Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

QUOTE(Lionesss @ 2014 10 21, 13:05)
Parduota  4u.gif  pacio kaltos kas pramiegojot sita geri  4u.gif

drinks_cheers.gif taip, taip, dabar aš jame miegosiu nes dabartinis mano guolis kažkoks kietas unsure.gif
user posted image
Sveikos, kaimynkos ir pšeprašom už papėdavimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 21, 12:15)
drinks_cheers.gif taip, taip, dabar aš jame miegosiu nes dabartinis mano guolis kažkoks kietas  unsure.gif
user posted image
Sveikos, kaimynkos ir pšeprašom už papėdavimą  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 21, 12:15)
drinks_cheers.gif taip, taip, dabar aš jame miegosiu nes dabartinis mano guolis kažkoks kietas  unsure.gif
user posted image
Sveikos, kaimynkos ir pšeprašom už papėdavimą  4u.gif

As dabar galvoju, ar jis pro anga ilys bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 21, 18:39)
As dabar galvoju, ar jis pro anga ilys  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

svarbu, kad galva tilptų - tada ir kūnas kažkokiu būdu sulįs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 21, 17:45)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 21, 18:39)
As dabar galvoju, ar jis pro anga ilys  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ups, a rimts, netilpsiu blink.gif Kas do daiktus paskutiniu metu gamina, kad niekur netelpu blink.gif
user posted image
QUOTE(-Ieva- @ 2014 10 21, 18:45)

g.gif bijau, kad čia išimtis iš bendros taisyklės arba jo atveju pirma reik storajį galą kišti ir jeigu pralenda, vadinasi pralys ir visa kita unsure.gif
user posted image
Ai nekreipkit į jį dėmesio, jis nežino, kad vilnonis urvas iš tiesų man rolleyes.gif aš visur telpu ax.gif
user posted image
Beje, Ieva, kaip sekasi margajai katytei su sužalote letenėle? Ar jau susveiko mažylė ir kaip ten toliau reikalai?
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 21, 18:17)
Ups, a rimts, netilpsiu  blink.gif Kas do daiktus paskutiniu metu gamina, kad niekur netelpu  blink.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiek sita meska sveria? Ir kiek valgo??? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 21, 19:17)
...
Beje, Ieva, kaip sekasi margajai katytei su sužalote letenėle? Ar jau susveiko mažylė ir kaip ten toliau reikalai?

katytė jau sveika. gyvena su kitom katytėm namų globoje. dar nelabai sutaria biggrin.gif
kojytę šalins po poros maždaug mėnesių, kai sterilizuos. jai maždaug 2,5 mėnesio dabar yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 10 21, 19:30)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kiek sita meska sveria? Ir kiek valgo??? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Mažėlis čia mūsų, blyn biggrin.gif Sveria 7,8 kg unsure.gif kūdinamės, maistą ribojamės, šiaip valgo ne taip ir daug ir kas svarbiausia nenori jokių skanukų, nuo stalo neprašinėja - neaišku nuo ko plečiasi, įtariu kad nuo glostymo, bo bais glostytinas katas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 21, 18:47)
Mažėlis čia mūsų, blyn  biggrin.gif  Sveria 7,8 kg  unsure.gif  kūdinamės, maistą ribojamės, šiaip valgo ne taip ir daug ir kas svarbiausia nenori jokių skanukų, nuo stalo neprašinėja - neaišku nuo ko plečiasi, įtariu kad nuo glostymo, bo bais glostytinas katas  biggrin.gif

Bele jam netrugdo judeti smile.gif o gal genai kokio meino meskeno bigsmile.gif
Atsakyti
Šiaip jis pats stambus katinas, lapcės kaip lopetos kai pirštukus išskečia i jaunas dar - metai ir 4 mėn . Priglaustinis jis, kieme gyveno iki 5 mėn, paėmiau tipo namus jam surasti ir viskas, neįmano buvo nuo savęs atplėšti smile.gif Po poros savaičių pas tėvus nusinešiau, tai užsuko už kampo, pametė mane iš akių ir tokiu blsu verkė kol neatbėgau gelbėti, kad per širdį vėrė. Įsivaizdavau kaip kam nrs atiduotas jis tokiu balsu mane šauks ir nebgalėjau atiduoti. Taip ir liko smile.gif Kad kažkoks stambuolis prisidėjo prie jo genų tai faktas. Jeigu nebijočiau kad viršsvoris gali sveikatai akenkti tai taip ir palikčiau bet vistik reiktų šonus apmažinti, tik vat nuo pastangų jį sukūdinti jau visi aplink sukūdo o meškinas ir toliau apvalus vaikšto tongue.gif Nus bet mes stengiamės o tai kitaip reiks man lysti į tą vilnonį urvą o jam sofą užleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 21, 19:09)
Šiaip jis pats stambus katinas, lapcės kaip lopetos kai pirštukus išskečia i jaunas dar - metai ir 4 mėn . Priglaustinis jis, kieme gyveno iki 5 mėn, paėmiau tipo namus jam surasti ir viskas, neįmano buvo nuo savęs atplėšti  smile.gif  Po poros savaičių pas tėvus nusinešiau, tai užsuko už kampo, pametė mane iš akių ir tokiu blsu verkė kol neatbėgau gelbėti, kad per širdį vėrė. Įsivaizdavau kaip kam nrs atiduotas jis tokiu balsu mane šauks ir nebgalėjau atiduoti. Taip ir liko  smile.gif  Kad kažkoks stambuolis prisidėjo prie jo genų tai faktas. Jeigu nebijočiau kad viršsvoris gali sveikatai akenkti tai taip ir palikčiau bet vistik reiktų šonus apmažinti, tik vat nuo pastangų jį sukūdinti jau visi aplink sukūdo o meškinas ir toliau apvalus vaikšto  tongue.gif Nus bet mes stengiamės o tai kitaip reiks man lysti į tą vilnonį urvą o jam sofą užleisti  biggrin.gif

lotuliukas.gif sako, tokie gyvunai jaucia beribi dekinguma, todel ir meile tokia jums smile.gif mano irgi mamyciukai. Mama juokiasi, kur as ten ir jie, o ypac vienas, tas kaip udega mano doh.gif kiekviena diena is kur ir kokiu metu begrizciau jis laukia manes wub.gif wub.gif wub.gif ciucinis mano dodziukas biggrin.gif
Atsakyti