Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Masianca @ 2014 08 27, 10:07)
Papasakok smulkiau paskui kas atejo,kaip viskas buvo,kada reiktu daktaro atsidekoti,ar reikia anesteziologui duoti? blush2.gif

aš ten pat operavausi mirksiukas.gif

manau atsidėkoja visi po OP 4u.gif anesteziologui čia jau kaip kas smile.gif aš turėjus 4 operacijas, visada duodavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 27, 10:12)
aš ten pat operavausi  mirksiukas.gif

manau atsidėkoja visi po OP 4u.gif  anesteziologui čia jau kaip kas smile.gif aš turėjus 4 operacijas, visada duodavau  blush2.gif

na man atrodo, kad nuo anesteziologo labai priklauso kaip tu jausies po operacijos ir per ja.. todel, as manau jog jam taip pat reikia duoti.. o ir manau, kad jam duoti reikia pries operacija, us gydytoju jau pagal situacija, bet anesteziologas ateina pries operacija viska susizinoti apie tave, ligas, alergijas ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 08 27, 11:46)
na man atrodo, kad nuo anesteziologo labai priklauso kaip tu jausies po operacijos ir per ja.. todel, as manau jog jam taip pat reikia duoti.. o ir manau, kad jam duoti reikia pries operacija, us gydytoju jau pagal situacija, bet anesteziologas ateina pries operacija viska susizinoti apie tave, ligas, alergijas ir t.t. blush2.gif

Pritariu,anesteziologas viska skaiciuoja,skyria vaistus.tik nuo jo darbo ir patirties priklauso jusu pojuciai po op ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutass @ 2014 08 27, 14:01)
Pritariu,anesteziologas viska skaiciuoja,skyria vaistus.tik nuo jo darbo ir patirties priklauso jusu pojuciai po op ax.gif

Tai tipo jei neduosi, tai paskaiciuos blogiau? specialiai pakenks? o jei duosi, tai jau viska padarys teisingai ir gerai? smile.gif
Atsakyti
Pirmas pusdienis palatoje- buvo ateje Vitkus ir Said, pamatavo, pamaige, tarpusavy angliskai pakalbejo kazka apie pjuvio dydi (as anglu silpnai, tai nelabai supratau), pasake, kad operuos ryt is ryto ir isejo korseto ieskoti. Vis dar laukiu, kol koks anesteziologas ateis. Bet geriausia buvo su pietumis - jau tokia alkana ir susalus buvau, kad vyras atveze pietus ir karstos kavos (dzin, kad aparatas netoli lotuliukas.gif ), o po valandos sesute padekla atnese, na uzkandau truputi, kad nepersivalgyt smile.gif siaip zinokit taip ramu 2 metus man nebuvo - jauciuos kaip sanatorijoj, nei indu plaut, nei pietu virti, nei su vaiku uzsiimti... net keista.
O del anesteziologo ar kitu daktaru ir padekos davimo, na manau kiekvienas daro pagal save. As kai vaziavau gimdyt, tiksliau man buvo planinis cp, su niekuo nesitariau ir niekam nieko nedaviau nei pries, nei po, na ir nepapjove, ir vaikas sveikas smile.gif aisku, ten pro mane konvejeris daktaru praejo ir jautesi, kad laukia vokelio, bet mano nuostata tada buvo, kad geriau tuos pinigelius vaikui isleisiu. Ir tikrai ta op as nenusivyliau, viska padare, kas jiems priklauso. Isvaziuojant is ligonines tik sesutem i posta nunesiau maisa saldainiu ir kavos.
Tiesa, cia palatoj tai tikrai man vesu brrr.... net chalata ant rubu aprengiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 27 rugpjūčio 2014 - 14:03
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 27, 15:01)
Pirmas pusdienis palatoje- buvo ateje Vitkus ir Said, pamatavo, pamaige, tarpusavy angliskai pakalbejo kazka apie pjuvio dydi (as anglu silpnai, tai nelabai supratau), pasake, kad operuos ryt is ryto ir isejo korseto ieskoti. Vis dar laukiu, kol koks anesteziologas ateis. Bet geriausia buvo su pietumis - jau tokia alkana ir susalus buvau, kad vyras atveze pietus ir karstos kavos (dzin, kad aparatas netoli  lotuliukas.gif ), o po valandos sesute padekla atnese, na uzkandau truputi, kad nepersivalgyt smile.gif siaip zinokit taip ramu 2 metus man nebuvo - jauciuos kaip sanatorijoj, nei indu plaut, nei pietu virti, nei su vaiku uzsiimti... net keista.
O del anesteziologo ar kitu daktaru ir padekos davimo, na manau kiekvienas daro pagal save. As kai vaziavau gimdyt, tiksliau man buvo planinis cp, su niekuo nesitariau ir niekam nieko nedaviau nei pries, nei po, na ir nepapjove, ir vaikas sveikas smile.gif aisku, ten pro mane konvejeris daktaru praejo ir jautesi, kad laukia vokelio, bet mano nuostata tada buvo, kad geriau tuos pinigelius vaikui isleisiu. Ir tikrai ta op as nenusivyliau, viska padare, kas jiems priklauso.
Isvaziuojant is ligonines tik sesutem i posta nunesiau maisa
saldainiu ir kavos.
Tiesa, cia palatoj tai tikrai man vesu brrr.... net chalata ant rubu aprengiau.

Atsiprasau, kad praleidau, bet ka tau operuos? Pilvo plastika? Isvarza turi?
Didziausios sekmes ir greito sveikimo po opr. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniux: 27 rugpjūčio 2014 - 18:24
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 27, 19:23)
Atsiprasau, kad praleidau, bet ka tau operuos? Pilvo plastika? Isvarza turi?
Didziausios sekmes ir greito sveikimo po opr.  4u.gif

smile.gif operuos isvarzas. Tikiuos, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 27, 20:42)
smile.gif operuos isvarzas. Tikiuos, viskas bus gerai.

na ar kas dar buvo uzeje?Idomu kam guldo ir opetuoja tik sekancia diena?
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 08 27, 21:00)

Taip, buvo anesteziologe. Siaip nezinau kodel cia tokia tvarka, tiesiog konsultacijos metu sake ir idave lapeli, kad atvykti hospitalizacijai diena pries operacija. Gal del popieriu sutvarkymo, gal del anesteziologo konsultacijos, hmmmm.... na, man tai proga nakti ramiai ismiegoti.
Jau savo maziuko pasiilgau verysad.gif ryt jam du metukai sueina happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 27, 21:21)
Jau savo maziuko pasiilgau  verysad.gif ryt jam du metukai sueina  happybday.gif

O kodėl operacijai tokią keistą datą pasirinkai - per vaiko gimtadienį, o ne po jo?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 27, 22:21)
Taip, buvo anesteziologe. Siaip nezinau kodel cia tokia tvarka, tiesiog konsultacijos metu sake ir idave lapeli, kad atvykti hospitalizacijai diena pries operacija. Gal del popieriu sutvarkymo, gal del anesteziologo konsultacijos, hmmmm.... na, man tai proga nakti ramiai ismiegoti.
Jau savo maziuko pasiilgau  verysad.gif ryt jam du metukai sueina  happybday.gif

Taip,zinau ir man toki idave irgi gultis reikes o operuos sekancia diena..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Įdomu kaip Kirisama g.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 08 27, 21:00)

juk turi anesteziologai apžiūrėti, sutvarkyti popierizmą ir pan, nes nuo ryto operuot daktarai pradeda ir tikrai nelakstys žiūrėt prieš tai mirksiukas.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 08 27, 23:37)
Taip,zinau ir man toki idave irgi gultis reikes o operuos sekancia diena..

niekas neverčia ten miegoti, atvažiuoji susitvarkai viską ir atvarai kitą dieną į operaciją mirksiukas.gif
Atsakyti