Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(micefee @ 2014 10 28, 00:10)
Jei norit indiškos ajurvediškos kosmetikos, tai galit rinktis Khadi firmą. Jie turi irgi šampūną su amla ir įvairių aliejų plaukams.

Ačiū labai, būtinai išmėginsiu (:

QUOTE(Verseckiukai @ 2014 10 28, 11:37)
Sveikos merginos,

na kas liecia apie sia firma, tai toks ivaizdis susikure, kad jie vadovaujasis is lupu i lupas technika. mane pavyzdziui marketinginiai triukai labai atbaido, o tokios nezinomos firmos, kurios mazai save reklamuoja, bet apie ju produkcija suzinau is draugiu ar pati panaudojus, labiau vilioja. tai parodo, kad daugiau idedama lesu ne reklamos burbula, o i produktu kokybe. Tad nesmerkit labai tokiu mazu firmu del ju nezinomumo, juk mums svarbiausia produkto veiksmingumas ir naturalumas.  ax.gif

Bet mane nustebino ne tiek pats marketingo trūkumas (juk daug tokių firmų yra), bet realiai nepatikimumas, kaip tarkim svetainėje lietuviškai vertimas per google translator, mažai informacijos apie jų firmos istoriją (kur ji įkurta, kur pagrindinė būstinė, kaip gaminama kosmetika, kokius sertifikatus turi, kas ją įkūrė, laimėjimai/nuopelnai, kas ja prekiauja Lietuvoje - juk tai pagrindiniai dalykai, apie kuriuos visada sužinome nuėję į kometikos gamintojų interneto svetaines), faktas, kad į google įvedus jų pavadinimą absoliučiai nieko neranda, nei, kaip minėjau, jokių atsiliepimų forumuose, net jų puslapio nerodo... puslapį radau tik parašytą ant buteliuko, kitaip nebūčiau jo pamačiusi. va tada ir baimė kyla, kad viskas čia kažkaip "įtartina".
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 10 28, 20:10)
Bet mane nustebino ne tiek pats marketingo trūkumas (juk daug tokių firmų yra), bet realiai nepatikimumas,....

Del sito sutinku - mane atbaido firmos, kur nei normalios svetaines turi, nei kazkokios informacijos. Na nepasitikiu as tada tuo, kas parasyta ju puslapyje ar ant buteliuko, nes maza ka gali rasyt....
Atsakyti
Na is dalies galima sutikti, bet jei pasiziurejus giliau yra daugybe ekologisku imoniu, kurios neturi jokiu komunikaciju arba tik dabar pradeda komunikuoti. jos bendradarbiauja tiesiogiai su tarpininkais, kurie pateikia priemones i tinklapius ar pardavimu vietas. nes maziau zinomos imones stengiasi privilioti produktu o ne reklama ar kitomis priemonemis. 4u.gif

PVZ Reviva Labs - produktai. apie juos suzinojau prie metus, ir tik is Iherb. dabartinis ju tinklapis daug geresnis, bet kai pirma karta paziurejau irgi jokio ispudzio nepaliko. bet produktais naudojuos jau ilgai. ypac patinka lupu vazelinas su E ir tusas. nepakeisiu ne i nieka ax.gif

Kitas variantas: Thayers produktai. uzsiima veikla nuo 1847, o suzinojau tik pries metus. eilinis buteliukas, jokiu komunikaciju tik paprstas tinklapis, produktas ikandamas visiems: visi ingridientai ekologiski, o kaina nuo $8. tai parodo kad gamintojui rupi daugiau produkto kokybe, o ne iliuziju burbulas, kurio deka yra nupesama daugiau nuo vartotojo

Nepriimkit kad as cia savo tiesas noriu pateikti. visi mes turim savo vienokia ar kitokia nuomone. rolleyes.gif rolleyes.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 10 29, 11:43)
Na is dalies galima sutikti, bet jei pasiziurejus giliau yra daugybe ekologisku imoniu, kurios neturi jokiu komunikaciju arba tik dabar pradeda komunikuoti.

Bet tiek Reviva Labs, tiek Thayers netinka pagal sita jusu apibudinima - LT jos nezinomos, bet cia parduotuvese yra nuo seniai. Na isvis tu gamintoju begales, tai negali visi vienodai reklamuotis (ar vienoj vietoj parsidavinet), o jei ir ta daro, tai vistiek yra n tokiu besireklamuojanciu apie kuriuos mes visdar nezinom... Va pvz Pangea Organics manau irgi nera daugkam zinoma - jie parduotuvese buvo (net Sephora kuri laika turejo), po to pasitrauke ir dabar kitaip prekiauja, bet su sia firma neaiskumu nera. Bent as apie ta nepasitikejima firmomis kalbejau butent is tos puses, kad nei puslapis normalus, nei kazkur normaliai nusipirkt eina - zodziu, kai jauti, kad kazkas ne taip...
Atsakyti
Mergaites, gal ka esat naudojusios is Isvara Organics? Butu idomus atsiliepimai. Aciu.
Atsakyti
Gal kas nors bandet/naudojat Rahua kondicionierius ar sampunus? Idomu ar verti savo kainos smile.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 11 05, 16:39)
Gal kas nors bandet/naudojat Rahua kondicionierius ar sampunus? Idomu ar verti savo kainos smile.gif ax.gif
user posted image

As purinanti sampuna, kondicionieriu turejau... Finishing treatment dar tebeturiu... Sampunas tai man asmeniskai baisus... Mano plaukai greit riebaluojas, arba kasdien turi plaut noredama nesuristais vaiksciot arba gelbet padeti sausais sampunais - o galai sausi... Man niekaip neisplaudavo galvos jis ir atrodydavo pastoviai riebaluoti plaukai, nors atsiliepimai neblogi apie juos, bet mano riebiai galvos odai netiko visiskai. Nors vyras sunaudojo - jam labai patiko, sakydavo plaukai kaip silkiniai... Yra dar linija dazytiems, tai vis galvoju situos pabandyt... bet kai kaina kandziojasi ir yra galimybe kad netiks, tai vis atidelioju pirkima ju...
Del finishing treatment vienareiksmiskos nuomones neturiu, butu super dalykas, tikrai minkstina galiukus ir taupiai naudojasi (turiu gal puse metu ji, tai kazin ar trecdali isnaudojau, nors po kiekvieno plovimo tepu) Bet labai atsargiai su juo, nes galima jo labai padaugint, o tada plaukai atroodys kaip su guma sulipe doh.gif Nepatinka nei kvapas nei konsistencija man jo, bet jei nepadaugini plaukai su juo tikrai puikus...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 11 06, 01:21)
As purinanti sampuna, kondicionieriu turejau...

Dekui uz atsakyma! 4u.gif
O kondicionierius ar patiko? Pas mane taip pat plauku saknys riebios, o galai sausi. Sampuno uz tokia kaina nepirkciau, bet kondicionieriu norisi isbandyti.. Taip pat galvoju apie dazytiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2014 11 06, 14:00)
Dekui uz atsakyma!  4u.gif
O kondicionierius ar patiko? Pas mane taip pat plauku saknys riebios, o galai sausi. Sampuno uz tokia kaina nepirkciau, bet kondicionieriu norisi isbandyti.. Taip pat galvoju apie dazytiems plaukams.

As dazytiems nebandziau, tik sita voluminous, tai per didelio ispudzio nepaliko, na paminkstina, kazkokio ispudingo blizgesio plauku (kaip jie reklamuojasi) nepastebejau, o ir kvapas man jo ne, priedo dar kaina nedraugiska. As jo nekartociau... Nesakau, kad blogas, bet manes per daug nesuzavejo...
Atsakyti
Merginos ar turite atradusios gražios spalvos (persikinės gal, neutralios) skaistalus. O dar geriau, kad būtų rinkinukas veidui konturuoti g.gif
Atsakyti
Gal kuri rekomenduotų skystą makiažo pagrindą ? Žinoma, natūralų 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
ieškau drėkinančio kremo mišriai odai. ar esate kuri naudojusi šitą kremą - Acure Organics, Oil Control Facial Moisturizer, Lilac Stem Cells + 1% Chlorella Growth Factor. ar pakanka drėkinimo? gal ką iš Andalau kosmetikos galėtumėte rekomenduoti? reikia, kad drėkintų. 4u.gif ačiū iš anksto. 4u.gif
Atsakyti