Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

O girdėjot bajerį - kad katei būtų gerai, reikia ją per dieną klostyti ne mažiau, kaip 50 kartų? biggrin.gif

Aš galvoju, paskaičiuosiu, tai kiek gi aš saviškius suglostau, kitų šeimos narių neskaičiuojant. Žo, šiandien 9tą ryto Kuzys jau buvo suglostytas 130 kartų (toliau pamečiau skaičių), o Lotas - 53. Nes man suskambo telefonas, tik dėl to biggrin.gif O paskui abu sulindo į kaldrą miegot, tai taip ir sustojo biggrin.gif Bet paskui Lotas daugiau kartų ateis, taigi greičiausiai finalinis Loto skaičius bus didesnis, jis padlyza biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 lapkričio 2014 - 11:45
Sveiki garbaniai. Mano garbana Demutis nuo pirkimo pradejo virsti i sfinksa. Pradejom vazineti pas Jakova. Ir ka siandien su tokiom naujienom gryzom. Nusipirkom katina is veislyno, bet ne tik katina gavom , bet ir grybeli verysad.gif .Tai vad gydimas bus ilgas. Tik nesuprantu vieno . Kaip sitaip galima aggressive.gif
Atsakyti
Nu čia dabar? O kas per veislynas?

O tiksliai veislynas? Neturėjo jis po įsigijimo kontaktų su kokiom kitom katėm? Ar katininkais? Ar su kokiais gatvinių katinėlių glostytojais?

Kokia nesąmonė blink.gif O kaip pasireiškė, ką liepė gydytojas daryt? unsure.gif Kad kailiukas slinko, tai pamenu... O iš ko jie nustato grybelį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 lapkričio 2014 - 19:18
QUOTE(Noa @ 2014 11 16, 20:11)
Nu čia dabar? O kas per veislynas?
O tiksliai veislynas? Neturėjo jis po įsigijimo kontaktų su kokiom kitom katėm? Ar katininkais?  Ar su kokiais gatvinių katinėlių glostytojais?

Kokia nesąmonė blink.gif O kaip pasireiškė, ką liepė gydytojas daryt? unsure.gif Kad kailiukas slinko, tai pamenu... O iš ko jie nustato grybelį?

Jokio kontakto su nieko neturejo. Vaikai ismokinti nuo mazens ,kad lauko katinu negalima glostyti. Nukrito visos garbaneles liko tik ties ketera truputi. Visas kailiukas kaip nuluzes plaukelis. O pilvas ,virsugalvis ir ties ausytem visiskas sfinksas.Ukmerge nezinojo kas jam yra . pradejo metyti spuogeliais su pleikanom. Nuvaziavom pas Jakova . Suleido pries uzdegiminius vaistus. Niekas nesviete. Nesulaukem 2 sav. nes reikejo vaziuoti ketvirtadieni mum. Nulekem siandien ,kadangi atsirado daugiau zidiniuku. O ten mama mija sviecia visos vietos. Gydytoja sake antibijotikai padeda islisti grybeliui. Gavom tableciu ir purskala. Ji ir pasake kad pirkom jau toki. Kadangi kates nesiojasi grybeli ,o islenda jis po kurio laiko.Pas zmones ir suniukus pasimato is karto. Veislynas is kurio pirkom Rococo Style. Anyksciai. Maciau bengalus skelbimuose parduoda. Ir devon rexsite su ausytes defektu.Kad butu kieminukas butu ne taip pikta doh.gif
Atsakyti
Karosimi, ar pranešėt veislynui? Jei nežinojo anie, tai nors kitus katukus ištirtų ir kas jau pirko iš jų žinotų.. Aišku, jei veislynas pripažins savo klaidą..
Sveikit greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 16, 21:02)
Karosimi, ar pranešėt veislynui? Jei nežinojo anie, tai nors kitus katukus ištirtų ir kas jau pirko iš jų žinotų.. Aišku, jei veislynas pripažins savo klaidą..
Sveikit greičiau  4u.gif

Tai va neaisku ar pripazins ar ne. Nieko ,pasveiksim kaip nors. Garbanos gal atauks g.gif . Kazkada kazkur senai jau esu skaicius, kad grybelio pazeistas plaukas gali ir neataugti. Nezinau tiesa tai ar melas. Gal ka zinot apie tai ?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 11 16, 20:57)
Jokio kontakto su nieko neturejo. Vaikai ismokinti nuo mazens ,kad lauko katinu negalima glostyti. Nukrito visos garbaneles liko tik ties ketera truputi. Visas kailiukas kaip nuluzes plaukelis. O pilvas ,virsugalvis ir ties ausytem visiskas sfinksas.Ukmerge nezinojo kas jam yra . pradejo metyti spuogeliais su pleikanom. Nuvaziavom pas Jakova . Suleido pries uzdegiminius vaistus. Niekas nesviete. Nesulaukem 2 sav. nes reikejo vaziuoti ketvirtadieni mum. Nulekem siandien ,kadangi atsirado daugiau zidiniuku. O ten mama mija sviecia visos vietos. Gydytoja sake antibijotikai padeda islisti grybeliui. Gavom tableciu ir purskala. Ji ir pasake kad pirkom jau toki. Kadangi kates nesiojasi grybeli ,o islenda jis po kurio laiko.Pas zmones ir suniukus pasimato is karto. Veislynas is kurio pirkom Rococo Style. Anyksciai. Maciau bengalus skelbimuose parduoda. Ir devon rexsite su ausytes defektu.Kad butu kieminukas butu ne taip pikta  doh.gif

Pzdc blink.gif Bet tai vargšas katiniukas blink.gif Nafig, kaip reikia rinktis veislyną, o neimt iš nežinomų doh.gif Bet tai kaip žinot doh.gif Viršūnė.

Juolab, kad grybelio gydymas baisiai daug kainuoja...
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 11 16, 19:57)
Jokio kontakto su nieko neturejo.

Karosimi, bet taigi jus suni turit. Jis pilnai galejo sia zaraza i namus parnest. Ir nebutinai ta zaraza galejo uzsilikt pas kalyte. Paprasciausiai prilipo prie organizmo su silpnesniu imunitetu. Priminkit kiek laiko reksiukas jau pas jus?
Atsakyti
O tai jei šuo galėjo, tai ką, ir mes eidami galim ant batų parnešt? unsure.gif O tai *****, ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 16, 23:50)
O tai jei šuo galėjo, tai ką, ir mes eidami galim ant batų parnešt? unsure.gif O tai *****, ką daryt? unsure.gif

Manau, kad taip g.gif . Ką daryt? Pirmiausia gyvūnų imuniteto stiprinimas
Va straipsnis
Atsakyti
Perskaičiau. Straipsnis tai geras, bet kas do zarazos baisumas! unsure.gif

Vis tik jei aš gerai atsimenu, šiuo konkrečiu atveju galima ir veislyną įtarti, gi jinai tik papirkus katiną, pradėjo tuo skųstis mastau.gif Jei gerai pamenu, iškart parsivežus pastebėjo, kad plaukai slenka, dar klausė, ką daryt, o mes sakėm - nekeisk maisto, šerk kuo veislyne šėrė. Jei nepainioju?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 17, 09:56)
Perskaičiau. Straipsnis tai geras, bet kas do zarazos baisumas! unsure.gif

Vis tik jei aš gerai atsimenu, šiuo konkrečiu atveju galima ir veislyną įtarti, gi jinai tik papirkus katiną, pradėjo tuo skųstis mastau.gif Jei gerai pamenu, iškart parsivežus pastebėjo, kad plaukai slenka, dar klausė, ką daryt, o mes sakėm - nekeisk maisto, šerk kuo veislyne šėrė. Jei nepainioju?

Taip, neatmetama galimybė, kad veislyne jau ją pasigavo. Tik grybelio plikimas turėtų būti toks kuokštais man atrodo, ir plėmai matytis. Užsidėk google vaizdus, ten matysis kokie tie plėmai.
Karosimi, ar mėginį ėmė grybo auginimui ar tik po lempa žiūrėjo?
Atsakyti