Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(eglegle @ 2014 09 09, 15:18)

gal turit keliais lašiukais pasidalinti?
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2014 09 09, 15:19)
stellos nepažįstu, bet mono rožė man yra cartier so pretty, t.p. SL sa majeste la rose; Feerie Rose des Neiges Van Cleef & Arpels

pirmus ir trečius žinau, bet man jie kaip prisimenu tokie gaivesnes " šaltesnes" baltos rožes, o norisi bordinės kartesnes "dusinančios" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 09 09, 16:33)
gal turit keliais lašiukais pasidalinti?

deja, ne, Kristianoj yra
Atsakyti
Gal žinote ar galima kur Vilniuje rasti šių kvepalų?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 09 09, 15:08)
Panos gal kokius kvepalus žinot kaip alia Stella McCartney rožės, kad būtų tokios sunkios sunkios  mono rožės, be jokiu rugšteliu ir udu , užsimaniau nors tu ka  doh.gif pilnatis turbut veikia nes aplamai rožių nekenčiu lotuliukas.gif

su L`Or de Torrente Torrente išsiaiškinau kad aš kvepiu, bet pati to visiškai nejaučiu, dar prie to sąrašiuko pas mane prisidėjo Desnuda Emanuel Ungaro  (sulaukiau komplimentu, nors pati visiškai nejaučiau  schmoll.gif ), Lalique Le Parfum ir Emporio Armani She  verysad.gif galiu jais apsipilti bet mano nosiai visiškas 0 (reikia mest rūkyti doh.gif )

prieš kokius 3 metus, kai buvo užėjusi rožių manija, turėjau 3 tokius visai neblogus kvapus - Mogador (Mecheri), Rose perfection (Piquet) ir labiau visų mėgiamas Fille de Berlin. Mano nosiai ir odai geriausiai tiko Fille de Berlin. Pagal kainą, beje, irgi blush2.gif
Bet turiu pripažinti, kad tas rožės periodas kaip užėjo, taip greit ir praėjo doh.gif Beje, irgi rudenėjant buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2014 09 10, 05:54)
Gal žinote ar galima kur Vilniuje rasti šių kvepalų?
user posted image

Prieš 13 metų buvo visur biggrin.gif Dabar nėr.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 09 10, 23:23)
Prieš 13 metų buvo visur biggrin.gif  Dabar nėr.

uojeeee, kokie kvepalai, žavuma, gal vieni iš pirmųjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 09 10, 21:23)
Prieš 13 metų buvo visur biggrin.gif  Dabar nėr.

Žinau, bet viltis durnių motina biggrin.gif Galvojau gal kas kur matė.

QUOTE(eglegle @ 2014 09 10, 21:31)
uojeeee, kokie kvepalai, žavuma, gal vieni iš pirmųjų  biggrin.gif

Ir mano, didelė nostalgija apėmė, tai labai užsinorėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2014 09 11, 09:46)
Žinau, bet viltis durnių motina biggrin.gif Galvojau gal kas kur matė.
Ir mano, didelė nostalgija apėmė, tai labai užsinorėjau  wub.gif

Paziurekit, gal eurocoje yra. Caro maro laikais, berods, Droge pirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 09 11, 18:46)
Paziurekit, gal eurocoje yra. Caro maro laikais, berods, Droge pirkau g.gif

Žiūrėjau Droge, eurokos - nėra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2014 09 11, 21:33)
Žiūrėjau Droge, eurokos - nėra...  verysad.gif

Paziuresiu, gal savo sandely rasiu, bet butu su islaikymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 09 07, 21:14)
Man asmeniskai labiau tinka ir patinka coco edt ir pakankamai ilgai laikosi, epd schmoll.gif  - per stiprus Dior Addict labiau saldesnis, bet pirkite tada tik senesne versija, be metalo krastuose, t.b. visas tamsiai melynas butelis (taisau nuoroda) doh.gif  http://www.fragrance...__products.html

Kie žiūrėjau Dior Addict, tai visur su tuo metalu, Kristianoj užtikrino, kad kvapas tas pats g.gif , nedrįsau prieštarauti. O naujoji versija skiriasi nuo senojo leidimo?
Atsakyti
QUOTE(Ugniažolė @ 2014 09 12, 09:41)
Kie žiūrėjau Dior Addict, tai visur su tuo metalu, Kristianoj užtikrino, kad kvapas tas pats  g.gif , nedrįsau prieštarauti. O naujoji versija skiriasi nuo senojo leidimo?

Skiriasi, nebera to cinkelio- erotiskumo ax.gif Dabar isparduotuveje matau likuti kaip tik pardavineja viena forumietė-mamytė bigsmile.gif Ju nebera nei Kristianoje, nei Dougle- nebegaminami, bet intern.parduotuvese pardavineja.
Atsakyti