Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Enita @ 2014 08 27, 22:24)
O kodėl operacijai tokią keistą datą pasirinkai - per vaiko gimtadienį, o ne po jo?

Stai ir as smile.gif jau po op. Data todel keista, nes anksciau jie neturejo vietos operacijai, o veliau daryt jau man netiko, nes teoriskai 29 d man i darba reikia grist po vaiko prieziuros atostogu. As nenorejau makaluotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 28, 19:54)
Stai ir as smile.gif jau po op. Data todel keista, nes anksciau jie neturejo vietos operacijai, o veliau daryt jau man netiko, nes teoriskai 29 d man i darba reikia grist po vaiko prieziuros atostogu. As nenorejau makaluotis smile.gif

Na bet vaiko priežiūros atostogas galima gi prasitęst iki trejų metų.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 28, 13:03)
Sveikos 4u.gif Įdomu kaip Kirisama g.gif
juk turi anesteziologai apžiūrėti, sutvarkyti popierizmą ir pan, nes nuo ryto operuot daktarai pradeda ir tikrai nelakstys žiūrėt prieš tai  mirksiukas.gif
niekas neverčia ten miegoti, atvažiuoji susitvarkai viską ir atvarai kitą dieną į operaciją  mirksiukas.gif

As aciu gerai, buvai teisi apie profesoriu, tikrai jauciuos gerai lyginant kaip buvo po cp smile.gif ryt tikiuos daugiau suzinosiu ka konkreciai man padare, nes siandien su niekuo nepavyko pakalbeti apie op, visi skubedami begiojo tik. Operacinej buvau 4 val. Jau drebejau, maniau nuo stalo nukrisiu lotuliukas.gif o uzmigau labai greit, pabudau, o jau po visko. Na skaudena pilvuka, gerai suspausta smile.gif ir papai nudazyti lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2014 08 28, 19:59)
Na bet vaiko priežiūros atostogas galima gi prasitęst iki trejų metų.

Galima, tik as nenorejau. Seimai pinigu reik smile.gif jau ir taip vyras nusiplukes su darbais doh.gif
Atsakyti
O ka darei,tik pilva ar ir papulius?Ar mokejei ka blush2.gif
Ka V.?Mazai kalba turbut,visi kiti uz ji begioja.. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 28, 19:02)
As aciu gerai, buvai teisi apie profesoriu, tikrai jauciuos gerai lyginant kaip buvo po cp smile.gif ryt tikiuos daugiau suzinosiu ka konkreciai man padare, nes siandien su niekuo nepavyko pakalbeti apie op, visi skubedami begiojo tik. Operacinej buvau 4 val. Jau drebejau, maniau nuo stalo nukrisiu  lotuliukas.gif o uzmigau labai greit, pabudau, o jau po visko. Na skaudena pilvuka, gerai suspausta smile.gif ir papai nudazyti  lotuliukas.gif  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip smalsu, kaip idomu... blush2.gif
ar labai skauda? kiek zinau, sako skausmo kenteti nereikia, reikia prasyti vaistu nuo skausmo ir juos iskarto suleidzia.. ax.gif
idomu ar savaitgali jis pats atvaziuos taves aplankyti, apziureti.. g.gif nes man taip pat savaitgalis ligonineje nusimato.. nes operuos penktadieni.. unsure.gif
na bet svarbu kad esi patenkinta rezultatu.. thumbup.gif
beja, o siandiena tau vaikscioti leidzia? g.gif ar lovos rezimas?
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 08 25, 23:34)
Aciukas!!!! Dar toli iki galutinio....bet laukiu nesulaukiu kol uzgis. O tu irgi super atrodai!!!!! Ar patenkinta tu savim? Ar vertejo ta skausma atkenteti?

Patenkinta viskuo thumbup.gif ir papuliais ir pilvu biggrin.gif Tikrai vertejo, greitai pasimirso smile.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 08 28, 13:03)
Sveikos 4u.gif Įdomu kaip Kirisama g.gif
juk turi anesteziologai apžiūrėti, sutvarkyti popierizmą ir pan, nes nuo ryto operuot daktarai pradeda ir tikrai nelakstys žiūrėt prieš tai  mirksiukas.gif
niekas neverčia ten miegoti, atvažiuoji susitvarkai viską ir atvarai kitą dieną į operaciją  mirksiukas.gif

Privacioj klinikoj atvaziuoji ir operauoja ta pacia diena, nereikia vazineti pries diena mirksiukas.gif
Bent mano op. buvo 9.00val, klinikoj buvau 8.00val, pilnai pakako laiko ir su anezteziologe pabendrauti ir gydytojui ispiesti, nusifotkinti ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Naktis rami, pries miega gavau vaistu i uzpakali, bet miegojau silpnai, nugara visa nutirpus, pasiverst ant sono niekaip. Ryte pabandziau keltis, tai oi oi doh.gif labai suskaudo, vel gavau vaistu. Atsisesti niekaip, bet tikrai bandysiu dar ir dar, noriu pati i wc nueit, susisukuoti plaukus....
Buvo uzejes profesorius, siek tiek papasakojo apie op - prapjove, atkele oda iki pat sonkauliu, susiuvo kazkokiu mandru daiktu (jau pavadinimo neklauskit, kazkas panasu i sviesolaidi doh.gif ), sake iliemenavo raumenis viso 8 cm, ir odos 7 cm pasalino. Zaizdos nemaciau, bijau list, laukiu, kol ateis Said perristi.
Mokejau uz korseta 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 29, 09:34)
Sveikos  4u.gif
Naktis rami, pries miega gavau vaistu i uzpakali, bet miegojau silpnai, nugara visa nutirpus, pasiverst ant sono niekaip. Ryte pabandziau keltis, tai oi oi  doh.gif labai suskaudo, vel gavau vaistu. Atsisesti niekaip, bet tikrai bandysiu dar ir dar, noriu pati i wc nueit, susisukuoti plaukus....
Buvo uzejes profesorius, siek tiek papasakojo apie op - prapjove, atkele oda iki pat sonkauliu, susiuvo kazkokiu mandru daiktu (jau pavadinimo neklauskit, kazkas panasu i sviesolaidi  doh.gif ), sake iliemenavo raumenis viso 8 cm, ir odos 7 cm pasalino. Zaizdos nemaciau, bijau list, laukiu, kol ateis Said perristi.
Mokejau uz korseta 350 lt.

O tu jau be slapimo drenu esi?
Atsakyti
Na ka, buvo uzejes Said perristi, tai pilve rado daug skysciu prisikaupusiu ir uzsikimsusi drena, abu su Vitkum maige maige mane, oi koki 100 ml ismaige... brr... po to atnese pietus, atsisedau kaip ir pakenciama, pavalgiau, na sakau reik i wc nueit. Nuejau ir nebeparejau, taip silpna pasidare, paciu laiku sesute atejo, vel pagulde i lova ir antibijotiku gavau. Na kas per keistumas, juk tikrai neskubejau, atsargiai viska stengiuos, o beveik iki samones netekimo silpna. Palaikys cia per savaitgali. Su tokia savijauta tikrai namo neskubesiu.
Gaila, bet nuotrauku is pacios operacijos nedare, sake, kad jie susivelino ir del to jau negaiso laiko, prasege korseta ir parode kaip apipiese buvo ir kiek adatom subade, labai Said gyre, kad po sitos op mano pilvas bus tik grazesnis, tikiuos taip ir bus.
Dar klausiau del krutu didinimo op, tai Said sake, kad jie cia turi tokia vip palata, bet jau reik su profesoriumi kalbeti, realiai viskas cia imanoma, tiesa, kainininko tokio kaip ir neturi, matyt priklauso viskas nuo Vitkaus smile.gif gal kokiais kitais metais, na jei pinigeliu bus, bus galima pagalvot ir apie grazia krutine wub.gif
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2014 08 29, 14:56)
O tu jau be slapimo drenu esi?

Drenas ten kur pjuvis, o i slapimo pusle kateterio nevede, reikaliukus dariau i basona blush2.gif na siandien jau i wc nuejau.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 29, 14:03)
Drenas ten kur pjuvis, o i slapimo pusle kateterio nevede, reikaliukus dariau i basona  blush2.gif na siandien jau i wc nuejau.

na tu drasuole thumbup.gif thumbup.gif maladec!!

labai faina kad Saidas taip palaiko.. ir kad pastebejo laiku ta drena.. svarbu, kad jis dabar stebimas butu, ir nebesikimstu.. unsure.gif

del krutines tai kaip supratau, rugsejo viduri daugiau maziau bus aiski kaina, nes vyr. buhaltere surasius viska.. nes kai daro ligonineje, ta kaian yra oficiali, o ne kaip nusprendzia profesorius, nes klausiau as jo paties.. blush2.gif pasake jog susukciau rugsejo vidury... rolleyes.gif

o begti is gydytoju prieziuros as tavo vietoje tikrai neskubeciau..
4u.gif laikykis..
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 08 29, 15:03)
Na ka, buvo uzejes Said perristi, tai pilve rado daug skysciu prisikaupusiu ir uzsikimsusi drena, abu su Vitkum maige maige mane, oi koki 100 ml ismaige... brr... po to atnese pietus, atsisedau kaip ir pakenciama, pavalgiau, na sakau reik i wc nueit. Nuejau ir nebeparejau, taip silpna pasidare, paciu laiku sesute atejo, vel pagulde i lova ir antibijotiku gavau. Na kas per keistumas, juk tikrai neskubejau, atsargiai viska stengiuos, o beveik iki samones netekimo silpna. Palaikys cia per savaitgali. Su tokia savijauta tikrai namo neskubesiu.
Gaila, bet nuotrauku is pacios operacijos nedare, sake, kad jie susivelino ir del to jau negaiso laiko, prasege korseta ir parode kaip apipiese buvo ir kiek adatom subade, labai Said gyre, kad po sitos op mano pilvas bus tik grazesnis, tikiuos taip ir bus.
Dar klausiau del krutu didinimo op, tai Said sake, kad jie cia turi tokia vip palata, bet jau reik su profesoriumi kalbeti, realiai viskas cia imanoma, tiesa, kainininko tokio kaip ir neturi, matyt priklauso viskas nuo Vitkaus smile.gif gal kokiais kitais metais, na jei pinigeliu bus, bus galima pagalvot ir apie grazia krutine  wub.gif
Papildyta:

Drenas ten kur pjuvis, o i slapimo pusle kateterio nevede, reikaliukus dariau i basona  blush2.gif na siandien jau i wc nuejau.

šaunu kad jau atsigauni, o alpau ir aš žinok gal kokias dvi dienas, bet pasisekė, kad iki mygtuko prisigaudavau, tai sesutes išsikviesdavau rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma wub.gif tik ka vyra islydejau, su jo pagalba sugebejau pasivaikscioti koridoriumi pirmyn ir atgal iki kavos aparato. Sunku, bet jau galva nesvaigo, nors dar gerokai silpna ir kojos dreba. I wc jau pati be didesnio vargo, cia jau as patenkinta, o tai i ta basona daryt siaubas kokia geda doh.gif. Nakciai paprasiau vaistu suleist, nes skauda normaliai taip, ner ko cia kentet smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2014 08 29, 18:46)
del krutines tai kaip supratau, rugsejo viduri daugiau maziau bus aiski kaina, nes vyr. buhaltere surasius viska.. nes kai daro ligonineje, ta kaian yra oficiali, o ne kaip nusprendzia profesorius, nes klausiau as jo paties..  blush2.gif  pasake jog susukciau rugsejo vidury...  rolleyes.gif

o begti is gydytoju prieziuros as tavo vietoje tikrai neskubeciau..
4u.gif  laikykis..

Greiciausiai taip ir yra, as dar neturejau galimybes su paciu Vitkum pasneket del krutines op, bet manau, kad pirmadieni tikrak uzklausiu. Idomu kiek pigiau tai butu g.gif
Niekur nebeskubu smile.gif svarbu atsigauti, ir labai aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti