QUOTE(Lolija @ 2014 11 17, 11:03)
Taip, neatmetama galimybė, kad veislyne jau ją pasigavo. Tik grybelio plikimas turėtų būti toks kuokštais man atrodo, ir plėmai matytis. Užsidėk google vaizdus, ten matysis kokie tie plėmai.
Karosimi, ar mėginį ėmė grybo auginimui ar tik po lempa žiūrėjo?
Nu va buvau dingus. As nekaltinu nieko aisku. Kaip jau yra taip yra. Suo taip yra pas mus. Ta ir veterinarei sakiau. Ji paaiskino jei suo sveikas tai ko gero pirkot toki. Kadangi pas zmones ir sunelius matosi is karto,o katem grybelis slepesi ir islenda veliau. Pirma karta sviete po lempa nieko nemate,bet kadangi ant keteros guziukas atsirado,ir pasirodo ten pulinys buvo. Tai suleido antibijotikus. Uzsiregistravom po 2 sav. bet nesulaukem to ,kadangi pradejo tu plemu darytis daugiau. Nuvaziavom anksciau laiko. Veterinare pasvietus pasake,kad grybelis. Nieko neaugino.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 11 17, 10:56)
Perskaičiau. Straipsnis tai geras, bet kas do zarazos baisumas!
Vis tik jei aš gerai atsimenu, šiuo konkrečiu atveju galima ir veislyną įtarti, gi jinai tik papirkus katiną, pradėjo tuo skųstis

Jei gerai pamenu, iškart parsivežus pastebėjo, kad plaukai slenka, dar klausė, ką daryt, o mes sakėm - nekeisk maisto, šerk kuo veislyne šėrė. Jei nepainioju?
Demutis pas mus nuo spalio pradzios. Kai dvi parodos Kaune vyko.Plaukai slinkti pradejo labai greitai po pirkimo. Atsirado spuogai stambus(taip pavadinsiu) pleiskanoti. Ukmerge suleido nuo alergijos. Po savaites veziau pas Jakova. Nes pradejo plestis ir darytis tamsus plemai,ir dar tas guzas

. Su strioku varem i Vilniu.
Papildyta:
QUOTE(-Ieva- @ 2014 11 17, 18:08)
jei veterinaras toks užtikrintas, kad katukas jau atsinešė grybelį iš veislyno, tai labai lengva išsireikalauti pinigų gal

dar reiktų peržiūrėti sutartį... aišku, gal veisėjas ir taip geras žmogus ir iškart sutiks prisidėti prie išlaidų, kam spėlioti?

bet kas užtikrins, kad katinukas tikrai iš veislyno atsinešė grybą?
niu tu būtum veislynas ir taip nutiktų, kaip elgtumeis?
Sutartyje buvo parasyta,kad per 7 dienas patikrinti vet klynikoj. Cia dabar galima tik spelioti . Is kur ir kaip

. Suo neserga ,ziurke taip pat svari ,vezlys ziemos miegu miega

, mes taip pat svarus. Demutis vienas ligoniukas
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2014 11 17, 18:38)
Aš biškį ne į savo temą įlysiu ir iškart atsiprašau už smalsumą. Bet kaip tiksliai diagnozavo grybelį? Švietė kailis? Ar nešvietė, bet ėmė skutenas ir laboratorijoje žiūrėjo?
Pirma karta sviete grybo nemate.Eme pleiskanas dare tyrima ir pasake ,kad bakteriju sukelta tai. Kraujo tyrimas geras buvo ,Nors gali buti netikslus,kadangi Ukmerge suleido nuo alergijos vaistukus.
Papildyta:
Mums pirmas vizitas kainavo beveik 300lt. Antras 76lt. Tabletes israse ir purskala Fungiderm. Kas ketvirta diena purksti reikia. Apie skiepus nieko nezinojau,nieko nesake. Kazkaip idomei. I ta paroda buvo nuvesti mazyliai. Tai yra musu Demoniukas ir skotukai. Teveliu neturejo,ju nemaciau. Dabar velu . Rytoj po darbo paskambinsiu i veislyna.
Papildyta:
Baisu aisku ir patiem ,kad neuzsikresti ir suo ,kad nesusirgtu

O kaip gi ji varksa izoliuosi,jei jis mano rankinukas. Miega su manim. Neuzdarysi gi kazkur ,reks visa gerkle,jie be zmoniu negali