Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(tiutass @ 2014 08 22, 11:05)
sveikos mergaite kaip besilaikot?
As jau po atostogu smile.gif
Jau trys menesiai po operacijos labai esu patenkinta viskuo,jauciuosi kaip neoperuota bigsmile.gif
kaip jusu pilvukai?

kai numesiu viską ką priaugau irgi bus thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 08 22, 11:34)
operuos K. Vitkus..  blush2.gif
dabar aisku kad pilva.. del papuliu bus aisku rugsejo vidury - kiek tas kainuotu.. tada spresiu..
operuosiuos Santariskese..  blush2.gif

esu tikra būsi patenkinta, jis nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 08 22, 11:34)
operuos K. Vitkus..  blush2.gif
dabar aisku kad pilva.. del papuliu bus aisku rugsejo vidury - kiek tas kainuotu.. tada spresiu..
operuosiuos Santariskese..  blush2.gif

O man tai staigmena, kad ir krūtinę Santariškėse tvarko g.gif čia kad ir už savo pinigus, bet turbūt žymiai pigiau bus nei privačiai. Va kitą savaitę pati ten būsiu, reiks užklaust, mažu ir didina tuo pačiu g.gif (Kauno klinikinėj ligoninėj už savus pinigus didina ir visaip kitaip tvarko, net tris chirurgus tam turi, vienas iš jų Norkus. tai sakau, gal ir Vilnius nenori nusileisti tokioms procedūroms lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 22, 12:57)
kai numesiu viską ką priaugau irgi bus thumbup.gif  lotuliukas.gif
esu tikra būsi patenkinta, jis nerealus  wub.gif

Bandomasis, o tai kiek tu priaugai nuo op? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 22, 12:29)
O man tai staigmena, kad ir krūtinę Santariškėse tvarko  g.gif čia kad ir už savo pinigus, bet turbūt žymiai pigiau bus nei privačiai. Va kitą savaitę pati ten būsiu, reiks užklaust, mažu ir didina tuo pačiu  g.gif  (Kauno klinikinėj ligoninėj už savus pinigus didina ir visaip kitaip tvarko, net tris chirurgus tam turi, vienas iš jų Norkus. tai sakau, gal ir Vilnius nenori nusileisti tokioms procedūroms  lotuliukas.gif )

na siaip kiek zinau, visi platikos ir rekonstrukcijos skyriai ligoninese daro visas plastines operacijas kuriu reikia.. mirksiukas.gif
tik tiek kad vienos yra kompensuojamos is ligoniu kasu - kitos ne..
bet ir kad pigiau bus - tai faktas..
esu girdejusi kad ligonineje implantai kainavo apie 3000 Lt, plius operacija...
Atsakyti
QUOTE(color77 @ 2014 08 22, 13:30)
Bandomasis, o tai kiek tu priaugai nuo op? g.gif

neklausk 6kg blush2.gif

bet jau 2 numečiau biggrin.gif biggrin.gif dar liko trečdalis doh.gif kuris laikosi lotuliukas.gif nenori palikt manęs:D
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 08 22, 14:20)
na siaip kiek zinau, visi platikos ir rekonstrukcijos  skyriai ligoninese daro visas plastines operacijas kuriu reikia..  mirksiukas.gif
tik tiek kad vienos yra kompensuojamos is ligoniu kasu - kitos ne..
bet ir kad pigiau bus - tai faktas..
esu girdejusi kad ligonineje implantai kainavo apie 3000 Lt, plius operacija...

Hmmmm..... tai turbut ir pati op apie tiek kainuotu... vsio, nusprendziau, reiks paklaust paciai, o tada taupyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 22, 12:57)
kai numesiu viską ką priaugau irgi bus thumbup.gif  lotuliukas.gif
esu tikra būsi patenkinta, jis nerealus  wub.gif

oi atsirado storule lotuliukas.gif ,gerai atrodai labai ko dar tau truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 08 22, 16:14)
oi atsirado storule lotuliukas.gif ,gerai atrodai labai ko dar tau truksta smile.gif

minusuot priaugtą turtą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet pripažįstu pastangų mažai dedu blush2.gif vyras dar palepina kokiais skanėstais ir viskas nebegaliu atsilaikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 22, 16:28)
minusuot priaugtą turtą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet pripažįstu pastangų mažai dedu  blush2.gif  vyras dar palepina kokiais skanėstais ir viskas nebegaliu atsilaikyt  blush2.gif

viskas su tavim gerai thumbup.gif
Papildyta:
Naujokes mergaites kurios siuntete savo foto ir negavote slapuku prasau atsiliepkite smile.gif
jei nesunku i az nes galiu kaika praleisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 08 22, 16:45)
viskas su tavim gerai thumbup.gif
Papildyta:
Naujokes mergaites kurios siuntete savo foto ir negavote slapuku prasau atsiliepkite smile.gif
jei nesunku i az nes galiu kaika praleisti doh.gif

buvo ir geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 21, 08:44)
Oksaniux, kaip tavo savijauta?

Sveika!
Na 5 para po operacijos. Jauciuosi taip kaip po operacijos, operacija didele, plotai dideli, tai ir silpna dar. Apie rezultatus dar anksti kalbeti..., bet esu labai patenkinta smile.gif
Butinai pranesiu daugiau! Ir foto ikelsiu. Gal ir daugiau atkentesiu, bet viska vienu kartu uztai pasidariau.. Uztruks laiko kol atsigausiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 22, 17:15)
Sveika!
Na 5 para po operacijos. Jauciuosi taip kaip po operacijos, operacija didele, plotai dideli, tai ir silpna dar. Apie rezultatus dar anksti kalbeti..., bet esu labai patenkinta smile.gif
Butinai pranesiu daugiau! Ir foto ikelsiu. Gal ir daugiau atkentesiu, bet viska vienu kartu uztai pasidariau.. Uztruks laiko kol atsigausiu wink.gif

sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti