Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Bet tai as gali taip but ,kad neperspes ir operuos ne pats profesorius,o mokiniai?
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2014 08 18, 21:40)
Bet tai as gali taip but ,kad neperspes ir operuos ne pats profesorius,o mokiniai?

Turi perspeti ir gauti rastiska sutikima, bent jau as taip manau. Said man tikrai nepasirode panasus i mokini g.gif o dvi merginos manau tikrai praktikantes.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 18, 22:09)
O konsultacijoj turkas buvo? Ar kas jis ten toks  g.gif Ghassan Walid Said, cia as idomumo deliai klausiu  rolleyes.gif
Papildyta:

Man ir drasiau butu, jei operuotu pats profesorius, bet jei gerai pavyks, tai nesupyksiu jei ir Said operuos. Bet jauciu, kad butent Said operuos...  o kada tau paskirta op?

Konsultacijoj jo buvo brazilai jie,Saidas mane konsultavo,nesupratau kur Vitkus,paklausiau,pasake tuoi ateis,atejo.. biggrin.gif
O kada jus buvote,kiek gyrdejau,jis kazkada cia isvyksta i Brazilija,per mano op jo nebus,as pati klausiau.. 4u.gif Mano op 16spalio,o jusu?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 18, 20:01)
Liux  thumbup.gif  gal jau paskyrė datą  rolleyes.gif

Vilniuje neskiria. Skambinsiu i klinika, ten viska sutarsim thumbup.gif . Ir baisu, kad jau cia pat op. tarsiuos uz menesio. blush2.gif sake, kad 1-1,5 meneio eiles. Priklauso, kokia data man labiau tinka.
Visa galva uzimta tik sia tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 08 18, 21:52)
Konsultacijoj jo buvo brazilai jie,Saidas mane konsultavo,nesupratau kur Vitkus,paklausiau,pasake tuoi ateis,atejo.. biggrin.gif
O kada jus buvote,kiek gyrdejau,jis kazkada cia isvyksta i Brazilija,per mano op jo nebus,as pati klausiau.. 4u.gif Mano op 16spalio,o jusu?

Brazilai??? Nu geras lotuliukas.gif niekad nebuciau pagalvojus ypac isgirdus tokia pavarde, na ne esme smile.gif mano op jau kita ketvirtadieni - 28 d. Tai gal dar nebus profesorius isvykes? O konsultacijoj buvau birzelio viduryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 18 rugpjūčio 2014 - 21:08
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 18, 23:04)
Brazilai??? Nu geras  lotuliukas.gif niekad nebuciau pagalvojus ypac isgirdus tokia pavarde, na ne esme smile.gif mano op jau kita ketvirtadieni - 28 d. Tai gal dar nebus profesorius isvykes? O konsultacijoj buvau birzelio viduryje.

O ka Saidas-profesorius?
Vitkus niekur neisvyksta..o ar bus per jusu op Saidas nezinau,bet neblogas man pasirode,diskutuotu ir diskutuotu su manim,niekur nevarydamas apie man idomia procedura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 08 18, 22:16)
O ka Saidas-profesorius?
Vitkus niekur neisvyksta..o ar bus per jusu op Saidas nezinau,bet neblogas man pasirode,diskutuotu ir diskutuotu su manim,niekur nevarydamas apie man idomia procedura biggrin.gif

Gal ir Saidas profesorius, nezinau smile.gif mums tik del Vitkaus profesuros abejoniu nera lotuliukas.gif turetu but neblogas chirurgas Said, antraip kazin ar dirbtu kartu su Vitkum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2014 08 18, 20:26)
O kodel nezinot?
Noretusi,kad kai uzmigdys visgi operuotu pats profesorius doh.gif  biggrin.gif

O kur herera,nusiunciau seniai savo nuotrauka,spesiu ir isoperuotis kol pakliusiu,nes as nelaukiu kaip kitos,man uzsidege ir viskas doh.gif

ko nežinau g.gif profesorius ir operuoja, niekas nežaidžia su tokiais dalykais jau jūs patikėkit 4u.gif tai yra labai rimtai operacija 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 08 18, 21:09)
O konsultacijoj turkas buvo? Ar kas jis ten toks  g.gif Ghassan Walid Said, cia as idomumo deliai klausiu  rolleyes.gif
Papildyta:

Man ir drasiau butu, jei operuotu pats profesorius, bet jei gerai pavyks, tai nesupyksiu jei ir Said operuos. Bet jauciu, kad butent Said operuos...  o kada tau paskirta op?

buvo ir konsultacijoj, ir dažnai ateidavo mano komplikacijų pasižiūrėt, nors ten daug kam eksponatu buvau biggrin.gif bet jo operacinėje nebuvo. Buvo tik Vitkus ir asistuojantis iš U raidės rolleyes.gif

QUOTE(Awarded @ 2014 08 18, 21:40)

negali ir niekada jie sau to neleistų valstybinėj įstaigoj 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 19, 07:04)
Gal ir Saidas profesorius, nezinau smile.gif mums tik del Vitkaus profesuros abejoniu nera  lotuliukas.gif turetu but neblogas chirurgas Said, antraip kazin ar dirbtu kartu su Vitkum  g.gif

jis vedėjas ten tai dirba be išimties su visais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 19, 08:50)
jis vedėjas ten tai dirba be išimties su visais  biggrin.gif

Geras, va kaip pabuvus ten pirma is musu, tai ir zinai geriau uz visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 08 17, 20:34)
Kuo didziausios sekmes mirksiukas.gif  4u.gif pagaliau atejo ir tavo dienele!!! Viskas bus gerai smile.gif

Labas rytas mergaites! As jau po trigubos...vakar operavo. Uztruko aie 4,5 val. Krutines, mazinimas, kelimas ir imlanntai, pilvo plastika, nugaros siurbimas. Visai normailia jauciuos. Aciu kas palaiket, palengvejau gal 5 kg. Busiu stipresne....parasysiu
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 19, 09:06)
Geras, va kaip pabuvus ten pirma is musu, tai ir zinai geriau uz visas smile.gif

Vitkus yra viso centro dyrikas 4u.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 08 19, 09:10)
Labas rytas mergaites! As jau po trigubos...vakar operavo. Uztruko aie 4,5 val. Krutines, mazinimas, kelimas ir imlanntai, pilvo plastika, nugaros siurbimas. Visai normailia jauciuos. Aciu kas palaiket, palengvejau gal 5 kg. Busiu stipresne....parasysiu

Bet tai kaip greit bigsmile.gif liux thumbup.gif man tik pilvą tvarkė berods 3 val doh.gif
Lauksim žinių 4u.gif stiprėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 19, 08:12)

Bet tai kaip greit  bigsmile.gif  liux  thumbup.gif  man tik pilvą tvarkė berods 3 val  doh.gif
Lauksim žinių  4u.gif stiprėk 4u.gif

Laba,

Bandomasis - mane va taip pat gydytojas perspėjo, kad bus skausminga operacija, nes siųs raumenis keliais aukštais.. ir kad kurį laiką jausiu skausmą ir nemalonumą.. kiek laiko tu jautei jį? kiek laiko leido vaistus ir t.t.? blush2.gif
Atsakyti