QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 16, 20:47)
...o kokiu būdu renkatės gydytoją? pagal kokius kriterijus? Kainą, atliktas op, simpatiškumą? Kiek žiūrėjau, tai man Kaune gal Maslauskas patinka...
Aš tik pas jį ir buvau

Pradžioj žiūrinėjau pagal klinikas ir kainas. Buvai Kaikarį nusižiūrėjus, galvojau pas jį eit. Bet nuvariau į parodą "Moters pasaulis" ir visai netikėtai priėjau "Grožio chirurgijos" stenduką. Žiūriu - pridėta silikoninių papukų

Pakalbėjau su mergaitėm, kaip ten į konsultaciją patekt. Užrašė iškart po 3 dienų pas Maslauską, nes pas Kaikarį būtų reikėję gal pora savaičių laukt, išvykęs buvo kažkur. Nuėjau ir dar po 4 dienų jau guliaus po peiliu. Greitai ir nebuvo kada apsigalvot... Tai va, grįžtant prie konsultancijos, tai ojej, kaip bijojau. Slėpiau tą savo pilvą po keliais rūbų sluoksniais visada, o čia turi ateit ir nusirengt ir jis jį čiupinėja

Nu, galvoju, arba dabar, arba niekada... nu ir tik įėjus į Maslausko kabinetą, tokia gera ten aura. Jis roks nerealus iš tikro žmogus. Toks švelnus, toks mielas, o ir humoro jausmą turi. Nu tiesiog lengva ir gera su juo kalbėt ir jo klausyt buvo. Todėl išėjus iškart nuėjau ir gavau OP datą taip greit
Maslauskas dėmesio tikrai daug duoda ir po OP. Šaunuoliai šiaip jie visi toj klinikoj, aš labai likau patenkinta