos broliukams ieškom namų. Mama katė- tikrai išskirtinio grožio ir charakterio- laukiasi- kastruoti negalima- bet po tos vados bus ieškomi namai ir jai.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 08, 18:03)
taigi- mano dvi garbanės reksiukės gavo draugę ( tikiuosi) negarbanę nereksiukę
...

.... Mama katė- tikrai išskirtinio grožio ir charakterio- laukiasi- kastruoti negalima- bet po tos vados bus ieškomi namai ir jai.

kaip smagu, kad turit naująją šeimos narę wub.gif

tokie maži kačiukai, o jų mama vėl laukias... ir visi pas jumi apsistoję?
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 09 08, 18:14)
kaip smagu, kad turit naująją šeimos narę wub.gif

tokie maži kačiukai, o jų mama vėl laukias... ir visi pas jumi apsistoję?

Oi- tikrai- džiugesys sumišęs su jauduliu... Seniai namuose kačiuko nebuvo..

šeimyna "Miesto katės" globoje. 4u.gif
Atsakyti
Mano Leo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2014 09 10, 21:17)

Norejau klaust kas cia zo pijokas, bet perskaiciau, kad Leo biggrin.gif neduokit katukui tiek gert, nesveika schmoll.gif
Atsakyti
Bandysim koduot biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

Išmirojot visos g.gif

Na, kai jau atmirosit atgal, ta mažu kas man galės atsakyti ax.gif

Aš tai pamenu, kad kalbėta perkalbėta ne kartą apie tą kraiką buvo... bet - nereikėjo ir blush2.gif į vieną ausį įskrido, per kitą išskrido... bet va dabar reikia, o mano alcheimeris nenori informacijos atgaminti lotuliukas.gif

Man rodos iš pjuveninių kraikų šitas buvo išgirtas, ar klystu?

user posted image

Tai va domina - kokia ano išeiga (kaip ilgam užtenka vienai katei?); ar po laiko jį visą reikia keisti (t.y. prasmirsta ir tenka išmesti lauk, ar tik papildyti); ir ar jis smarkiai nešiojasi? Ai ir dar - man rodos jo kaina su akcijom buvo vos per 20 Lt, ar ne?

Aš tai dabar nirvanoj dar - Extreem kraiko turiu metams laugh.gif bet va nešiojasi ans žaltys doh.gif tai gal, sakau, laikas kito pasižvagyti g.gif Nes Extreemas nu viskuo geras, bet jo visur pilna wacko.gif

QUOTE(Silvy @ 2014 09 10, 22:17)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mjo, kodavimas čia vargu ar padės, ans gi su kompiuteriais na "tu" - nuhakerins tą kodą iškart liuosiai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 12, 11:52)

Man rodos iš pjuveninių kraikų šitas buvo išgirtas, ar klystu?

user posted image

Tai va domina - kokia ano išeiga (kaip ilgam užtenka vienai katei?); ar po laiko jį visą reikia keisti (t.y. prasmirsta ir tenka išmesti lauk, ar tik papildyti); ir ar jis smarkiai nešiojasi? Ai ir dar - man rodos jo kaina su akcijom buvo vos per 20 Lt, ar ne?

sveiki smile.gif sitas geras, tik nebera tokiu akciju kaip buvo...pirkdavom senukuose, po24 lt, tai jis dabar ten 49.99 lt blink.gif
Tai ir mes galvojam, ant kokio kraiko dabar reikia pereiti..kad nesinesiotu...ir kad kvapa gerai sugertu.. net neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2014 09 12, 12:44)
sveiki  smile.gif sitas geras, tik nebera tokiu akciju kaip buvo...pirkdavom senukuose, po24 lt, tai jis dabar ten 49.99 lt  blink.gif
Tai ir mes galvojam, ant kokio kraiko dabar reikia pereiti..kad nesinesiotu...ir kad kvapa gerai sugertu.. net neisivaizduoju.

Nu jo... dabar tai jo kaina doh.gif

Tai aš teisingai supratau, kad vis tiek ir jis nešiojasi? Ir kvapo pilnai nesugeria?

Ar tiesiog jis viskuo puikus, tik kaina pasidarė per brangi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 12 rugsėjo 2014 - 13:20
Svetlikai, as perejau ant OKO zaliam maise su ryzu katinu. Tai geresnio kraiko nesu turejusi, man ne tik maziau nesiojasi, puikiai sugeria kvapus, bet ir peduciu nelieka, kaip nuo extreemo. Zodziu, o jau ekonomiskas ne tas zodis. Zodziu, best of the best bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 09 12, 16:27)
Svetlikai, as perejau ant OKO  zaliam maise su ryzu katinu. Tai geresnio kraiko nesu turejusi, man ne tik maziau nesiojasi, puikiai sugeria kvapus, bet ir peduciu nelieka, kaip nuo extreemo. Zodziu, o jau ekonomiskas ne tas zodis. Zodziu, best of the best  bigsmile.gif

O kaip katinas po Extreemo priėmė Oko?

Bet aš esu pirkusi kažką iš to Oko, liktai žaliam maiše, tik šinšilai... Tai mane knisdavo, kad sysius sutrupėja ir jovalas kažkoks gaunasi doh.gif su Extreemo viskas aišku - sušoko, išmetei, švaru... O čia trupinai...

Įkelk nuorodą kaip atrodo tavo kraikas.

Tiesa, maišo kuriam laikui užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 09 12, 19:46)
O kaip katinas po Extreemo priėmė Oko?

Bet aš esu pirkusi kažką iš to Oko, liktai žaliam maiše, tik šinšilai... Tai mane knisdavo, kad sysius sutrupėja ir jovalas kažkoks gaunasi  doh.gif su Extreemo viskas aišku - sušoko, išmetei, švaru... O čia trupinai...

Įkelk nuorodą kaip atrodo tavo kraikas.

Tiesa, maišo kuriam laikui užtenka?

Rauke nosis abu...bet kai gerai prispyre sulindo ir velnias neeme lotuliukas.gif
http://www.lailazoo....products&id=187
Labai ekonomiskas. 10 litru 1,5-2 men, kvapo jokio, o subyret subyra anskciau ar veliau.
Atsakyti