Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Beje, del Lepo meteoritu - man itartina buvo, kad tik dvejose parduotuvese randu, bet oficialiam psl nera, bet vistiek uzklausiau Zalia Rasa parduotuves, tai pasirodo jie nebegaminami... Nebesinori pirkt ir is tos online pardes, kur ju dar yra, nes neaisku kiek laiko negaminami, gal jau visai seni...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 19, 01:28)
Persiunciau  4u.gif

aciu 4u.gif man idomus tas ju produktu zymejimas NAT ir BIO...Nes kiek ziurejau keliu produktu sudetys neblizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 05 19, 13:35)
aciu 4u.gif  man idomus tas ju produktu zymejimas NAT ir BIO...Nes kiek ziurejau keliu produktu sudetys neblizga g.gif

Nesigilinau labai i sudetis kolkas, bet reikes rimciau kada uzsiimt perzvalga.
Atsakyti
Ateinu pasipasakot apie Kide highlighter'i. Emiau 'gold' spalva. Nors pradzioj kiek dvejojau, bet dabar labai dziaugiuosiu pasirinkimu, nes spalva nera per daug geltonai auksine ir yra lengvai pritaikoma. Isivaizduoju, kad 'silver' bus tas tikras balsvas sidabrinis highlighter'is, o jis jau ne taip naturaliai atrodo ir nesueis taip lengvia kasdienai.

Dezute didoka pagal produkto dydi, gal nelabai patogi rankinej nesiotis, bet i keliones tai netrukdo, nes vistiek lagamine vietos atsiras. tongue.gif Viso 10g produkto, tai kaip highlighter'io nera mazai, nes gi daug nesitepa, bet siaip didele kaina uz toki kieki manyciau. Nors negaila nei 1 cento uz ji, nes tobulu tobuliausias, o dar zinant, kad sudetis gera thumbup.gif

Highlighter'is ganetinai minkstas, toks lyg kreminis/silkinis, lengvai pasiima. Pigmentacija gera, lengvai pasidengia ant odos. Labai patiko, kad nera pavieniu blizguciu, o toks vientisas svytejimas. wub.gif Nera jis kazkuo stebuklingas ir manau tikrai ta efekta galima kitu produktu isgaut, bet su siuo itin lengva ir greita, o resultatas tobulas. Tikrai vertas demesio, jei negaila pinigeliu ir norisi save palepint 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 23, 00:49)
Ateinu pasipasakot apie Kide highlighter'i. Emiau 'gold' spalva. Nors pradzioj kiek dvejojau, bet dabar labai dziaugiuosiu pasirinkimu, nes spalva nera per daug geltonai auksine ir yra lengvai pritaikoma. Isivaizduoju, kad 'silver' bus tas tikras balsvas sidabrinis highlighter'is, o jis jau ne taip naturaliai atrodo ir nesueis taip lengvia kasdienai.

Dezute didoka pagal produkto dydi, gal nelabai patogi rankinej nesiotis, bet i keliones tai netrukdo, nes vistiek lagamine vietos atsiras. tongue.gif Viso 10g produkto, tai kaip highlighter'io nera mazai, nes gi daug nesitepa, bet siaip didele kaina uz toki kieki manyciau. Nors negaila nei 1 cento uz ji, nes tobulu tobuliausias, o dar zinant, kad sudetis gera thumbup.gif

Highlighter'is ganetinai minkstas, toks lyg kreminis/silkinis, lengvai pasiima. Pigmentacija gera, lengvai pasidengia ant odos. Labai patiko, kad nera pavieniu blizguciu, o toks vientisas svytejimas.  wub.gif Nera jis kazkuo stebuklingas ir manau tikrai ta efekta galima kitu produktu isgaut, bet su siuo itin lengva ir greita, o resultatas tobulas. Tikrai vertas demesio, jei negaila pinigeliu ir norisi save palepint 4u.gif

user posted image

user posted image

Aciu uz atsiliepima wub.gif
Butinai man jo reikia... As kazkaip linkau is pradziu linkau prie silver, bet poto lygiai taip pat pradejau galvot, kad gold, kazkiek naturaliau atrodo ir kasdien labiau tiks.

O as savo pudra negaliu atsidziaugt. Kuo toliau tuo labiau as ja myliu wub.gif Kosmetinej kitos 3 pudros, bet nuo kides isigijimo dar ranka nebuvo kilus kitu issitraukt. Nors sumokejau pilna kaina, nesigailiu ne vieno isleisto cento... Tik vat galvoju, kur vel reiks jos isigyt doh.gif Detoxmarket siuntimas i uk $49, o naujo kides eshopo dar nera... Is NO persisiuntinet irgi su siuntimais daugoka...

Klausimas ne i kides tema: senesniose temose buvo labai giriamas suki serumas... Nu niekaip neatrandus kuris tiksliai, atrodo brightening, bet kai kaina nemaza nenoriu apsirikt. Gal kuri atsiliepimu turit apie suki serumus?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 23, 10:09)
O as savo pudra negaliu atsidziaugt. Kuo toliau tuo labiau as ja myliu  wub.gif Kosmetinej kitos 3 pudros, bet nuo kides isigijimo dar ranka nebuvo kilus kitu issitraukt. Nors sumokejau pilna kaina, nesigailiu ne vieno isleisto cento... Tik vat galvoju, kur vel reiks jos isigyt doh.gif  Detoxmarket siuntimas i uk $49, o naujo kides eshopo dar nera... Is NO persisiuntinet irgi su siuntimais daugoka...

kokia tavo odele? cia kalbi apie kompaktine pudryte? kokia spalvyte turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 05 23, 11:59)
kokia tavo odele? cia kalbi apie kompaktine pudryte? kokia spalvyte turi?  4u.gif

Mano oda misriai jautri biggrin.gif linkstanti rausti greit, poros megsta uzsikimst ir ant nosies ir kaktos dienai ipusejus blynus galima kept jau biggrin.gif bet yra ir sausesniu plotu - aplink lupas oda megsta papleiskanot jei drekinimo truksta. Bet vat didziausia problema tas nosies besaikis riebalavimasis, ir visos pudros dienos begy nuo nosies kazkur dingsta arba negraziai susoka (atrodo lyg ant tauku ta pudra plauktu)
Kide turiu medium KU mineral, presuota (oda vidutinio tamsumo) atspalvis tikriausiai vienas idealiausiai atitaikytu is visu naudotu pudru. Rasiau jau, bet merginoms norincioms didesnio maskavimo si pudra nepatiks, nes maskuoja tikrai minimaliai, labai naturaliai atrodo ( lyginant su paskutine daugiausiai naudota EM, tai EM nors tobulai maskuoja su ja as nesijauciu gerai, nes man negyva veida padaro ir norisi bent kazkiek pakonturuot) su kide man taip gyvai naturalus veidas, o kas svarbiausia, kad pakankamai graziai veidas po 8 valandu atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 23, 00:49)
Viso 10g produkto

Dabar tik atkreipiau demesi... Kaip idomiai, nes pudros tik 8g... Man atrodo, kad ypakavimai ju produkcijos identiski, bet vat kiekis highlighterio didesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 23, 15:48)
Mano oda misriai jautri  biggrin.gif linkstanti rausti greit, poros megsta uzsikimst ir ant nosies ir kaktos dienai ipusejus blynus galima kept jau biggrin.gif  bet yra ir sausesniu plotu - aplink lupas oda megsta papleiskanot jei drekinimo truksta. Bet vat didziausia problema tas nosies besaikis riebalavimasis, ir visos pudros dienos begy nuo nosies kazkur dingsta arba negraziai susoka (atrodo lyg ant tauku ta pudra plauktu)
Kide turiu medium KU mineral, presuota (oda vidutinio tamsumo) atspalvis tikriausiai vienas idealiausiai atitaikytu is visu naudotu pudru. Rasiau jau, bet merginoms norincioms didesnio maskavimo si pudra nepatiks, nes maskuoja tikrai minimaliai, labai naturaliai atrodo ( lyginant su paskutine daugiausiai naudota EM, tai EM nors tobulai maskuoja su ja as nesijauciu gerai, nes man negyva veida padaro ir norisi bent kazkiek pakonturuot) su kide man taip gyvai naturalus veidas, o kas svarbiausia, kad pakankamai graziai veidas po 8 valandu atrodo...

aisku, aciu 4u.gif maniske is misrios tapo link sauseniu arba dehidartuota nuo nestuke.gif tai db mastau ar nesausintu ji man nes visos iki siol turetos tiek EM, bellapierre sausina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 23, 15:48)
( lyginant su paskutine daugiausiai naudota EM, tai EM nors tobulai maskuoja su ja as nesijauciu gerai, nes man negyva veida padaro ir norisi bent kazkiek pakonturuot) su kide man taip gyvai naturalus veidas, o kas svarbiausia, kad pakankamai graziai veidas po 8 valandu atrodo...

O kokia spalva ir formule EM naudojai? As semi-matte '2N fairly light neutral' arba jojoba 'cream', nors dazniau abi maisau, nes nors teoriskai abi neutralaus tono, bet 2N neutralesne ir link gelsvumo, o cream turi rausvo tono(bet abi galiu puikiai ir vienas naudot). Noriu as Kide pudros labai, bet galvoju geriau 'light' ar 'natural' - ta natural gal kiek gyviau atrodytu siltuoju metu laiku g.gif

Dar mane traukia correcting powder - galvoju ji turetu neblogai pamaskuot/sulygint oda. Man is tikruju svarbiausia tas spalvos suvienodinimas, nereikia didelio maskavimo, tai manau puikiai tiek ji, tiek foundation sueitu.

QUOTE(lindrukas @ 2015 05 23, 16:05)
Dabar tik atkreipiau demesi... Kaip idomiai, nes pudros tik 8g... Man atrodo, kad ypakavimai ju produkcijos identiski, bet vat kiekis highlighterio didesnis g.gif

As kazkaip irgi taip isivaizdavau, kad 8-9g, tai nustebau, kad raso 10g - maniau, kad atmintis apgauna del kiekio. Bet matyt skirtingi produktai skirtingai turi.

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 23, 14:54)
O kokia spalva ir formule EM naudojai? As semi-matte '2N fairly light neutral' arba jojoba 'cream', nors dazniau abi maisau, nes nors teoriskai abi neutralaus tono, bet 2N neutralesne ir link gelsvumo, o cream turi rausvo tono(bet abi galiu puikiai ir vienas naudot). Noriu as Kide pudros labai, bet galvoju geriau 'light' ar 'natural' - ta natural gal kiek gyviau atrodytu siltuoju metu laiku g.gif

Dar mane traukia correcting powder - galvoju ji turetu neblogai pamaskuot/sulygint oda. Man is tikruju svarbiausia tas spalvos suvienodinimas, nereikia didelio maskavimo, tai manau puikiai tiek ji, tiek foundation sueitu.
As kazkaip irgi taip isivaizdavau, kad 8-9g, tai nustebau, kad raso 10g - maniau, kad atmintis apgauna del kiekio. Bet matyt skirtingi produktai skirtingai turi.

Del EM as vieningos nuomones neturiu. Isbandziau visas tris formules, bet optimaliausi variantai man pasirode matte bei semi matte. Jojoba, net porai valandu nepraejus nuo veido nuplaukdovo ir siaubingai greit pradedavo kakta ir nosis blizget. Tai sita varianta atmeciau is kart. Semi matte gal truputi naturaliau ant veido atrodo, bet laikymo atzvilgiu man ne ka geriau negu, kad jojoba (kaltinu savo besiriebaluojancia nosi ir kakta) beto nezinau, man abi semi ir jojoba sunkiau dengiasi, nors atrodo ta slapesne konsistencija tokia naturalesne, bet man kazkaip abi jos lopais ir as turiu pavargti, kad tolygiai ja ant veido paskirstyciau. Matte ilgiausiai graziai ant veido issilaiko, lengvai dengiasi (su ja kazkaip greit visas nusipudravimo procesas) bet vat minusas-tas negyvas veidas. Aisku praejus porai valandu vaizdas gereja. Beje spalva medium 4N, nors atrodo tikrai mano odos spalva, bet kazkaip baltesnis ir negyvesnis veidas nei be pudros. As bandysiu itariu nusipirkt tonu tamsesne ir su savo medium pamaisyt, gal vaizdas geresnis bus. Siaip as neatmetu EM, tikrai pirksiu dar - kokybe virsija kaina mano nuomone, gerai maskuoja, ilgai issilaiko. Tik vat as prisiminiau, kodel as po gal 3metu BM naudojimo as ja numeciau, nu nervina mane ta biri konsistencija, vargstu as su jos iskrapstymu, pilna vonia, kriaukle pastoviai pudros (itariu daugiau aplink pribyra, nei kad ant veido patenka), tas tarpelis per mazas EM sepeteli ikist, turiu i dangeli isikratyt, atrodo arba per mazai pasiima arba per daug (pudros debesy pastoviai)
Aisku, cia ipratimo reikalas, bet as vistik rinkciausi presuota produkta net negalvodama. EM bus pas mane nekasdieniam naudojimui, kai norisi daug maskavimo ir galesiu sau leist laiko pudravimuisi.
Kide as visu noriu biggrin.gif sekantys pirkiniai bus highlighteris, correcting powder ir shaderis arba bronzeris. Idomu koks skirtumas tarp paskutiniu dvieju... Tas shading powder konturavimui itariu? As bronzerio vieno nenaudoju, bet idomu ar ji ir konturavimui butu galima panaudot?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 24, 11:06)
Del EM as vieningos nuomones neturiu. Isbandziau visas tris formules, bet optimaliausi variantai man pasirode matte bei semi matte. Jojoba, net porai valandu nepraejus nuo veido nuplaukdovo ir siaubingai greit pradedavo kakta ir nosis blizget. 

Tik vat as prisiminiau, kodel as po gal 3metu BM naudojimo as ja numeciau, nu nervina mane ta biri konsistencija, vargstu as su jos iskrapstymu, pilna vonia, kriaukle pastoviai pudros (itariu daugiau aplink pribyra, nei kad ant veido patenka), tas tarpelis per mazas EM sepeteli ikist, turiu i dangeli isikratyt, atrodo arba per mazai pasiima arba per daug (pudros debesy pastoviai)

Kide as visu noriu  biggrin.gif sekantys pirkiniai bus highlighteris, correcting powder ir shaderis arba bronzeris. Idomu koks skirtumas tarp paskutiniu dvieju... Tas shading powder konturavimui itariu? As bronzerio vieno nenaudoju, bet idomu ar ji ir konturavimui butu galima panaudot?

Man semi-matte ir jojoba labiausiai patinka is bandytu formuliu, jojoba gal labiau, nes ji dregnesne, bet dengiasi abi lengvai ir vienodai. Tik mano oda sausa link normalios, tai gal ir del to kitaip.

Del paemimo, tai as nuimu ta plastikini sieteli ir laikau be jo. Dazydamasi i atskirai turima dangteli iberiu pudros. Nors jei keliauju, tai neapsikraunu papildomais daiktais ir beriu i ta pati pudros dangteli. Nors aisku kompaktinis variantas visada daugiau pliusu turi. 4u.gif

Kazkaip vienodai mastom biggrin.gif As zvalgiausi i pudra, correcting powder ir bronzata. Ir jau nusipirkau, nes radau superine kaina pas sita pardaveja ebay. Siaip vengiu kosmetika ebay pirkt, bet cia toks produktas, kad nepadirbinejamas, laikyt ir nelabai turetu but kazkur uzlaikyta, o ir sausas produktas, tai ne taip genda, o ir matysis, jei nuciupineta butu... ax.gif Bronzatas kaip suprantu yra tik vienas, t.y. shading powder, kuri turi 2 spalvas: Radiant ir Sunshine. Radiant blizgi, Sunshine matine. As pasiemiau Sunshine, net noriu konturavimui pagrinde naudot.

O pudra pasiemiau KU Natural, manau nebus labai tamsi. Gerai, kad laiku pamaciau, kad Light yra SE, ne KU pas ta pardaveja, o SE kiek suprantu daugiau kaip fiksavimo pudra, isvis nemaskuojanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 24 gegužės 2015 - 14:27