Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(Lionesss @ 2014 10 04, 10:55)
Ieva, jeigu jai luzusi letenyte reikia kuo greiciau veto, o nebijoti... 4u.gif
Papildyta:
katytei skauda, uztat ji pikta, mano katinas man du kart ikando, kai buvo luzusi koja, nelabai suprantu, kaip galima sitaip kamuoti gyvuleli ir dar gailetis, del to, kad jam padedi :/

niu visi mes skirtingi, man santykiai su artimaisiais irgi svarbūs smile.gif kad paėmiau katytę, tai nesigailiu, nes žinau, kad negalėčiau ramiai miegoti, žinodama, kad mano kieme suluošintas gyvūnėlis. bet kaip ją paimti į rankas? kaip įdėti į boksą? man baisu, kad ji dar labiau susižalos, nes kai vakar apglaulės būdu ją priviliojau į tą boksą, kai uždariau dureles tooookie garsai sklido blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Na kur visi? Ko tai apytuste paroda. Vos iejima radau
Papildyta:
Milijonas meinu;). Ok. Pafotkinau. Dabar i mega varom. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 04, 11:18)
niu visi mes skirtingi, man santykiai su artimaisiais irgi svarbūs smile.gif kad paėmiau katytę, tai nesigailiu, nes žinau, kad negalėčiau ramiai miegoti, žinodama, kad mano kieme suluošintas gyvūnėlis. bet kaip ją paimti į rankas? kaip įdėti į boksą? man baisu, kad ji dar labiau susižalos, nes kai vakar apglaulės būdu ją priviliojau į tą boksą, kai uždariau dureles tooookie garsai sklido blink.gif

Nepyk, Ievute, bet as kaip tu ir sakai, negaleciau miegot :/
Gal kokia prieglauda Siauliu galetu padeti? Buciau vietine padeciau tau. Buna visai sulaukejusiu kaciu, tai jos ir nepapranta prie zmogaus, o cia tiesiog, gal is skausmo ji tokia. Bandyk svelnumu kazkaip, kai vesi pas veta blogiau jau nebus...tiesiog, sukisk i boxa ir viskas, katinas gi ne pantera. Su pirstinem bandyk
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 04, 17:07)
Nepyk, Ievute, bet as kaip tu ir sakai, negaleciau miegot :/
Gal kokia prieglauda Siauliu galetu padeti? Buciau vietine padeciau tau. Buna visai sulaukejusiu kaciu, tai jos ir nepapranta prie zmogaus, o cia tiesiog, gal is skausmo ji tokia. Bandyk svelnumu kazkaip, kai vesi pas veta blogiau jau nebus...tiesiog, sukisk i boxa ir viskas, katinas gi ne pantera. Su pirstinem bandyk

tai ir bandysiu visaip, svarbu, kad tik vetas koks priimtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 04, 17:13)

sekmes, jums ten visiems,tikiuosi, viskas bus ok,daugiau bedu neuzklups 4u.gif
Atsakyti
na,va,norejau jau po truputi pirktis kaciu daiktus,nes katinas arba du,jau bus gruodzio viduryje,
bet neapsiprendziau dar: ruosiausi and nusipirkti wc,bet is daugybes nebezinojau kuri:(
parodoj norejau ir transportuoti boksa ar tase nusipirkti,vel neapsisprendziau,
paskui man naujiena buvo katems gertuves.naudojat?tai jai jau ne du indeliai sausam ir vandeniui,o 1 indelio reikia ir tos gertuves?kur kaip fontanelis.
guoli radau,
ko cia man dar reikes?na,apart maisto ,royali zadu duot,nes pas mama jie ten valgo ji
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2014 10 04, 18:41)
na,va,norejau jau po truputi pirktis kaciu daiktus,nes katinas arba du,jau bus gruodzio viduryje,
bet neapsiprendziau dar: ruosiausi and nusipirkti  wc,bet is daugybes nebezinojau kuri:(
paskui man naujiena buvo katems gertuves.naudojat?tai jai jau ne du indeliai sausam ir vandeniui,o 1 indelio reikia ir tos gertuves?kur kaip fontanelis.
guoli radau,
ko cia man dar reikes?na,apart maisto  ,royali zadu duot,nes pas mama jie ten valgo ji

Draskyklių (bent jau pas mane kiekviename kambaryje yra), žaislų 4u.gif

Nuo pat pirkimo šis labai mėgstamas katytės (nuotrauka iš interneto, bet turiu lygiai tokį patį)
user posted image

Turiu šį, bet sakyčiau gan sudėtingas katei pasirodė, todėl žaidžia jeigu kas jai kompaniją sudaro biggrin.gif
user posted image

Nuo to eina išproto, jau kokių tik triukiu neišdirbinėja su juo žaisdama biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 04 spalio 2014 - 20:08

QUOTE(Jofky @ 2014 10 04, 20:00)
Draskyklių (bent jau pas mane kiekviename kambaryje yra), žaislų  4u.gif

Nepykit, bet nesamone. Mano katinai nuo mazens pratinti prie draskykle tik ja ir bedrasko. Nelabai normalu, kad katinas drasko kas papuola kiekvienam kambaryje.
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2014 10 04, 17:41)
bet neapsiprendziau dar: ruosiausi and nusipirkti  wc,bet is daugybes nebezinojau kuri:(
guoli radau,
ko cia man dar reikes?na,apart maisto  ,royali zadu duot,nes pas mama jie ten valgo ji

Reikalinga indelis maistui, indelis geralui. Sikinykas, geriau uzdaras tik pratint reiks be dangcio pradet. As gera metoda radau kaip ivyliot i uzdara ir su durelem. Su lazeriuku.
Draskykle butinai, kad nuo mazens gera iproti formuot, o visa kita su laiku.

Papildyta:
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 04, 16:13)

4u.gif 4u.gif 4u.gif sekmes, darai gera darba 4u.gif 4u.gif 4u.gif zaviuosi, kad yra tokiu zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 04, 10:35)
sveikos biggrin.gif
oi merginos, prisidariau aš sau bėdos doh.gif spalio 1dieną mano kieme atsirado maža vėžlinė katytė su baltu, lūžusi priekinė letenėlė (bent jau taip atrodo, nes kabo...), niu ir ką jūs sau galvojat, vargais negalais su kaimynės močiutės bokso pagalba šiąnakt aš tą katytę sugavau! o ji laukinukė gal, nes šnypščia, neprisileidžia. nunešiau į savo įstiklintą balkoną ir dabar pati jos bijau. MB baisiausiai piktas - turbūt skirsimės biggrin.gif  lotuliukas.gif šiandien dirbu, tai vetas tik rytoj, jei nepriims, nes sekmadienis, tada poryt. o dar ligų ji kiek gali prinešt.. apie ką aš galvojau???

Galvojai, kad tau svarbiau padėti, negu gyventi patogiai. Čia rimtas geras darbas, iš tokių, kur po smerties užsiskaito. Bent jau aš manau, kad jei žmogus taip daro, tai tada psio, jam atleistina yra beveik viskas - jei jis man nors padangas pavogtų, vis viena aš jį vis tiek gerbsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 10 04, 17:16)
sekmes, jums ten visiems,tikiuosi, viskas bus ok,daugiau bedu neuzklups  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Lionesss @ 2014 10 04, 21:11)
Nepykit, bet nesamone. Mano katinai nuo mazens pratinti prie draskykle tik ja ir bedrasko. Nelabai normalu, kad katinas drasko kas papuola kiekvienam kambaryje.
...

taigi rašo, kad kiekviename kambaryje yra draskyklių biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Noa @ 2014 10 04, 23:20)
Galvojai, kad tau svarbiau padėti, negu gyventi patogiai. Čia rimtas geras darbas, iš tokių, kur po smerties užsiskaito. Bent jau aš manau, kad jei žmogus taip daro, tai tada psio, jam atleistina yra beveik viskas - jei jis man nors padangas pavogtų, vis viena aš jį vis tiek gerbsiu wub.gif

žinosiu iš ko vogt lotuliukas.gif

vetas šiandien nepriėmė, ryt vešiu cool.gif
katytė wub.gif
user posted image
user posted image
reikia jai surasti naujus namus, bet kaip?
ryt gal paaiškės kokia būklė tos kojytės...
katytę jau prisijaukinau, meili be galo wub.gif kojytė, kai atremiu, tai lyg ir gyva atrodo
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 05, 10:54)
4u.gif
taigi rašo, kad kiekviename kambaryje yra draskyklių biggrin.gif  mirksiukas.gif
žinosiu iš ko vogt lotuliukas.gif

vetas šiandien nepriėmė, ryt vešiu cool.gif
katytė wub.gif
user posted image
user posted image
reikia jai surasti naujus namus, bet kaip?
ryt gal paaiškės kokia būklė tos kojytės...
katytę jau prisijaukinau, meili be galo wub.gif kojytė, kai atremiu, tai lyg ir gyva atrodo

Dievuliau, kad tik dar butu galima kojyte isgelbeti sad.gif
Ievute, per FB dalintis, per gimines, draugus pazistamus, turetu atsirasti namuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 05, 12:00)
Dievuliau, kad tik dar butu galima kojyte isgelbeti sad.gif
Ievute, per FB dalintis, per gimines, draugus pazistamus, turetu atsirasti namuciai  4u.gif

nuo ryt pradėsiu gal dalintis, reikia veto verdikto sulaukti...
Atsakyti