Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(Noa @ 2014 09 26, 19:37)
O žvirblis?

žvirblis tai buvo išgelbėtas ir išneštas laukan smile.gif
Atsakyti
Gerai biggrin.gif

O žvirbliai, į namus lendantys, man regis, reiškia, kad tuoj bus šalta. Mano katinai irgi taip reiškia, jie lenda po kaldrom kaip išprotėję, ar tu ten po jomis esi, ar nesi biggrin.gif Katinai jau tapo neatskiriama lovos dalimi, niekas neguli ant palangių, kaip pas Lioness. Nebent kokia musė ten būna, tai pasigauna, ir vėl į lovą biggrin.gif
Jau net prie jų patalynes derinam lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 27, 10:18)
Gerai biggrin.gif

O žvirbliai, į namus lendantys, man regis, reiškia, kad tuoj bus šalta. Mano katinai irgi taip reiškia, jie lenda po kaldrom kaip išprotėję, ar tu ten po jomis esi, ar nesi biggrin.gif Katinai jau tapo neatskiriama lovos dalimi, niekas neguli ant palangių, kaip pas Lioness. Nebent kokia musė ten būna, tai pasigauna, ir vėl į lovą biggrin.gif

Jo jo biggrin.gif, pas mus tas pats- siltuoju metu ant oakangou, saltuoju- po kaldrom biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip katineliai laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 27, 09:18)
Katinai jau tapo neatskiriama lovos dalimi, niekas neguli ant palangių, kaip pas Lioness. Nebent kokia musė ten būna, tai pasigauna, ir vėl į lovą biggrin.gif

Oj tai cia vasara ant palangiu gulineja. Dabar irgi po kaldrom slapstosi 4u.gif salta kacams, labai noreciau to guolio is vilnos "kiausinio" bet kaina bezbozna, o jei nemiegos jame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 09 29, 11:13)
Oj tai cia vasara ant palangiu gulineja. Dabar irgi po kaldrom slapstosi  4u.gif  salta kacams, labai noreciau to guolio is vilnos "kiausinio" bet kaina bezbozna, o jei nemiegos jame  doh.gif

kokia kaina? įdomu, kokia čia gal pigiau?
130lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 29 rugsėjo 2014 - 12:09
Labas.

Aš tai nemetu pinigų jokiems guoliams jau schmoll.gif buvau ir budą kailinę pirkusi, ir šiaip gultuką - nereikia jokių doh.gif geriausias guolis yra kaldros/pledai lovose lotuliukas.gif užsikasa abu ir laimingi sau miega kiaurom dienom.

Turiu va rūūūūūūūūūžavą pleduką, minkštut minkštutėlis toks... katinai abu minko ištisai ir bais myli hihihi.gif ans niekur namuose netinka, bet palikau va spešial fo katinai wub.gif tai užsikloju lovą lovatiese, ant viršaus padedu sulankstytą tą pleduką - nieko daugiau ir nereikia katams wub.gif

Dabar va sunkus metas uodegoms atėjo - kažkas saulę ir šilumą balkonuose išjungė lotuliukas.gif ir ant palangių hihihi.gif ateina prie balkono durų, pabliauna, įleisk šildytis atseit... įleidžiu, anie apsižiūri - šiaurės ašigalis blink.gif neria atgal į kambarį ir bliauna man toliau, žiūrėdami tiesiai į akis su tokiu priekaištu, tarsi čia aš tą saulę pavogiau laugh.gif

Bet ir sumąstė gi ką hihihi.gif jei jau namuose ir balkonuose šiaurė jau, reiškia radiatoriai turi būti šilti bigsmile.gif ir periodiškai eina patikrina lotuliukas.gif nors vasarą radiatorių nei nereikėjo irnesakyk.gif
Atsakyti
Maniškiai susispraudę po kaldra, jokių mąstymo požymių nerodo. Meilūs, bučiuoja vienas kitą, ausis viens kitam išvalo, žo, bendra nelaimė suartino biggrin.gif Išlenda tik paėsti ir pakakot.

Kai einu pro šalį ir regiu, kad katinai blogai sulindę, tai aš juos apkloju biggrin.gif Kaktytes paglostau biggrin.gif Labai smagu yra apkloti kates, kaip lėles vaikystėj biggrin.gif O jie vėpso ir nelenda lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 09 29, 13:18)
, žo, bendra nelaimė suartino biggrin.gif Išlenda tik paėsti ir pakakot.

Kai einu pro šalį ir regiu, kad katinai blogai sulindę, tai aš juos apkloju

Tai jau tikrai, niekas taip nesustiprina draugystės, kaip atslinkę šalčiai lotuliukas.gif Ir išlenda tik svarbiausiems reikalams hihihi.gif

Va va, analogiškai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
ne į temą,bet prisistatom blush2.gif visgi su korniu auga
Black Jack Amerikietiška svajonė,rusiškai Džiakas patrašitelis, lietuviškai Džiakutis
Atsakyti
Jonavietė bigsmile.gif vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau bigsmile.gif va čia tai grožis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aš jau prieš kelias dienas pagalvojau kur pradingusi blush2.gif neprisistatai, nesirodai... jau šiandien ruošiausi sektoj užklausti ir pyzd****ių atrašyti tongue.gif prašom smulkiau dabar.... kasdien po ataskaitą... kas do charakteris, kaip auga, ką valgo bigsmile.gif
Atsakyti
Sunius labai grazus, toks tinka korniui i kompanija biggrin.gif
Atsakyti