Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

kaip kažkas kažkurioje temoje minėjo, kad gal bus Kalėdinis stebuklas wub.gif pribūrė? bigsmile.gif biggrin.gif (aišku, reik dar operaciją iškentėt ir t.t...)
Atsakyti
O kada ta sušikta operacija? Jetus, kaip man jos kojelės gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 11, 18:13)
O kada ta sušikta operacija? Jetus, kaip man jos kojelės gaila sad.gif

niu kojelės negaila, nes ta žaizda visai nusitrynus yra ir padidėjus, o ties sąnariuku ir vandenys pradėjo kažkokie kauptis...
prieš operaciją nori ją kuo sveikiausia padaryti smile.gif šiandien stronghold sulašintas, po 10 dienų dar nukirmins su kita priemone, nes stronghold ne nuo visų kirminų... dar po 10 dienų paskiepys, o daaar po 10 dienų - OPERRACIJA. tai kaip lygiai mėnuo gaunas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 11 lapkričio 2014 - 18:18
Man nepatinka, man gaila katytės, bet aišku, globaliai imant tai be tavęs ji būtų išvis numirus sad.gif O dabar neturės kojelės, bet turės namus ir turės babces, kurios ją kasdien glostys, kiek priklauso, ir visaip mylės, ir maitins...
Atsakyti
As kazkodel sikart irgi kazkaip nesidziaugiu operacija...nejaugi, neimanoma kazkaip kitaip, bent dali kojeles palikti sad.gif(( as manau, kad kitas veterinaras, gal koks labiau patyres rastu kita iseiti
Atsakyti
Aš taip nemanau. Ji nusitrintų kojytę, nes vis tiek bandytų remtis. Ypač kai yra labai aktyvi, žaisminga katytė. Kam jei ramstytis ir bėgiot susilenkus? Šiaip, jei yra didelis noras ir nepasitikėjimas, visad galima imtis veiksmų ir pakeist kažką arba įsitikint, kad sprendimas teisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 11, 21:20)
Aš taip nemanau. Ji nusitrintų kojytę, nes vis tiek bandytų remtis. Ypač kai yra labai aktyvi, žaisminga katytė. Kam jei ramstytis ir bėgiot susilenkus? Šiaip, jei yra didelis noras ir nepasitikėjimas, visad galima imtis veiksmų ir pakeist kažką arba įsitikint, kad sprendimas teisingas mirksiukas.gif

Neturiu as, Ieva, jokiu finansiniu galimybiu 4u.gif pati zinai kiek kainuoja veterinarai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 11 11, 21:23)
Neturiu as, Ieva, jokiu finansiniu galimybiu  4u.gif pati zinai kiek kainuoja veterinarai sad.gif

O kas jų turi...aš pasitikiu tom veterinarėm, kurios globoja pusvelčiui katytę ir nesu tokia nuprotėjus, kad važiuočiau į vilnių ir vežčiau pas kitą vetą, nu nes man abejonių nekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 11, 21:27)
O kas jų turi...aš pasitikiu tom veterinarėm, kurios globoja pusvelčiui katytę ir nesu tokia nuprotėjus, kad važiuočiau į vilnių ir vežčiau pas kitą vetą, nu nes man abejonių nekyla smile.gif

Taip, nieko nepadarysi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos garbanės 4u.gif
Patikėkit, čia dažniausiai mums žiūrint iš žmogiškos pusės atrodo geriau išsugoti dalį kojytės nei būti be kojelės. Šiuo atveju pažeistas riešo sanarys ir žiūrint kiek pažeistas pats sanarys greičiausiai reikia amputuoti kojytę aukščiau to sanario o tai reiškia kad visteik likusia dalimi katytė remtis negalės, taigi vistiek vaikščios trimis kojelėmis. Ir patikėkit katinėliams nėra didelio skirtumo kiek kojelių, svarbiausia kad būtų kas mylės ir glostys. Suaugusiam gyvūnui būtų didesnė problema prisitaikyti o mažam kačiukui didelio skirtumo nebus tuo labiau kad augant katytei ir likusi kojytė stiprės ir prisitaikys išlaikyti visą svorį. Mūsų temoje viena moteris priėmė į savo namus katytę be užpakalinės kojytės. Buvau pas ją svečiuose - katytė tiesiog nuostabi, judri, karstosi, žaidžia, laipioja visur be jokių problemų. Ir visai į akis nekrenta kiek kojelių ji turi kai matai laimingą gyvūnėlį 4u.gif
Atsakyti
Gal ir teisybė. neseniai buvo kažkur aprašyta, kaip žmonės pasiėmė visiškai aklą katę, ir ta katė mėgsta keliauti, ją vedasi į kalnus. Ji eina sau už pavadėlio gražiausiai, kaip žmonės atsigeria, katei duoda, ji palaka... Žo, visiška sportininkė, ir normaliai orientuojasi, niekur nekliuvinėja.

Ai, va gi apie ją.

Atrodo, kad katėms mylėjimas ir glostymas gali atstoti bet kokią kitą detalę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 lapkričio 2014 - 11:00
QUOTE(Noa @ 2014 11 12, 10:59)
Atrodo, kad katėms mylėjimas ir glostymas gali atstoti bet kokią kitą detalę...

Tokias istorijas paskaičius truputį šviesiau dūšioje pasidaro. Iš tiesų gyvūnus neįgaliais daro ne jų pačių koks tai trūkumas o meilės trūkumas 4u.gif
Atsakyti