Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(karosimi @ 2014 10 18, 08:59)
Dar tiesa del maisto. Ar duodat jus saviskems maisto nuo stalo? Nes Demonas nori kai mes valgom ir pasteto ir desrytes ir ant galo duonos doh.gif . Gal neduoti gal sakau negerai.O mesos farsas jei jautiena irkiauliena , ar gerai. Ar tik grieztai jautiena? Kalakutiena ar tinka jiems?

Aš tai biskutuką duodu... Bet ne tai, kad paėst, greičiau paragaut. Kuzma vis nori krevetės ar kokio kąsniuko mėsos, tai gauna. Bet būtent, suėda ir būna patenkintas, nereikia jam belekiek.

O Lotelis nori vaisių. Arbūzo, persiko, obuolio. Irgi duodu, kaip aš tokiam snukiui neduosiu? Bjauriausia, kad jis nori to obuolio ne gabaliuko suėst, bet jį sulaižyt, ir kad aš laikyčiau rankoj, o jis laižytų, iki kol liks skūra. Tai užima laiko. Bet laikau, nes jis laižo net užsimerkęs iš skanumo biggrin.gif Tai kaip nelaikysi... lotuliukas.gif

Mano diedas Kuzį naudoja kaip mėsos ekspertą. Jei kokios naujos mėsos nusiperka, pvz. kokios vytintos, ir nori sužinoti, ar ji gera. Jei Kuziui įdomi - tada gera biggrin.gif Kiek žinau, iki šiol Kuziui labiausiai patiko kažkokia vytinta mėsa iš Suomijos, kurios kilogramo kaina - kokie 60 eurų lotuliukas.gif Nežinau, kieno ji, gal kokio elnio biggrin.gif Ten tipo lauktuvių kažkas buvo parvežęs mažyyytį gabalėlį biggrin.gif Tai Kuzys labai gerai jį įvertino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 10 18, 11:22)
Tai Kuzys labai gerai jį įvertino lotuliukas.gif

Gurmanas tavo Kuzys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 10 18, 12:22)
Aš tai biskutuką duodu... Bet ne tai, kad paėst, greičiau paragaut. Kuzma vis nori krevetės ar kokio kąsniuko mėsos, tai gauna. Bet būtent, suėda ir būna patenkintas, nereikia jam belekiek.

O Lotelis nori vaisių. Arbūzo, persiko, obuolio. Irgi duodu, kaip aš tokiam snukiui neduosiu? Bjauriausia, kad jis nori to obuolio ne gabaliuko suėst, bet jį sulaižyt, ir kad aš laikyčiau rankoj, o jis laižytų, iki kol liks skūra. Tai užima laiko. Bet laikau, nes jis laižo net užsimerkęs iš skanumo biggrin.gif Tai kaip nelaikysi... lotuliukas.gif 

Mano diedas Kuzį naudoja kaip mėsos ekspertą. Jei kokios naujos mėsos nusiperka, pvz. kokios vytintos, ir nori sužinoti, ar ji gera. Jei Kuziui įdomi - tada gera biggrin.gif Kiek žinau, iki šiol Kuziui labiausiai patiko kažkokia vytinta mėsa iš Suomijos, kurios kilogramo kaina - kokie 60 eurų lotuliukas.gif Nežinau, kieno ji, gal kokio elnio biggrin.gif Ten tipo lauktuvių kažkas buvo parvežęs mažyyytį gabalėlį biggrin.gif Tai Kuzys labai gerai jį įvertino lotuliukas.gif

Nu sakes, Deris gryn , kaip Lotas!! Vaisiai, darzoves valdo! O obuolio needa atkasto\ atpjauto gabaliuko. Butunai turi rankoj laikyt, kol sulaizys, o tam as neturiu lb kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 10 18, 15:16)
Nu sakes, Deris gryn , kaip Lotas!! Vaisiai, darzoves valdo! O obuolio needa atkasto\ atpjauto gabaliuko. Butunai turi rankoj laikyt, kol sulaizys, o tam as neturiu lb kantrybes biggrin.gif

Man tai cia mistika, kates obuolius valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tada vadinasi nieko. vaikai duoda irgi po gabaleli. neprisivalgo jis ten. Tik slapenkos uzkapoja. Nes mano suo tik slapenka valgo. Tai suns bliudelyje jos visad yra. O siaip tai mano suo vegetaras zalevalgis doh.gif . Valgo visus vaisius ir darzoves. Vezliuj kopusto pripjaustau,apsisuku neber,o jei vezlys valgo tai ji stovi ir laikia kiek liks tongue.gif . Del paprikos tai ir mane parduotu,net dreba paautus lotuliukas.gif Marinuotus agurkus varo kaip reikalas doh.gif
Atsakyti
Šuo blink.gif Marinuotus agurkus ir papriką? Geeeras biggrin.gif O tu tikra, kad tai šio, o ne ten koks veršis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 10 18, 20:22)
Šuo blink.gif Marinuotus agurkus ir papriką? Geeeras biggrin.gif O tu tikra, kad tai šio, o ne ten koks veršis? biggrin.gif

Tikru tikriauses pekinukas smile.gif . O gal tik isvaizda suns g.gif Agurkai zali valgomi tik uzauginti naminiai. Ziemos metu is maxsimos nevalgo tada marinuoti rauginti eina doh.gif
Atsakyti
Prasom! Nuostabus daiktas, atiduosiu uz nuostabia kaina, nenaudotas, mano asilo galvos nemiega jame ;(
http://www.superkate...nos-detail.html
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 20, 18:48)
Prasom! Nuostabus daiktas, atiduosiu uz nuostabia kaina, nenaudotas, mano asilo galvos nemiega jame ;(
http://www.superkate...nos-detail.html

Nupirkciau, bet nesu tikra , kad ir ponas karalaitis lįs i ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kombo @ 2014 10 20, 18:24)
Nupirkciau, bet nesu tikra , kad ir ponas karalaitis lįs i ji biggrin.gif

Kiek domejausi nera buve atvejo, kad nelystu. Pas mane kita beda, dviese netelpa, susimuse ir reziume abu dejo ignora sad.gif vienam katinui idealiai.
Atsakyti
Siaip kates megsta vilna. Kai veliu tai vagia is pasalu doh.gif . Ir beje sunys megsta. Maniske ant veltu tapkiu isitaiso kaip ant guolio doh.gif
Atsakyti
Parduota 4u.gif pacio kaltos kas pramiegojot sita geri 4u.gif
Atsakyti