Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Vitulka @ 2014 11 16, 01:21)
O gal aš jums nenoriu duot naudos?

Turbūt žinote,kad pirkėjai ne pirmą kartą perkant,naudos negauna nei pirkėja,nei bet kuri pasiūliusi bet kurią nuorodą.
Ieškančios JAV gaminamo PF CC pirmą kartą- susiraskite iherb temas Bendraminčiuose ir pasidomėkite plačiau,kaip sutaupyti arba ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 11 16, 01:21)
O gal aš jums nenoriu duot naudos? Kodėl aš nesu informuota, kad jūs ją gausite? Savanaudiška iš jūsų pusės.

Paspaudus ant linko jūs jokios naudos jai neduosit, juk "pinigai" nebyra dėl linko paspaudimų skaičiaus. Va, jei pirkt sumanysit, tai čia jau jūsų apsisprendimas, bet pirkdama su kodais, pati naudos gausit daugiau nei kad kodo turėtoja. O jei nuo linko spaudinėjimų prilimpa nepatinkančio asmens kodas, labai laisvai jį pakeist kitu galit.

Apskritai, tai aš net nematau esmės čia temose tas užkoduotas nuorodas dėti, nes vargiai ar daug čia besilankančių nebus apie tą iherbą girdėję.. Bet cenzūrai tai irgi nepritariu.
Atsakyti
Rekomenduokite, mergytės, gerus skaistalus. Gal turite ir galite pakomentuoti kaip laikosi ar patinka?
Atsakyti
help.gif atsiliepkit, kas esat isbande sita plauku kauke http://www.naturisim...cts.cfm?id=1965 kokie butu atsiliepimai? Ir isvis, kodel ji vadinama kauke, jei pagal naudojimo buda tai labiau i leave-in treatment'a panasu g.gif ar neapsunkina kazin plauku? g.gif o gal kas turit atsiliepimu apie lemongrass sampuna http://www.naturisim...cts.cfm?id=1951?
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2014 11 21, 08:17)
Rekomenduokite, mergytės, gerus skaistalus. Gal turite ir galite pakomentuoti kaip laikosi ar patinka?

Turiu Inika Peachy Keen ir Lily Lolo Rosebud. Inika labai grazi spalva, bet nepasakyciau, jog gerai laikytusi... Lily Lolo laikosi geriau, bet irgi ne stebuklas smile.gif
Atsakyti
Ar perkates lovelula.com? Man idomu ar kada nebuve kuriai nors konfliktu su sia parduotuve? g.gif Pati ten nemazai pirkus, nes gaunu brandu, kur cia negaliu nusipirkt ir dar automatiskai vat nuima, tai beveik 20% geresne kaina gaunasi. Na bet karta del prekes konflikta turejau su parduotuve, nes atsiunte ne tai ka pirkau - graziai susirasinejom, foto siunciau, bet jie vistiek irodinejo, kad negali but ju kalte. Na ir baigesi paypal case'o atidarymu. Kaip ir senokai jau sita pamirsus, bet padariau sestadieni 3 uzsakymus (vienas LT adresu, dovana), tai siandien visus atsauke ir pinigus grazino - paaiskinimas, kad del to konflikto blink.gif doh.gif Nu kazkaip nesamoningai man cia, juk parduotuve neturetu nesamones daryt. Mastau gal vyro vardu ir jo paypal pirkt (bet adresas tas pats)... Arba kitur apsipirkinet, bet nebus vat nuemimo (o lovelula dar taskus duoda uz pirkinius, tai ir juos kitam pirkinui i nuolaida panaudot galima, pigiau gaunas).
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 11 24, 13:46)
help.gif  atsiliepkit, kas esat isbande sita plauku kauke http://www.naturisim...cts.cfm?id=1965 kokie butu atsiliepimai? Ir isvis, kodel ji vadinama kauke, jei pagal naudojimo buda tai labiau i leave-in treatment'a panasu g.gif ar neapsunkina kazin plauku? g.gif o gal kas turit atsiliepimu apie lemongrass sampuna http://www.naturisim...cts.cfm?id=1951?

Turėjau šito šampūno mėginuką. Mano plaukai sausi, o jis skirtas normaliems-riebiems, bet man tiko, nors tik porąkart ploviau, tai gal ilgiau panaudojus kitaip būtų. Malonus kvapas, pakankamai putoja, išplauna gerai.
Atsakyti
Ms.Blonde, aš dažnai perku Loveluloj, bet niekad nebuvo jokių nesusipratimų. Vieną kartą man nepatiko tik, kad turėjau iš seniau prikaupusi kažkiek svarų už pirkinius (gal kokį 20) ir man juos visus nubraukė be įspėjimo, nes atsinaujino savo vidinę sistemą. Bet tavo atveju, tai išvis kažkokia nesąmonė iš parduotuvės pusės, kad dėl vieno skundo išvis nebesiųstų prekių unsure.gif gal Naturisimo turi ko tau reikia? Man ten irgi labai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*benigna* @ 2014 11 24, 13:46)
help.gif  atsiliepkit, kas esat isbande sita plauku kauke http://www.naturisim...cts.cfm?id=1965 kokie butu atsiliepimai? Ir isvis, kodel ji vadinama kauke, jei pagal naudojimo buda tai labiau i leave-in treatment'a panasu g.gif ar neapsunkina kazin plauku? g.gif

Aš turėjau tik jų leave-in kondicionierių, tai labai nepatiko smile.gif Bet gal kaukė geresnė.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2014 12 02, 15:11)
Bet tavo atveju, tai išvis kažkokia nesąmonė iš parduotuvės pusės, kad dėl vieno skundo išvis nebesiųstų prekių unsure.gif gal Naturisimo turi ko tau reikia? Man ten irgi labai patinka smile.gif

Tai vat, kad nesamone, jog parduotuve uzsirauke del vieno skundo - susirasinejom be jokiu negrazumu, padariau foto produkto ir visu kodu ir tt ko tik prase, bet jie nieko nesiule, neige klaida, tai ir kreipiausi i paypal. Bet ir ne pirmas pirkinys buvo, tai nera taip, kad bile kabinejuos prie ju.

Naturisimo irgi perkuos, tik cia brangiau man gaunas del vat, nes ju nenuima. Nu ir aisku labai viliojo lovelula tasku sistema - ten nemazai susitaupydavo...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 02, 14:22)
Tai vat, kad nesamone, jog parduotuve uzsirauke del vieno skundo - susirasinejom be jokiu negrazumu, padariau foto produkto ir visu kodu ir tt ko tik prase, bet jie nieko nesiule, neige klaida, tai ir kreipiausi i paypal. Bet ir ne pirmas pirkinys buvo, tai nera taip, kad bile kabinejuos prie ju.

Naturisimo irgi perkuos, tik cia brangiau man gaunas del vat, nes ju nenuima. Nu ir aisku labai viliojo lovelula tasku sistema - ten nemazai susitaupydavo...

Tai gal paviešinkit šitą reikalą kokiam jų Facebook'e, kad kiti potencialūs klientai matytų, gal susigėdintų patys.. Nes labai žemas lygis čia iš jų pusės, patys kalti ir dar vėliau pirkėją atstumia blink.gif
Atsakyti
Man visai patinka LucyRose parduotuve My Webpage. Ten nera tiek daug firmu, kaip Lovelula, bet jie irgi turi tasku rinkimo sistema. Daznai savaitgaliais ar per sventes padaro akcijas, kad perkant dvigubai tasku gautum. Tik siuntimas nemokamas UK ribose ten, Europoje nuo £100 nemokamai, o i USA nera nemokamo visai, bet jei VAT nereikia moketi, gal vistiek apsimoketu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 12 02, 16:35)
Tai gal paviešinkit šitą reikalą kokiam jų Facebook'e, kad kiti potencialūs klientai matytų, gal susigėdintų patys.. Nes labai žemas lygis čia iš jų pusės, patys kalti ir dar vėliau pirkėją atstumia blink.gif

A, kazkaip dzin man - jau keli menesiai praeje, tai atvese emocijos ir nebesinori negatyvintis... Patys praranda pinigus, jei is ju neperku, tik kiek pikta, kad kazkokias nuoskaudas parduotuve laiko - suprasciau, jei kazkoks asmuo cia taip, o ne parduotuve.

I LT siuntinuka is naturisimo surinkau, tik keliais $ brangiau gavosi, tai dzin. Bet ka sau pirkau, tai tu firmu ne neturi naturisimo. sad.gif

QUOTE(gainsbourg @ 2014 12 02, 16:44)
Man visai patinka LucyRose parduotuve My Webpage. Ten nera tiek daug firmu, kaip Lovelula, bet jie irgi turi tasku rinkimo sistema. Daznai savaitgaliais ar per sventes padaro akcijas, kad perkant dvigubai tasku gautum. Tik siuntimas nemokamas UK ribose ten, Europoje nuo £100 nemokamai, o i USA nera nemokamo visai, bet jei VAT nereikia moketi, gal vistiek  apsimoketu. g.gif

Einu nagrinetis kas kaip bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas bandet LA MAV kosmetika?laukiu parkeliaujant naktinio kremuko su omega..
Atsakyti