Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Dar yra Biosaloj Terre D'Oc, o el. parduotuvėse tik Loveluloj radau.
Ai dar turiu Terre D'Oc pravedimą, tai kol kas mokausi gražiai piešti, perdaug kažkaip dažo paimu, o draugė pabandė, tai ir gražiai, ir lygiai gavosi pravedimas.
Droge nesu mačius Terre D'Oc g.gif

Gal kas turėjote Green People veido kremą kokį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Martina*: 11 gruodžio 2014 - 23:11
QUOTE(micefee @ 2014 12 11, 21:52)
Man atrodo Terre D'oc kosmetikos Droge yra, gal ir BB pardavinėja. Bet Benigna lyg ir ne LT? biggrin.gif

Ne Lt as mirksiukas.gif Bet radau pirkt pravera.co.uk. Gal reiks kada isbandyt, kai atsibos PF ir noresis kazko naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2014 12 11, 23:36)
Esu turėjus Everyday Minerals shimmerį - Lucent powder, laaabai patiko, ir makiažą užtvirtindavo, šiek tiek spalvos suteikdavo, švytėjimo, gyvumo veidui, bet ji jau discontinued Iherbe...

Nepamenu kuria spalva turejau, bet luscent powder geris buvo wub.gif Ziauriai gaila, kad nutrauke gamyba.
Papildyta:
QUOTE(*Martina* @ 2014 12 12, 00:09)
Dar yra Biosaloj Terre D'Oc, o el. parduotuvėse tik Loveluloj radau.

Kad loveluloj nebera g.gif Bent jau bb kremo tai tikrai, o ir kios kosmetikos nebeliko - as pries kokius metus pirkau ant sale ten bb krema, tipo ispardavinejo, nes tiekejai ir pan keisis, bet po to neberadau jau daugiau pirkt. Dabar paziurejau, tai prie brands ne neranda tokios.

Dar naturisimo turejo sia firma, bet bb lyg ir nemaciau pas juos.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 12 11, 23:52)
Nu tai jungiamės prie ecco-verde užsakymo ir jamam šį highlighterį: http://www.ecco-verd...era highlighter biggrin.gif

O kada planuojate daryti užsakymą? Aš irgi to highlighterio norėčiau smile.gif O jis ir kaip shimmeris netinkamas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal turit patirties ir galėtumėt rekomenduoti lūpų dažus avietinės ar vyšnių spalvos?
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2014 12 11, 23:36)

10. Lūpų dažai - vieninteliai, kurie man nesausina lūpų - Kvapų namų, blizgiai - Terre D'Oc - labai patinka šepetėlis, Lily Lolo - nerealus kvapas, bet trumpokai laikosi.

O man kaip tik tie lupu dazai sausina,sunkiai tepasi. Bet spalvu grazumas daug ka atperka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 12, 05:27)

Kad loveluloj nebera g.gif Bent jau bb kremo tai tikrai, o ir kios kosmetikos nebeliko - as pries kokius metus pirkau ant sale ten bb krema, tipo ispardavinejo, nes tiekejai ir pan keisis, bet po to neberadau jau daugiau pirkt. Dabar paziurejau, tai prie brands ne neranda tokios.

Dar naturisimo turejo sia firma, bet bb lyg ir nemaciau pas juos.

Oi tikrai nebėra jau, atrodo neseniai kažką žiūrinėjau, bet kaina vis tiek geresnė gavosi Juaroj, tai nepirkau iš ten, reiškias nebeliko, keista, man viskas, ką bandžiau iš Terre D'Oc, labai patiko.
Atsakyti
Ateinu pasidalint naujienom - kolkas neisbandzius ir tik wishliste turiu, bet jauciu greitai ir pirkiniuose atsiras.

100% Pure lupdazis - kelios spalvos labai domina mane, bet gaila, kad online swatch'u dar neina rast ir ne spalvu aprasymu nera 100% Pure puslapyje... Turiu 'tinted lip glaze', tai nors ir swatch'us maciau, ir aprasymas buvo, vistiek realiai spalva kiek kitokia, ryskesne, bet jau jis grynas lupdazis, ne siaip tona lupoms suteikia. Idomu kaip tie naujieji.

100% Pure luminous creme highlighter'iai - yra 3 spalvu, pakuotes patogios atrodo thumbup.gif Naudoju sausus produktus pagrinde, isskyrus maskuokli, bet juo tik paakius tepu, tai norisi man kazkokio sauso highlighterio arba bent jau tokio lengvai kabinamo kaip sie, nes labiau itrinami man rodos su visa pudra nusitrintu.

---------------------------

O i highlighter'iu tema isbandziau Pacifica palete - galima ir lupoms, ir skrusotams naudot. Lupom man neaptiko - nera grazu tos spalvos, o ir kazkaip sausokai dengiasi, truksta slapumo ir tokio dregnesnio vaizdo. Su kokiu blizgiu ant virsaus ok. Bet siaip pagirnde bandziau skruostams - rusva spalva pakonturavau, rozine vietoj skaistalu+highlighterio tepiau. Kitakart bandziau ta balsva kaip highlighteri, bet man rodos jos efektas prasciausias. O siaip pirmakart namuose ant nedazyto veido tepliojaus, tai viskas ok buvo, bet po keliu valandu kaip ir dingo nuo veido - na aisku man knietejo laiest, paziuret ir pan, o neuztvirtinau niekaip ,tai gal naturalu, kad nusitryne. Kitakart su pilnu makiazu tepliojausi, tai po apacia ok, ant virsaus man nepatinka, nes pudra pasitrina arba paima spalva ir fiksuoja toj vietoj, neina issklaidyt kaip norisi. Plius man kontroles kiek truko, nes sepeteliu negalejau tept, nesiima beveik produktas, visai nelieka pigmentacijos, nes su pirstais imant nuo silumos patirpta, o su sepeteliu taip ir lieka keista tekstura. Zodziu, nepirkciau ir nerekomenduociau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 21, 21:54)
Ateinu pasidalint naujienom - kolkas neisbandzius ir tik wishliste turiu, bet jauciu greitai ir pirkiniuose atsiras.

Kokie faini highlighteriai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(café @ 2014 12 23, 18:14)
Kokie faini highlighteriai  wub.gif

Man labai smalsu kuo greiciau isbandyt, bet neissirenku spalvos - na 'moonlight' bus balsvas/sidabrinis, o kiti man panasus is foto ir aprasymu spalvu nera, tai sunku nusprest realu vaizda. Jauciu teks arba abu pirkt, arba laukt kol kazkur internete atsiras review ir swatch...
Atsakyti
Merginos,

ar kas bandėte kosmetiką You&Oil?
Atsakyti
Nei viena nebandzius Jane Iredale 'quad bronzer'? Mane tas silikonas sudety neramina... Bet kad neatrandu kito tokio produkto. Noriu pakeist naudojamus Physician's Formula 'shimmer stripes' i kazka geresne sudetim, bet nieko geriau neatrandu. Na Lily Lolo turi 'shimmer stripes', bet JAV psl backordered, UK psl nebera, o feelunique kazkodel nesiuncia i JAV sito produkto... O gal kazka kita parekomenduot turit? 4u.gif
Atsakyti