Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Kas del hermesu.. net nzn ka pasakyti blink.gif uosciau sodus, nepaliko ispudzio man nei vieni. gal tik tiek kur prie vyrisku padeti buvo biggrin.gif rode dar voyage,gyre ta kvapa, na jis idomus bet tikrai man neskanus, nemalonus pasirode,ne mano skonio visai. Nors aisku nesinori kvepet kaip visos. Na tiesa gal hermes naujausi dhermes man visai patiko, na tokie su kuriais as kvepinciaus bet irgi nebuvo kazkas wow. Patinka linari kvapai. 4u.gif Pastebejau kad pradejo traukt prie ryskesniu saldziu kvapau ar prieskoni turinciu. Kazkada purciaus nuo dioro melyno addicto,o dabar pauosciau pasirode puikus kvapas ziemai biggrin.gif armani si nauji irgi patinka, na bet jie tiesiog saldus vaisius, cia pasikeitimui visai nieko, bet vistiek norisi kazko wow,aj pasimeciau tarp visu savo noru blush2.gif
Atsakyti
Išskaičiau, kad pvz Lagerfeld nešioja 2 kvapus vienu metu: ant vieno riešo vienas kvapas, ant kito - kitas. Pas jį konkrečiai buvo jo kvepalo vyriška ir moteriška versija. Kažkaip idomiai paliko... unsure.gif
Argumentas buvo tas, kad jei kvepi vienu kvapu - pradedi jų nejausti ir t.t.
Gal kuri bandėte taip paeksperimentuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzojyte @ 2014 08 28, 10:47)
Išskaičiau, kad pvz Lagerfeld nešioja 2 kvapus vienu metu: ant vieno riešo vienas kvapas, ant kito - kitas. Pas jį konkrečiai buvo jo kvepalo vyriška ir moteriška versija. Kažkaip idomiai paliko... unsure.gif
Argumentas buvo tas, kad jei kvepi vienu kvapu - pradedi jų nejausti ir t.t.
Gal kuri bandėte taip paeksperimentuoti?  smile.gif

reguliariai taip bandau kvepalus, bet ne del Lagerfeldo paminetos priezasties. neretai taip paraleliai bandant kontrasto metodu lengviau palyginti du panasius, vienos kvapu grupes aromatus, aiskiau atskirti natas, palyginti skleidimosi ypatybes, etc.
del nejautimo.. jei nejauti vieno, tai gal ir dvieju nepajausi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rzrzr: 28 rugpjūčio 2014 - 12:55
Parekomenduokite kokį rudeninį kvapą, kuriame būtų stipriai išreikšta vanilė ir šokoladas. Optimaliausia, jei kaina būtų ne didesnė nei 150 lt.
Atsakyti
pagalvojau apie palyginimus, šiaip kažkokį eksperimentą...
jeigu 2 panašūs - gal ir realu būtų, jei kvapai nesipjauna, bet kažkokių skirtingų nedrįsčiau dėtis biggrin.gif
o kartais praeina mieste pro šalį ponia ir tikrai atrodo, kad šiand pasikvėpino vienu, šaliką tiesiogine ta žodžio prasme supylė kitais, ir kažkur slepia dar vieną kvapą biggrin.gif kvapų kakafonija biggrin.gif

QUOTE(rzrzr @ 2014 08 28, 12:55)
reguliariai taip bandau kvepalus, bet ne del Lagerfeldo paminetos priezasties. neretai taip paraleliai bandant kontrasto metodu lengviau palyginti du panasius, vienos kvapu grupes aromatus, aiskiau atskirti natas, palyginti skleidimosi ypatybes, etc.
del nejautimo.. jei nejauti vieno, tai gal ir dvieju nepajausi..

Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2014 08 28, 13:56)
Parekomenduokite kokį rudeninį kvapą, kuriame būtų stipriai išreikšta vanilė ir šokoladas.  Optimaliausia, jei kaina būtų ne didesnė nei 150 lt.

The Body Shop - Brazil Nut
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2014 08 28, 12:56)
Parekomenduokite kokį rudeninį kvapą, kuriame būtų stipriai išreikšta vanilė ir šokoladas.  Optimaliausia, jei kaina būtų ne didesnė nei 150 lt.

Montale Chocolate Greedy
Zara Chocolate
Demeter Brownie
Atsakyti
QUOTE(vintage78 @ 2014 08 28, 19:00)

QUOTE(rzrzr @ 2014 08 28, 20:29)

Ačiū!
Atsakyti
Sakykit, prašau, ar ant Amouage buteliukų būna kokie lipdukai ar užrašai su kiekiu ir koncentracija? Konkrečiai - Gold.
Ir ar YSL Elle gali taip dažai nusilupti nuo buteliuko?
Foto čia
http://public.fotki....i/img-2799.html
http://public.fotki....i/img-2800.html
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 08 31, 16:48)
Sakykit, prašau, ar ant Amouage buteliukų būna kokie lipdukai ar užrašai su kiekiu ir koncentracija? Konkrečiai - Gold.

Gold neturiu, bet nėra kiekio ir koncentracijos, bent ant testerių. Aš, pvz., ilgą laiką buvau įsitikinus, kad turiu 50-ką, kol atsitiktinai viena forumietė nepaprotino, kad ten iš tikro 100-kas doh.gif Gera diena buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2014 08 31, 16:48)

Gold neturiu, bet ant kitu dvieju tokiu lipduku nera smile.gif (ne testeriai)
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2014 08 31, 20:19)
Gold neturiu, bet ant kitu dvieju tokiu lipduku nera  smile.gif  (ne testeriai)

Dėkui už atsakymus. O 30ml turbūt nebūna Amouage? Nes toks nedidelis buteliukas atrodo, o į Kreminę nueit neturėsiu galimybės dar 2 savaites...
Atsakyti