Ateinu pasidalint naujienom - kolkas neisbandzius ir tik wishliste turiu, bet jauciu greitai ir pirkiniuose atsiras.
100% Pure lupdazis - kelios spalvos labai domina mane, bet gaila, kad online swatch'u dar neina rast ir ne spalvu aprasymu nera 100% Pure puslapyje... Turiu 'tinted lip glaze', tai nors ir swatch'us maciau, ir aprasymas buvo, vistiek realiai spalva kiek kitokia, ryskesne, bet jau jis grynas lupdazis, ne siaip tona lupoms suteikia. Idomu kaip tie naujieji.
100% Pure luminous creme highlighter'iai - yra 3 spalvu, pakuotes patogios atrodo

Naudoju sausus produktus pagrinde, isskyrus maskuokli, bet juo tik paakius tepu, tai norisi man kazkokio sauso highlighterio arba bent jau tokio lengvai kabinamo kaip sie, nes labiau itrinami man rodos su visa pudra nusitrintu.
---------------------------
O i highlighter'iu tema isbandziau Pacifica palete - galima ir lupoms, ir skrusotams naudot. Lupom man neaptiko - nera grazu tos spalvos, o ir kazkaip sausokai dengiasi, truksta slapumo ir tokio dregnesnio vaizdo. Su kokiu blizgiu ant virsaus ok. Bet siaip pagirnde bandziau skruostams - rusva spalva pakonturavau, rozine vietoj skaistalu+highlighterio tepiau. Kitakart bandziau ta balsva kaip highlighteri, bet man rodos jos efektas prasciausias. O siaip pirmakart namuose ant nedazyto veido tepliojaus, tai viskas ok buvo, bet po keliu valandu kaip ir dingo nuo veido - na aisku man knietejo laiest, paziuret ir pan, o neuztvirtinau niekaip ,tai gal naturalu, kad nusitryne. Kitakart su pilnu makiazu tepliojausi, tai po apacia ok, ant virsaus man nepatinka, nes pudra pasitrina arba paima spalva ir fiksuoja toj vietoj, neina issklaidyt kaip norisi. Plius man kontroles kiek truko, nes sepeteliu negalejau tept, nesiima beveik produktas, visai nelieka pigmentacijos, nes su pirstais imant nuo silumos patirpta, o su sepeteliu taip ir lieka keista tekstura. Zodziu, nepirkciau ir nerekomenduociau.