Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(*benigna* @ 2014 12 10, 20:31)
Ka gero jis daro? Kazin Dr Hauschka "negrazino" normalaus sepetelio volume tusui? g.gif  toks geras jis man buvo, uz nenaturalius net geresnis, kol sepetelis nepasikeite mad.gif

Zinai, kazkada Dr.Hauschka volume tusa naudojau ir be galo dziaugiaus, veliau vel ji nusipirkau, bet nebedaze taip graziai, labai naturaliai tik. Galvojau gal tusas kazkoks kitas ar ka, o pasirodo gali but, kad sepetelio kalte.
Atsakyti
Kad kai volume šepetėlį pakeitė, jis kaip tik per daug tušo ant blakstienų prikrauna. g.gif Bent jau man.

Arba iš Violey galiu užsakymą daryti. Ten žiūriu irgi yra, ko noriu, ir šiek tiek pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 11 gruodžio 2014 - 01:14
QUOTE(micefee @ 2014 12 11, 02:12)
Kad kai volume šepetėlį pakeitė, jis kaip tik per daug tušo ant blakstienų prikrauna.  g.gif Bent jau man.

Nu nezinau tada g.gif Bet pirmaji naudojant buvo tiesiog wow kaip galedavau pasilelint blakstienas (ne per dirbtinai, bet tikrai patankindavo), o paskui jau tik laabai naturalios gaudavosi, tokios kudos kudos...
Atsakyti
Tikrai sepetelis pasikeite, naujasis daug storesnis ir daug prasciau dazo schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 12 11, 00:12)
Kad kai volume šepetėlį pakeitė, jis kaip tik per daug tušo ant blakstienų prikrauna.  g.gif Bent jau man.

Ten žiūriu irgi yra, ko noriu, ir šiek tiek pigiau.

Va kaip skirtingai visoms. Sikart pritarsiu Ms,Blonde, man tas najasis irgi labai jau naturaliai padazo. Senasis ir pailgindavo, ir pastorindavo, fiksuodavo gerai, tokios israiskingos blakstienos budavo. O su tuo nauju nevykeliu man neina graziai pasidazyt, nieko jis man nebedaro schmoll.gif

Ko norit? Gal ir man reik noret hihihi.gif p.s. siustis nesikooperuosiu, per toli randuos unsure.gif
Atsakyti
Tikrai, kad skirtingai. biggrin.gif Jeigu man natūraliai dažytų, problemų nebūtų, o dabar pastoviai išsimozoju. biggrin.gif

Ai, nieko ypatingo. irnesakyk.gif Weleda rozmarinų vandens ir Khadi amla miltelių... Gal dar ką sumąstysiu prigriebti. Ale niekas nenori jungtis, o naturkosmetika bloge man neina žinutės parašyti kooperavimuisi. sad.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad Ekopirk pardavinėja šį aliejų: http://ekopirk.lt/ek...ams-amla-dabur/ blink.gif Ir dar komentaruose teigia, kad "parafinas nieko blogo". blink.gif blink.gif blink.gif O aš juos normalia parduotuve laikiau...
Atsakyti
Dalinuosi ir aš įspūdžiais apie labiausiai patikusią dekoratyvinę kosmetiką.
1. Makiažo pagrindas - Terre D'Oc BB kremas ir neseniai pradėtas naudoti DeVita BB kremas, užsisakydama kažkaip neatkreipiau dėmesio, kad ne krempudra, o BB, tai norėtųsi šiek tiek daugiau maskavimo, bet labai patinka kaip pasiskirsto, gražiai atrodo ant veido.
2. Mineralinė - Everyday Minerals semi-matte formulės.
3. Bronzatas - naudoju labai retai ir tik skruostams, Everyday Minerals.
4. Skaistalai - AnneMarie Borlind, dar turiu Benecos, irgi visai nieko.
5. Užbaigiamoji pudra - Everyday Minerals Pearl finishing dust, Lily lolo irgi neblogos, Flawless silk ir Translucent silk.
6. Maskuoklis - Dr. Hauschka pieštukinis, tik spalva šviesoka, nors ėmiau vidutinį, beige, kitąkart bandysiu tamsiausią.
7. Tušas - labiausiai patikęs Green people, neblogi PHB Ethical Beauty ir Physician's formula balta su žalia pakuotė.
8. Akių pieštukas - Lily lolo, noriu išbandyti Avril.
9. Antakių pieštukas - Logona.
10. Lūpų dažai - vieninteliai, kurie man nesausina lūpų - Kvapų namų, blizgiai - Terre D'Oc - labai patinka šepetėlis, Lily Lolo - nerealus kvapas, bet trumpokai laikosi.

Labai susidomėjau Laveros highlighteriu, ir atsiliepimai geri, ir kaina biggrin.gif
Esu turėjus Everyday Minerals shimmerį - Lucent powder, laaabai patiko, ir makiažą užtvirtindavo, šiek tiek spalvos suteikdavo, švytėjimo, gyvumo veidui, bet ji jau discontinued Iherbe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Martina*: 11 gruodžio 2014 - 22:47
Nu tai jungiamės prie ecco-verde užsakymo ir jamam šį highlighterį: http://www.ecco-verd...era highlighter biggrin.gif
Atsakyti
Kur Terre D'oc BB perkat?

P.S. paziurejau, jo sudety yra dodecane. Kazkada iherb temoj diskusija buvo del PF organic wear CC, nes jo sudety irgi yra dodecane. Kazkas sake, jog cia blogiukas. Bet kazkaip patikimos info internete neradau. Be to, ta pati dodecane uzmaciau ir vieno Laveros produkto sudety. Gal kas nors zinot, kas cia do daiktas tas dodecane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 11 gruodžio 2014 - 22:58
QUOTE(*benigna* @ 2014 12 11, 23:55)
Kur Terre D'oc BB perkat?

Viena lovelula esu pirkus, bet kiek supratau ispardavinejo ir nebera. O kita Juaroj LT pirkau. Manau Europos parduotuvese galima ir daugiau kur rast g.gif
Atsakyti
Man atrodo Terre D'oc kosmetikos Droge yra, gal ir BB pardavinėja. Bet Benigna lyg ir ne LT? biggrin.gif
Atsakyti