Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 07 28, 13:55)
Tai kaip tik turi pavyzdi, tegul nedejuoja, o imasi veiklos  mirksiukas.gif

aij jam gerai gal taip, aš nesiskundžiu biggrin.gif bent jau matosi, kad žmona myli ir maitina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 28, 14:22)
aij jam gerai gal taip, aš nesiskundžiu  biggrin.gif  bent jau matosi, kad žmona myli ir maitina  lotuliukas.gif

Puikus pasiteisinimas pries anyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 28, 14:25)
Puikus pasiteisinimas pries anyta  thumbup.gif

vis tiek esu pati blogiausia tai jau ar maitinsiu ar ne nematys skirtumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 28, 16:27)
vis tiek esu pati blogiausia tai jau ar maitinsiu ar ne nematys skirtumo  lotuliukas.gif

Ech tos anytos, velnio pramanytos... maniau, kad tik man taip nepasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 28, 10:37)
nereikia ir Airijos, Lietuvoj labai daug taip mąstančių  mirksiukas.gif  maždaug turiu vyrą, kalną vaikų jam pagimdytų, maždaug kam prisižirėt  biggrin.gif  iš tos serijos, jei myli mylės ir storą biggrin.gif mylės aišku, bet akis nuolat ganys  biggrin.gif
man gera, kai pati dėl savęs stengiuos, darbe kiek bendrauju su klientais niekas netiki, kad iš vis vaikų turiu, o kai dar tris biggrin.gif nes daugumos žmonos matyt mąsto taip, kaip Airės  biggrin.gif

cia matyt tos moterys save taip guodziasi sakydamos kad jei myli tai myles ir stora ..o paskui labai daznai tenka isgirst kad nera nei sexo,nei romantisku akimirku..tebunie jis myles ja kaip vaiku motina,kaip partnere su kuria jau daug metu praleido..bet vyrams reikia akis ganyt kad ir kaip bebutu,kaip ir patarle sako kad ''vyrai myli akimis o moterys ausimis''

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 28, 10:49)
o maniškis dejuoja kad pilvas didelis pas jį, ir kad pabėgsiu nuo jo nes pati prisižiūriu  lotuliukas.gif

mhm mb irgi pergyvena jei svarstykles sokteli ,eina vis su manim svertis,jei buna daugiau negu tikejosi,nevalgo ta diena bulviu kokiu ar deserto tongue.gif bet man irgi patinka kad jis toks koks dabar yra,kazkaip irgi visada galvojau kad jei vyras atrodo ''gerai pavalges'' tai jis ir yra gerai pavalges,ir zmona skaniai gamina (aisku nebutina visiems zinoti kad jis dirba restorane virtuves sefu) lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 28, 17:09)
Ech tos anytos, velnio pramanytos... maniau, kad tik man taip nepasiseke  lotuliukas.gif

ankščiau imiau į galvą, dabar suprantu, kad visokių žmonių yra visokių ir reikia lotuliukas.gif
tiesiog kai atsiriboji nuo tokių kurie nepraleidžia progos įkast, ar į akis šypsosi, už akių deda, nebūtinai anytos kalbu apskritai, pamatai koks tas gyvenimas yra spalvotas biggrin.gif Jis per trumpas bendrauti su žmonėmis kurie mato save ir savo "tobulybes" lotuliukas.gif maždaug aš tobulas visi kiti š... biggrin.gif

QUOTE(parissweet @ 2014 07 28, 17:46)
cia matyt tos moterys save taip guodziasi sakydamos kad jei myli tai myles ir stora ..o paskui labai daznai tenka isgirst kad nera nei sexo,nei romantisku akimirku..tebunie jis myles ja kaip vaiku motina,kaip partnere su kuria jau daug metu praleido..bet vyrams reikia akis ganyt kad ir kaip bebutu,kaip ir patarle sako kad ''vyrai myli akimis o moterys ausimis''
mhm mb irgi pergyvena jei svarstykles sokteli ,eina vis su manim svertis,jei buna daugiau negu tikejosi,nevalgo ta diena bulviu kokiu ar deserto tongue.gif bet man irgi patinka kad jis toks koks dabar yra,kazkaip irgi visada galvojau kad jei vyras atrodo ''gerai pavalges'' tai jis ir yra gerai pavalges,ir zmona skaniai gamina (aisku nebutina visiems zinoti kad jis dirba restorane virtuves sefu)  lotuliukas.gif

labai sutinku su visu pasakymu drinks_cheers.gif

mano vyras nesisveria, bet man patinka, kai vyras neperdžiūvęs biggrin.gif jau geriau tegu turi pilvuką ir skaniai valgo, nei laikosi kartu dietų kartu ir paslapčiom kemša dešrainius degalinėse lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

lafaaaa ...as jau be kiauto vaikshtau po miesta ...nerealu lotuliukas.gif

del vyru svorio svyravimu ...manasis visada pasportuoja ...sveikai maitinasi ir jei suvalgo kada koki mesaini del to nesikremta....ir man nera sakes ...e cia nusportuok ...dabar 10 ratuku su ganteliukais lotuliukas.gif bet gal del to kad mes abu "sportcmenai " ...ir tokiu bedu kaip ir nera
Atsakyti
na maniskis jis prie dangoraiziu,beveik 2 metrai,bet jis nesupranta kad auksti vyrai turi ir sverti daugiau..tai vat pvz dabar jis sveria 96kg,nu man pats tas,subiniokas riestas,ne kaulu maisas,o jis stojas ant svarstykliu ir purto galva aijaiajai biggrin.gif biggrin.gif o kad as dvynukiu besilaukdama vaziavau gimdyt 92 kilus sverdama ir budama tokia spyga tai jis to nepamena biggrin.gif biggrin.gif sako nesamone,nebent su tase svereis biggrin.gif

Bjaurastie,o nenori persivadint i krasavica kokia? bo as galiu duot galva nukirst kad esi ledas tongue.gif
Papildyta:
p.s. vis norejau paklaust ir nepaklausiau,gal cia tu sioj foto?
Atsakyti
QUOTE(parissweet @ 2014 07 28, 20:19)
biggrin.gif sako nesamone,nebent su tase svereis biggrin.gif

Tai aisku, kad su tase sveriais, juk pagimdei ir dingo svoris mirksiukas.gif lotuliukas.gif o visa kita vyrams manau neidomu.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 07 28, 19:00)
Tai aisku,  kad su tase sveriais, juk pagimdei ir dingo svoris  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif o visa kita vyrams manau neidomu.

siaip man paciai sokas buvo,antradieni ryte apie 7 ,pries isvaziuodama sveriausi buvo 92kg o ketvirtadieni vakare kai gryzau namo jau 74 buvo tongue.gif atrodo jetau ,mergytes vos po 3 kg svere,tai kur kiti kilai dingo ? biggrin.gif biggrin.gif

bet uztat kaip uzsilaike tie kilai tai iki pat siu metu geguzes laikiau ir nepaleidau blush2.gif vat dabar su tikslu,su dideliais norais jau 66 sveriu ax.gif labai tikiuosi iki sausio menesio iki 60 numest,o po operacijos tik laikytis sveikai ir tvirtai tongue.gif kudena ir perkarus but nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(parissweet @ 2014 07 28, 23:32)
siaip man paciai sokas buvo,antradieni ryte apie 7 ,pries isvaziuodama sveriausi buvo 92kg o ketvirtadieni vakare kai gryzau namo jau 74 buvo tongue.gif atrodo jetau ,mergytes vos po 3 kg svere,tai kur kiti kilai dingo ? biggrin.gif biggrin.gif

bet uztat kaip uzsilaike tie kilai tai iki pat siu metu geguzes laikiau ir nepaleidau  blush2.gif  vat dabar su tikslu,su dideliais norais jau 66 sveriu ax.gif  labai tikiuosi iki sausio menesio iki 60 numest,o po operacijos tik laikytis sveikai ir tvirtai  tongue.gif  kudena ir perkarus but nenoriu schmoll.gif

ir negražu būt kūdena biggrin.gif mano vyras sakė jam jau per kūda esu lotuliukas.gif matyt jis iš tų kur akys gal ir mėgsta kūdas, bet reik turėt už kur paimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 07 29, 08:45)
Labas rytas
ir negražu būt kūdena  biggrin.gif mano vyras sakė jam jau per kūda esu  lotuliukas.gif matyt jis iš tų  kur akys gal ir mėgsta kūdas, bet reik turėt už kur paimt  lotuliukas.gif

O as visad buvau kudena, bet kai nuolad sportuodavau, tai raumenuku turejau, neatrodziau perkarus. Tik per abituros egzus nuo streso sukudau iki 49 kg, ugis 169 cm doh.gif tada tai ziauru buvo doh.gif ir dar ziauru buvo per nestuma, bet jau i kita puse, +20 kg. Realiai baisu net pagalvot kaip jums Parisswet buvo sunku nesiot pilvuka su dvynukem doh.gif. Gerai, kad yra galimybes atsikratyt papildomu kg.
Atsakyti