Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(MilGana @ 2014 07 18, 17:15)
drinks_cheers.gif
Bet mano nosiai i Meteorites labai panasus YSL Paris kvepalai (kitom nepanasus sie du aromatai)
http://www.fragranti...t/Paris-94.html

Rimtai tau panasus? Geras. biggrin.gif Man kaip diena ir naktis jie. Visiskai nieko bendro neturi. Meteorites neturi roziu, jie kvepe naslaitem ir pudra.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 07 18, 18:52)
Rimtai tau panasus? Geras. biggrin.gif  Man kaip diena ir naktis jie. Visiskai nieko bendro neturi. Meteorites neturi roziu, jie kvepe naslaitem ir pudra.

Aga, ant mano odos panasumas 80% ax.gif
Kai pirma karta tai parasiau, buvau apmetyta pomidorais pomidorai2.gif Dabar irgi galit metyti... nors geriau atsiusti koki kibiriuka pomidoriuku ir, pageidautina, avietiniu wub.gif

Tiesa, mamulioka, galit dar patestuoti Guerlain Insolence edt micro doze (jie labai panasus i Meteorites)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 18 liepos 2014 - 22:12
Man pudra yra Chloe Love ir Kenzo Flower. Ypač pastarasis, ui, kaip nesudraugauju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 07 18, 22:47)

Tiesa, mamulioka, galit dar patestuoti Guerlain Insolence edt micro doze (jie labai panasus i Meteorites)

aciu labai, nebandytas neregetas, butinai pasidomesiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2014 07 19, 01:27)
Man pudra yra Chloe Love ir Kenzo Flower. Ypač pastarasis, ui, kaip nesudraugauju schmoll.gif

bet kokios visu nosys vis delto skirtingos bigsmile.gif na, del chloe tai ko gero sutikciau, tik kad visuose ju sukurtuose aromatuose islenda kazkokia chemine, mano nosiai nepriimtina nata verysad.gif o vat kenzo flower, tai net nezinau, prie kurios katagorijos ta daikta priskirt g.gif man tai tikrai ne pudra unsure.gif labai jau... savotiski

aciu visom pasisakiusiom 4u.gif eisiu ieskot guerlain bei ysl (kazin, ar pastaraji cia rasciau g.gif ) ir is naujo pazindintis su my land, chloe love. maza ka rolleyes.gif dar reikes patestuot irisine prada edt, gal ji svelnesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 07 19, 08:40)
...su my land...

Su My name, my land vyriski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 07 19, 09:40)
Su My name, my land vyriski  4u.gif

ai, taip taip doh.gif dekui smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite/uostete suos http://www.fragranti...usic-10289.html
ar jie tikrai panasusu i Marc Jacobs Daisy ?
Atsakyti
Kadangi esu tik paprasta moterele,ne profesionale tai kreipiuosi i jus smile.gif
Prasau paaiskinti kuo skiriasi Lancome La Vie Est Belle nuo Lancome La Vie Est Belle Leau de Parfum Legere
Ar skirtumas tame,kad vienas edt kitas edp,ar ir natos skirtingos.Atsiprasau uz toki ukiska klausima bet kitaip paaiskint ka noriu suzinot man neiseina. Siaip suprasciau,kad vienas edp kitas edt,bet balamutina tas zodelis Legere,taigi lauksiu jusu paaiskinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 07 19, 18:45)
Kadangi esu tik paprasta moterele,ne profesionale tai kreipiuosi i jus smile.gif
Prasau paaiskinti kuo skiriasi Lancome La Vie Est Belle nuo Lancome La Vie Est Belle Leau de Parfum Legere
Ar skirtumas tame,kad vienas edt kitas edp,ar  ir natos skirtingos.Atsiprasau uz toki ukiska klausima bet kitaip paaiskint ka noriu suzinot man neiseina. Siaip suprasciau,kad vienas edp kitas edt,bet balamutina tas zodelis Legere,taigi lauksiu jusu paaiskinimu  smile.gif

legere verciant is prancuzu kalbos reiskia lengvas. Skirtumas tarp siu kvepalu butu tas, kad legere formules kvapas teoriskai turetu buti lengvesnis nei edp La Vie est belle , todel jie tuo paciu ir edt koncentracijoje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 19 liepos 2014 - 18:59
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 07 19, 19:59)
legere verciant is prancuzu kalbos reiskia lengvas. Skirtumas tarp siu kvepalu butu tas, kad legere formules kvapas teoriskai turetu buti lengvesnis nei edp La Vie est belle , todel jie tuo paciu ir edt koncentracijoje. smile.gif

Supratau,lengvesnis na ir foto matosi,kad jis sviesesnis,bet kodel raso Lancome La Vie Est Belle LEau de Parfum Legere? Klausineju ikyriai,bet kol issirinkau Burberry body is visu edt edp intenense tendre tai 5kartus parduotuveje sniukstinejau,kol galiausiai savaji atradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 07 19, 19:05)
Supratau,lengvesnis na ir foto matosi,kad jis sviesesnis,bet kodel raso Lancome La Vie Est Belle LEau de Parfum Legere? Klausineju ikyriai,bet kol issirinkau Burberry body is visu edt edp intenense tendre tai 5kartus parduotuveje sniukstinejau,kol galiausiai savaji atradau biggrin.gif

nes parfum reiskia kvepalai, todel ir pavadinimas bendras uzdetas " La vie est belle lengvo kvapo/aromato" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 19 liepos 2014 - 19:14
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 07 19, 21:05)
kol issirinkau Burberry body is visu edt edp intenense tendre tai 5kartus parduotuveje sniukstinejau,kol galiausiai savaji atradau biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
dabar tokia mada, kuo mandriau ir kuo daugiau vienodų kvapų su skirtingais pavadinimais biggrin.gif
Atsakyti