Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

niu va, šiandien katytei padaryti visi įmanomi tyrimai. rentgenas lūžių nerodo, vadinas išsinarinus buvo ir trūko nervai, kraujotakos toje galūnėlėje jokios nėra. prie viso to, dar susirgo kaliciviroze, bet pati pradžia, tai sakė viskas bus gerai. gydoma. letenėlė bus amputuota, kai katytė pasveiks. tai lakstys, kaip ir dabar laksto, tik nebesimaišys jai ta nejautri pėdutė.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 11, 16:23)
niu va, šiandien katytei padaryti visi įmanomi tyrimai. rentgenas lūžių nerodo, vadinas išsinarinus buvo ir trūko nervai, kraujotakos toje galūnėlėje jokios nėra. prie viso to, dar susirgo kaliciviroze, bet pati pradžia, tai sakė viskas bus gerai. gydoma. letenėlė bus amputuota, kai katytė pasveiks. tai lakstys, kaip ir dabar laksto, tik nebesimaišys jai ta nejautri pėdutė.

laikau kumščius, kad kuo greičiau gražuolytė pasveiktų. 4u.gif

Laba diena, kaimynos.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 11, 15:23)

manau, viskas bus gerai, pasveiks katyte ir ras namucius 4u.gif
Atsakyti
Oi vargeli sad.gif Be kojytės liks? sad.gif O ar ją ims kas? Ot kad imtų.......
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 10 11, 19:28)
Oi vargeli sad.gif Be kojytės liks? sad.gif O ar ją ims kas? Ot kad imtų.......

niu dar spręs, ką čia su ta kojyte daryti(gali tik be pėdutės likti, gali be daugiau, kažkas vistiek liks...). ras geriausią jai variantą. tikiuosi, kad suras namus, nes juk tokia graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 11 spalio 2014 - 19:27
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 11, 19:26)
niu dar spręs, ką čia su ta kojyte daryti(gali tik be pėdutės likti, gali be daugiau, kažkas vistiek liks...). ras geriausią jai variantą. tikiuosi, kad suras namus, nes juk tokia graži wub.gif

Aišku, kad ras. Yra žmonių, kurie ne už grožį gyvūnus myli. Man asmeniskai tai visai netrugdytu. As tiek ipratau prie Dodzio, kad kas nors, kai paklausia kas akytei net nustembu, apie ka jie cia biggrin.gif
Atsakyti
Labas, Ievute, žaviuosi tavim ir džiaugiuosi už tą mažą uodegytę wub.gif Sėkmės mažylei wub.gif

Aš nelabai čia į temą su savo nuotraukom prie visų tų nuotaikų, bet retai tepasirodau... parodysiu savo mažąją Impro, paskui vėl neaišku kada fotoaparatą beišsitrauksiu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai faina kukulakė wub.gif
Atsakyti
Daili mOnekenka wub.gif
Atsakyti
Oi, blin, ne tas pasicitavo. Norėjau pasakyt, kad noriu trispalvei šeimos... O Impro nešiojau parodoj biggrin.gif Minkšta biggrin.gif Kadangi pas mane parodos kačių antros dienos lapukai, nes aš paskutinė išėjau, tai galiu pasakyt, kad Impro lapukas visas širdelėm apipaišinėtas - tiksliau, ant lapuko nupaišyta didžiausia širdis, o viduj surašytas visas tekstas, ir viskas excellent biggrin.gif Teisėjas - vyras, suomis kažkoks ar kas ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 spalio 2014 - 21:06
biggrin.gif tai jaučiu ir rozetė pas tave, ne tik lapukas bigsmile.gif Elgesys jos ir charakteris iš tikrųjų auksinis, meilumas skaičiais neišmatuojamas wub.gif jei abi rankos laisvos, tai abiem ir turi glostyt, kitaip pati įguldo galvytę į laisvąją ranką ir jau niekur nedingsi, turi darbuotis biggrin.gif Fantastiškas gyvuliukas wub.gif
Atsakyti
Tu žinok, rozečių tai aš neturiu. O ką, reikėjo paimt? Tada negausi, nes neturiu - man sakė tik apie lapukus, o apie rozetes man pačiai nedaėjo, o niekas nepasiūlė biggrin.gif
Arba gal kas kitas turi...

Ot vat kaip reik pačiai dalyvaut tongue.gif
Atsakyti