Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 16, 18:14)
Manau, kad daug baimes issklaidytu kelios konsultacijos su chirurgais.  mirksiukas.gif  man uzteko poros konsultaciju, bijau tik kad po narkozes bloga bus, o del visa kita esu rami, juk chirurgai tikrai operavo ne viena ir ne du smile.gif

visai realiai galvoju, kad rugpjūty bandysiu registruotis konsultacijai...Dabar taip manau, o kaip bus - dar nežinau...Dėl blogumo po op - nemanau, kad reikia bijoti. Nebūna jau taip ten baisu. Kad tik sugytų gerai toks ilgas pjūvis...Nors kai pagalvoju, tai skarandžio mažinimo op gerokai pavojingesnė už plastiką...Bet padariau, o čia grožis būtų didžiausias thumbup.gif Tai va tiek mano apmąstymų... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 16, 17:03)
...aš pinigėlių turiu - Dievui nežinant kažkaip susitaupiau, net neplanuodama apie op.Bijau tik komplikacijų ir t.t. O pinigų visai negaila būtų gražiam pilvukui...Kaip man pasiryžti g.gif  g.gif  g.gif Kur gaut drąsos? Pasidariau skrandžio mažinimą - nebijojau visai - o va dabar... verysad.gif Žinoma ir visai nesigailiu, bet va ta sterblė atsirado...

Būtinai ryžkis smile.gif Aš irgi bijojau, nes prieš tai išvis nesu turėjusi gyvenime nei narkozės, nei operacijų. Ligoninėj tik po gimdymo 5 dienas gulėjau. O čia pati savo noru gulies ir prašai, kad papjautų biggrin.gif Bet, kai atsibundi.... Ojėtus, visur visą skauda, pasisukt negali, bet apsičiupinėji ir jauti lygumą thumbup.gif Sutinusi visa, bet LYGU! Kai nueisi į konsultaciją, kai parodys tau fotkių PRIEŠ ir PO, pakalbėsi, išsirinksi gydytoj, tai tad atikrai gerokai ramiau bus. Ir nebaisu taip, nes pradėsi laukti to rezultato, kurį tau pažadės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 16, 19:19)
Bet, kai atsibundi.... Ojėtus, visur visą skauda, pasisukt negali, bet apsičiupinėji ir jauti lygumą thumbup.gif Sutinusi visa, bet LYGU! Kai nueisi į konsultaciją, kai parodys tau fotkių PRIEŠ ir PO, pakalbėsi, išsirinksi gydytoj, tai tad atikrai gerokai ramiau bus. Ir nebaisu taip, nes pradėsi laukti to rezultato, kurį tau pažadės bigsmile.gif

Ech, kaip gerai nuteikia tokie zodziai wub.gif
Atsakyti
...o kokiu būdu renkatės gydytoją? pagal kokius kriterijus? Kainą, atliktas op, simpatiškumą? Kiek žiūrėjau, tai man Kaune gal Maslauskas patinka...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2014 07 16, 20:47)
...o kokiu būdu renkatės gydytoją? pagal kokius kriterijus? Kainą, atliktas op, simpatiškumą? Kiek žiūrėjau, tai man Kaune gal Maslauskas patinka...

Aš tik pas jį ir buvau biggrin.gif Pradžioj žiūrinėjau pagal klinikas ir kainas. Buvai Kaikarį nusižiūrėjus, galvojau pas jį eit. Bet nuvariau į parodą "Moters pasaulis" ir visai netikėtai priėjau "Grožio chirurgijos" stenduką. Žiūriu - pridėta silikoninių papukų lotuliukas.gif Pakalbėjau su mergaitėm, kaip ten į konsultaciją patekt. Užrašė iškart po 3 dienų pas Maslauską, nes pas Kaikarį būtų reikėję gal pora savaičių laukt, išvykęs buvo kažkur. Nuėjau ir dar po 4 dienų jau guliaus po peiliu. Greitai ir nebuvo kada apsigalvot... Tai va, grįžtant prie konsultancijos, tai ojej, kaip bijojau. Slėpiau tą savo pilvą po keliais rūbų sluoksniais visada, o čia turi ateit ir nusirengt ir jis jį čiupinėja blink.gif Nu, galvoju, arba dabar, arba niekada... nu ir tik įėjus į Maslausko kabinetą, tokia gera ten aura. Jis roks nerealus iš tikro žmogus. Toks švelnus, toks mielas, o ir humoro jausmą turi. Nu tiesiog lengva ir gera su juo kalbėt ir jo klausyt buvo. Todėl išėjus iškart nuėjau ir gavau OP datą taip greit thumbup.gif
Maslauskas dėmesio tikrai daug duoda ir po OP. Šaunuoliai šiaip jie visi toj klinikoj, aš labai likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 16, 22:24)
Aš tik pas jį ir buvau biggrin.gif Pradžioj žiūrinėjau pagal klinikas ir kainas. Buvai Kaikarį nusižiūrėjus, galvojau pas jį eit. Bet nuvariau į parodą "Moters pasaulis" ir visai netikėtai priėjau "Grožio chirurgijos" stenduką. Žiūriu - pridėta silikoninių papukų lotuliukas.gif Pakalbėjau su mergaitėm, kaip ten į konsultaciją patekt. Užrašė iškart po 3 dienų pas Maslauską, nes pas Kaikarį būtų reikėję gal pora savaičių laukt, išvykęs buvo kažkur. Nuėjau ir dar po 4 dienų jau guliaus po peiliu. Greitai ir nebuvo kada apsigalvot... Tai va, grįžtant prie konsultancijos, tai ojej, kaip bijojau. Slėpiau tą savo pilvą po keliais rūbų sluoksniais visada, o čia turi ateit ir nusirengt ir jis jį čiupinėja blink.gif Nu, galvoju, arba dabar, arba niekada... nu ir tik įėjus į Maslausko kabinetą, tokia gera ten aura. Jis roks nerealus iš tikro žmogus. Toks švelnus, toks mielas, o ir humoro jausmą turi. Nu tiesiog lengva ir gera su juo kalbėt ir jo klausyt buvo. Todėl išėjus iškart nuėjau ir gavau OP datą taip greit thumbup.gif
Maslauskas dėmesio tikrai daug duoda ir po OP. Šaunuoliai šiaip jie visi toj klinikoj, aš labai likau patenkinta thumbup.gif

As irgi duodu 100-ta milijardu pliusu siam grozio meistrui wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(hererra @ 2014 07 16, 19:24)

wub.gif wub.gif wub.gif man jis vien is nuotraukos patinka,ir aprasymas ,kaip jis mato plastines operacija man patiko,toks naturaliausias tongue.gif tongue.gif

noriu pamatyt greiciau jusu pilvukus,ar bent kas uzbalsavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 16, 23:49)
noriu pamatyt greiciau jusu pilvukus,ar bent kas uzbalsavot?  ax.gif

Oi, su prabalsavimu sunkus reikalai lotuliukas.gif as ir laukiu balsu, bet dabar daug kas atostogauja nuo kompiuteriu, tad mums belieka tik bendrauti ir laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 17, 08:21)
Oi, su prabalsavimu sunkus reikalai  lotuliukas.gif as ir laukiu balsu, bet dabar daug kas atostogauja nuo kompiuteriu, tad mums belieka tik bendrauti ir laukti smile.gif

umn.gif sedziu,laukiu frusty.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 17, 12:55)
umn.gif sedziu,laukiu  frusty.gif  nail.gif

Aha smile.gif ne taip paprasta buti kantriai, kai smalsumas ima virsu - o kaip kitas pagrazino, o kaip neretusuotos atrodo doh.gif
Atsakyti
...kiekvieną rytą jau planuoju operuotis, o kiekvieną vakarą nuomonė pasikeičia - vakare bijau, o ryte noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 17, 12:55)
umn.gif sedziu,laukiu  frusty.gif  nail.gif

Negaliu telefonu niekaip ikelti TAIP schmoll.gif
Hererra, uzdek pliusiuka nuo manes siai merginai. 4u.gif
Parrissweet, turi jau 2 taip smile.gif

P.s.:
Bjaurastis, atrodai nerealiai!!! Tikra seks bomba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Patiko ziauriai, baltai pavydziu blush2.gif Gali drasiai varyti ant podiumo! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 17 liepos 2014 - 14:14