Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Kirisama @ 2014 08 20, 12:49)
O aš greičiausiai spėsiu išsioperuoti taip ir negavusi priėjimo prie jūsų foto... na nieko, po op atsiųsiu jų daugiau, kad įsitikintumėt, jog nesu apsišaukėlė, o tada priėjimo man tikrai nebereikės  rolleyes.gif

nesakyk taip smile.gif po OP jo reikės dar labiau, matysi ko gali tikėtis, palyginti ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 20, 13:37)
nesakyk taip smile.gif po OP jo reikės dar labiau, matysi ko gali tikėtis, palyginti ir pan smile.gif

Realiai mane domina tik vienas dalykas- kiek imanoma padaryti plokscia pilva, jei nera didelio odos pertekliaus.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 20, 14:38)
Realiai mane domina tik vienas dalykas- kiek imanoma padaryti plokscia pilva, jei nera didelio odos pertekliaus.

nebus jis iš kart kaip lenta ir savo pastangų reiks įdėt wink.gif jei nori galiu parodyti tau asmeniškai savo iki ir kaip atrodo po smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 20, 18:48)
nebus jis iš kart kaip lenta ir savo pastangų reiks įdėt wink.gif jei nori galiu parodyti tau asmeniškai savo  iki ir kaip atrodo po smile.gif

Sutinku, kad savu pastangu reikia drinks_cheers.gif. Cia mano silpnybe - ziauriai noriu turet plokscia pilvuka wub.gif foto pamatyt noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 20, 19:23)
Sutinku, kad savu pastangu reikia  drinks_cheers.gif. Cia mano silpnybe - ziauriai noriu turet plokscia pilvuka  wub.gif  foto pamatyt noriu  blush2.gif

mano irgi silpnybė biggrin.gif už tai niekaip negaliu pasiryžti numest priaugtų kg, na bet gal kada nors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 20, 22:07)
mano irgi silpnybė  biggrin.gif  už tai niekaip negaliu pasiryžti numest priaugtų kg, na bet gal kada nors biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kuo toliau, tuo sunkiau, plius ir taip naturaliu faktoriu kaip amzius prisideda, jau ir medziagu apykaita leteja... as simet bandziau laikytis maisto doh.gif nei savaites neistveriau doh.gif na bet su merginu palaikymu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 20, 13:37)

Manau kaip tik reikia pries opr, susirink kuo daugiau info, kad zinot kas laukia ir kaip atrodys. Nes drasiau buna. Nes po to tai jau saukstai po piet.... Gerai kad man dave laiku, paziurejau, apsisprendziau ir snd jau po 3 paru namo isleidzia smile.gif))))
Atsakyti
Oksaniux, kaip tavo savijauta?
Atsakyti
sveikos mergaite kaip besilaikot?
As jau po atostogu smile.gif
Jau trys menesiai po operacijos labai esu patenkinta viskuo,jauciuosi kaip neoperuota bigsmile.gif
kaip jusu pilvukai?
Atsakyti
Laba diena,

QUOTE(tiutass @ 2014 08 22, 10:05)
sveikos mergaite kaip besilaikot?
As jau po atostogu smile.gif
Jau trys menesiai po operacijos labai esu patenkinta viskuo,jauciuosi kaip neoperuota bigsmile.gif
kaip jusu pilvukai?

Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus po operacijos... thumbup.gif

manau suvokimas, kad tuoj bus pasikeitimai tik spalio menesi ir pasijus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 08 22, 11:14)
Laba diena,
Labai smagu skaityti tokius atsiliepimus po operacijos...  thumbup.gif

manau suvokimas, kad tuoj bus pasikeitimai tik spalio menesi ir pasijus..  doh.gif

o kas operuos? ir pilvuka ar ir papulius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutass: 22 rugpjūčio 2014 - 10:28
QUOTE(tiutass @ 2014 08 22, 10:27)
o kas operuos? ir pilvuka ar ir papulius?

operuos K. Vitkus.. blush2.gif
dabar aisku kad pilva.. del papuliu bus aisku rugsejo vidury - kiek tas kainuotu.. tada spresiu..
operuosiuos Santariskese.. blush2.gif
Atsakyti