Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(karosimi @ 2014 10 09, 16:03)
Musu devon reksiukui 6 men. Na kailis man kazkaip sausas atrodo. Nezvilga garbanotas pasisiauses vailakelis. Nesusiveles aisku ax.gif . Nemoku apibudinti  doh.gif Bet fainuolis. Skraido po namus grina ta zodzio prasme. Jei ne ant ranku tada kniaukia visa gerkle lotuliukas.gif

Ai deeeevonas irnesakyk.gif
Tada nežinau biggrin.gif
Bet mano kornišams tai kailis labai priklauso nuo ėdalo. Prie vieno kailis atsigauna, o prie kito - krenta net... Geriausiai mums tinka Virbac su lašiša. Bet kornišams.

Ir dar būna kailiukui kažkokie vitaminai. Nežinau kokie, bet būna biggrin.gif Galit pagert smile.gif

Nors taip tai gražus tas kailiukas, ranka net tiesiasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 spalio 2014 - 18:57
Aciu uz miela ivertinima 4u.gif
Papildyta:
Mes valgom ACANA. Veislyne toki maisteli valge.
Atsakyti
Tai gal pamėginkit kokį kitokį? Kokį geresnį. Tik trupučiuką. Nes maža ką, gal neės, gal netiks. Mano, va, katinams kai kas taip netiko... Nuo Cimiao abu triedė toliau, negu mato, nuo Proplan - Kuzys vėmė, o nuo Royalio, kuris kitoms katėms labai tinka, jautriuką Lotelį net išbėrė! O Kuziui nuo Royalio tik subinė nupliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 10 09, 18:44)

fainuolis wub.gif
Atsakyti
Aciukas uz patarima reiks pameginti.
Atsakyti
Man tie devoniukai tokie kaip ką tik iš lovos atsikėlę, susišiaušę dar lotuliukas.gif Taip ir norisi čiupti biggrin.gif
Atsakyti
Saldus miegelis wub.gif visgi pirksiu as vilnos guoli, nes tas vaikinukas kur pirkausi draskykle mano pageidavimu ju uzsake, bet jei ryzi jame nemiegos, eis i lauka nedekingi padarai gyvent su visu guoliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 10 spalio 2014 - 09:40
Sveikos kaimynės 4u.gif
Ieva, ar radot, kas katytę į Vilnių globėjai nuveš? Iš mūsų temos viena mergina šiandien važiuoja į Šiaulius - jeigu yra rimti globėjai Vilniuje, tai gal galėtų pagelbėti su katytės atvežimu Vilniun. Parašykit mūsų temoje kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 10 09, 20:31)
Aciukas uz patarima reiks pameginti.

niu ir kaip? smile.gif

QUOTE(Lionesss @ 2014 10 10, 10:39)
Saldus miegelis  wub.gif  ...

kaip geeera jiems dviem wub.gif

QUOTE(Magnuna @ 2014 10 10, 12:28)
Sveikos kaimynės  4u.gif
Ieva, ar radot, kas katytę į Vilnių globėjai nuveš? Iš mūsų temos viena mergina šiandien važiuoja į Šiaulius - jeigu yra rimti globėjai Vilniuje, tai gal galėtų pagelbėti su katytės atvežimu Vilniun. Parašykit mūsų temoje kas ir kaip  4u.gif

niu va, katytė išvažiavo, rytoj laukia jos tyrimų diena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O as savo vaikinukui nuvelsiu toki vilnoni guoliuka. O dabar darau draskykle karstykle. Kai padarysiu pasirodisiu. pirmas aukstas yra tai guli issidrebes. Nu bendriau meluoju dviese darom Demoniukas dalyvauja ir padeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 10 10, 21:20)
Nu bendriau meluoju dviese darom Demoniukas dalyvauja ir padeda  doh.gif

kažkodėl visi statybininkai apie užsakovo dalyvavimą taip dūsauja. Sako: doh.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 10 10, 22:45)
kažkodėl visi statybininkai apie užsakovo dalyvavimą taip dūsauja. Sako:  doh.gif
lotuliukas.gif

Tai jau taip. Sunku dirbti kai uzsakovas tokiom akim stebi lotuliukas.gif
Atsakyti