QUOTE(parissweet @ 2014 07 28, 13:04)
Labas
as kai i airijos papludimi nuvaziuoju,pasijauciu grazi

nezinau kodel,bet aires labai neprisiziuri...ypac nedideliuose miestukuose gyvenancios,nesuprasi kiek jai metu ar 16 ar 36....tos jaunutes dar mokyklinukes nutukusios kaip 6 vaikus pagimdziusios,oda nepriziureta,plaukai neplauti,nutriuse,negai baisus,guli papludimy su atskira maudymke ir toks vaizdas kad koks juru liutas netycia i skudura isipynes..nu negrazu taip kalbet,bet kas svarbiausia-joms visiskai dzin kaip jos atrodo.mano pazystamu rate jos vis man sako ''ko tu plesaisi? turi tris vaikus,kasdien jais rupinies be niekieno pagalbos,o dar nori atrodyti kaip modelis,dietinies,pavargus sportuoji..ko tau maza? juk turi ir vyra ir vaikus,atsipalaiduok!!'' ( man ju mastymo budas visiskai nepatinka,tik dar labiau supykdo,kas svarbiausia nei as skundziuosi nei pergyvenu..mb sako kad jos is pavydo taip sneka,kad pas jas valios nera susiimt... na bet velgi gryzt noriu prie esmes -NORIU BUTI SAU GRAZI. pirmiausia ir svarbiausia,sau..jei kitiems pradesiu atrodyt gerai-valio
p.s. kiek man dar balsu liko sulaukt albumely??? nagi

taip laukiu taip laukiu..kazi papirkimais nesugundyciau?

m
nereikia ir Airijos, Lietuvoj labai daug taip mąstančių

maždaug turiu vyrą, kalną vaikų jam pagimdytų, maždaug kam prisižirėt

iš tos serijos, jei myli mylės ir storą

mylės aišku, bet akis nuolat ganys
man gera, kai pati dėl savęs stengiuos, darbe kiek bendrauju su klientais niekas netiki, kad iš vis vaikų turiu, o kai dar tris

nes daugumos žmonos matyt mąsto taip, kaip Airės