Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(hererra @ 2014 07 15, 21:39)
Yra yra  biggrin.gif Gal kokią nosį paplonint biggrin.gif Juokauju... Aš, jei rimtai, tai labai galvoju apie krūtinės OP, pakėlimą blush2.gif Nu šiaip dydis mano C gal, bet labai paskutiniu metu nervuoja, kad iškrenta iš stanikų visų pasilenkus mano grožybės doh.gif Bandysiu dar kokių normalesnių papnykų papirkt, gal šitie sunešioti jau, nes lyg ankščiau taip nelysdavo lauk... Ir dar, labai noriu dantis išsitiesint, metalus susidėt, tai va čia irgi kokie 5000 Lt, reik pataupyt... Ir dar, turiu planą tatoo sunaikint ant kojos, ji irgi mane nervuoja biggrin.gif Čia kai neturi dėl ko nervuotis, tai paieškai gerai ir randi gi cool.gif

biggrin.gif as dariausi dvi per karta OP. tai mane butent tas dalykas ir dziugina ..lankstykis ..shokinek papai visada vietoj lotuliukas.gif ir visi liemenukai nu geriu geris atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 15, 19:48)
biggrin.gif  as dariausi dvi per karta OP. tai mane butent tas dalykas ir dziugina ..lankstykis ..shokinek papai visada vietoj  lotuliukas.gif  ir visi liemenukai nu geriu geris atrodo  biggrin.gif

Va va... Aš kažkaip saviškiais visada patenkinta buvau. Net kai maitinau ir F dydį turėjau doh.gif biggrin.gif Na, po maitinimo kabėjo jie kaip spanieliaus ausys kokį pusmetį, o paskui pradėjo pilnėt. Visai normaliai jie atrodo, bet kai pasiskaitinėju visur, tai pavydas užkilo... kai prisimenu, kaip be stanikų vasarom varinėjau, tai net seilė nubėga tongue.gif Minusas pilvas buvo. Tai va, o kai jį sutvarkiau, tai dabar jau matau, kad papai "ni očien" prie jo pritinka... nu dar palauksiu, dantys pirmiau, o paskui matysiu, koks tas noras bus stiprus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 15, 20:48)
biggrin.gif  as dariausi dvi per karta OP. tai mane butent tas dalykas ir dziugina ..lankstykis ..shokinek papai visada vietoj  lotuliukas.gif  ir visi liemenukai nu geriu geris atrodo  biggrin.gif

O tu papukams tik pakelima darei, ar ir implantus dejai?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 07 15, 22:20)
O tu papukams tik pakelima darei, ar ir implantus dejai?

dejau ..man kelt nereikejo 4u.gif norejau kelt, bet daktariukas sake ..ka cia kelt ?Nera ka kelt doh.gif lotuliukas.gif

dabar tuo labai dziaugiuosi bigsmile.gif be liemenuko galesiu vaikshciot, o atrodo lyg su buciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 16, 08:53)
dejau ..man kelt nereikejo  4u.gif norejau kelt, bet daktariukas sake ..ka cia kelt ?Nera ka kelt  doh.gif  lotuliukas.gif

dabar tuo labai dziaugiuosi  bigsmile.gif  be liemenuko galesiu vaikshciot, o atrodo lyg su buciau  lotuliukas.gif

O daug kainavo nauji (@-@), jei ne paslaptis? Ir ar reiks implantus keisti po 10 metu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,as kaip supratau dabartiniems implantams duoda gyvenimo garantija,tik sako kad jie po kazkiek laiko labai istampo oda ir reikia daryt kelima,o tada matyt gali ir juos pacius pasikeist jei labai nori...cia kaip kam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 16, 12:36)
O daug kainavo nauji (@-@), jei ne paslaptis? Ir ar reiks implantus keisti po 10 metu?  blush2.gif

as dariausi kelias op vienu metu turejo kainuoti 14800 berods ..bet mano vyras derybininkas lotuliukas.gif sumokejau 13600 ar tai 800 nebepamenu.
gydytojas sake nieko keist nereikia smile.gif dabar jiems garantija visam gyvenimui ....nebent dydi noresiu keist lotuliukas.gif bet man manojo ir taip per akis
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 16, 12:47)
as dariausi kelias op vienu metu turejo kainuoti 14800 berods ..bet mano vyras derybininkas  lotuliukas.gif  sumokejau 13600 ar tai 800 nebepamenu.
gydytojas sake nieko keist nereikia smile.gif dabar jiems garantija visam gyvenimui ....nebent dydi noresiu keist  lotuliukas.gif  bet man manojo ir taip per akis

Nu geras blink.gif o aš jau prisiskaičiau, kad implantus keičia kas dešimt metų. Maniau, va sutaupysiu per gyvenimą 10000 lt, pasidarysiu, tada likusius 10 metų vėl taupysiu 10000... doh.gif ne, per didelė investicija. Bet jei visam gyvenimui, tada ne taip baisiai ta suma atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 16, 14:39)
Nu geras  blink.gif o aš jau prisiskaičiau, kad implantus keičia kas dešimt metų. Maniau, va sutaupysiu per gyvenimą 10000 lt, pasidarysiu, tada likusius 10 metų vėl taupysiu 10000...  doh.gif ne, per didelė investicija. Bet jei visam gyvenimui, tada ne taip baisiai ta suma atrodo.

istiesu tai ta suma pamirshti iskarto kai is operacines grishti lotuliukas.gif ir akis nuleidi..o ten vietoj lygumos PAAAPAAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 07 16, 13:46)
istiesu tai ta suma pamirshti iskarto kai is operacines grishti  lotuliukas.gif  ir akis nuleidi..o ten vietoj lygumos PAAAPAAI  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mmmm.... na jo, tikiu smile.gif oi, pasvajosiu dar, bent jau kol pinigus taupysiu ax.gif siandien vyrui uzsiminiau, o jis man - aha, gerai, bet tik po to, kai sau masina nupirksi. doh.gif baisiai bijau vairuoti... prigavo mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 16, 16:27)
Mmmm.... na jo, tikiu smile.gif oi, pasvajosiu dar, bent jau kol pinigus taupysiu  ax.gif  siandien vyrui uzsiminiau, o jis man - aha, gerai, bet tik po to, kai sau masina nupirksi.  doh.gif baisiai bijau vairuoti... prigavo mane  lotuliukas.gif

...aš pinigėlių turiu - Dievui nežinant kažkaip susitaupiau, net neplanuodama apie op.Bijau tik komplikacijų ir t.t. O pinigų visai negaila būtų gražiam pilvukui...Kaip man pasiryžti g.gif g.gif g.gif Kur gaut drąsos? Pasidariau skrandžio mažinimą - nebijojau visai - o va dabar... verysad.gif Žinoma ir visai nesigailiu, bet va ta sterblė atsirado...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 16, 18:03)
...aš pinigėlių turiu - Dievui nežinant kažkaip susitaupiau, net neplanuodama apie op.Bijau tik komplikacijų ir t.t. O pinigų visai negaila būtų gražiam pilvukui...Kaip man pasiryžti g.gif  g.gif  g.gif Kur gaut drąsos? Pasidariau skrandžio mažinimą - nebijojau visai - o va dabar... verysad.gif Žinoma ir visai nesigailiu, bet va ta sterblė atsirado...

Manau, kad daug baimes issklaidytu kelios konsultacijos su chirurgais. mirksiukas.gif man uzteko poros konsultaciju, bijau tik kad po narkozes bloga bus, o del visa kita esu rami, juk chirurgai tikrai operavo ne viena ir ne du smile.gif
Atsakyti