Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikutės 4u.gif

Kaip suprantu iš jūsų postų 100% pure dekoratyvinė kosmetika nėra stiprioji jų sritis smile.gif Gal galėtumėte rekomenduoti kokią pudrytę (ar BB/CC cream) su naturalesne sudėtim, kad būtų lengvo link vidutinio maskavimo, bet nesubėgtų į poras ir neišryškintų mimikos raukšlių? Jūs čia begales visko išbandžiusios, o gamintojų puslapiuose gi liaupsinamas kiekvienas produktas, todėl labai nelengva išsirinkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 06 03, 20:59)
Ms Blonde, kaip suprantu ne vieno nepasiliksi del to kad visi produktsi bandyti? Ka seller'is tau atsake del to?

Tai va, atgavau pinigelius ir produktai pas mane liko g.gif Zodziu, keistai kazkaip buvo, nes nebuvo mygtuko 'solve a problem', tik 'request return', nu tai visiem 3 ir padariau ta prasyma grazint - galvoju geriau prarasiu siuntima nei naudosiu (taip is principo rolleyes.gif ). Pirmakart man sitas variantas, tai ten iejus i details rode, kad jei iki penktadienio pardavejas neatsakys, galiu perduot ebay sprendimui. Idomu, nes tik kelias dienas dave pardavejui atrasyt. Pardavejas nebendravo, vakar paziurejau vel details, bet nieko naujo. Nu tai siandien kiek kitaip iejau i tuos atidarytus prasymus ir buvo mygtukas, kad perkelt ebay sprendimui, tai ta ir padariau. Po keliu valandu gavau emaila, kad ebay nusprende mano naudai ir grazina pinigelius. thumbup.gif

Ir aisku tu produktu atgal siust nereikia, nes ne pardavejas grazino, tai dabar mastau ka su jais daryt. Gal riebiai nugremzt pavirsiu ir naudot g.gif Arba mest lauk....
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 06, 21:32)
Ir aisku tu produktu atgal siust nereikia, nes ne pardavejas grazino, tai dabar mastau ka su jais daryt. Gal riebiai nugremzt pavirsiu ir naudot g.gif Arba mest lauk....

Gal pabandykit nugremžt? Sausi/presuoti produktai ne taip kaupia bakterijas.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 06 06, 23:53)
Gal pabandykit nugremžt? Sausi/presuoti produktai ne taip kaupia bakterijas.

As irgi mastau taip daryt - sonuose matosi tekstura, tai nera kazkaip naudoti, bet po koki karta tai taip sad.gif

O siaip tai galiu tik darkart pagirt ta Kide 'y highlighter' - isimylejau as ji ir nebeisivaizuoju makiazo be jo wub.gif Tepu Everyday Minerals mineraline (maisau semi-matte '2N' ir jojoba 'cream'), tada Living Nature bronzatu (kazkaip sunaudot reikia, tai pradzioj per prievarta, o dabar igudus jau ir patikt jis pradejo) pakonturuoju skruostus lengvai, kartais Lavera skaistalus dar ant skruostu tepu, bet visada butinai pereinu skruostikauli ir link smilkinio Kide highlighter'iu ir dar lengvai kakta tarp antakiu bei nosyte. Na ir jei out einu, tai po antakiu uztepu. Kadangi apart to tik susitvarkau antakius, tepu tusa ir kazkokia lupu priemone (kartais tik vazelina), tai nebuna to blizgejimo per daug, o pagyru sulaukiu nemazai pastaruoju metu thumbup.gif Veidas lieka gaivus, svytintis, sveikas ir nesimato kalno makiazo.

Draugas pamates foto su tom visom Kide dezutem susidomejo ar cia mano megstamiausi produktai, tai pasakiau, kad dar tik bandau, nes kaina $85 uz dezute. Tai jis atsake, kad 'jei jau toki rezultata duoda, tai verta pirkt' biggrin.gif Aisku nebesakiau ka ir kaip ten tepliojuosiu is tikruju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 06 06, 21:06)
As irgi mastau taip daryt - sonuose matosi tekstura, tai nera kazkaip naudoti, bet po koki karta tai taip sad.gif

Draugas pamates foto su tom visom Kide dezutem susidomejo ar cia mano megstamiausi produktai, tai pasakiau, kad dar tik bandau, nes kaina $85 uz dezute. Tai jis atsake, kad 'jei jau toki rezultata duoda, tai verta pirkt'  biggrin.gif Aisku nebesakiau ka ir kaip ten tepliojuosiu is tikruju rolleyes.gif

As taip pat bandyciau nugremzt...
Na sunervinai su tuo highlighteriu dabar. Reiks bandyt is kazkur parsisiust😀 Bet as lygiai taip pat ju pudra myliu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(-Ella- @ 2015 06 04, 23:07)
Sveikutės  4u.gif

Kaip suprantu iš jūsų postų 100% pure dekoratyvinė kosmetika nėra stiprioji jų sritis smile.gif Gal galėtumėte rekomenduoti kokią pudrytę (ar BB/CC cream) su naturalesne sudėtim, kad būtų lengvo link vidutinio maskavimo, bet nesubėgtų į poras ir neišryškintų mimikos raukšlių? Jūs čia begales visko išbandžiusios, o gamintojų puslapiuose gi liaupsinamas kiekvienas produktas, todėl labai nelengva išsirinkti  rolleyes.gif

Palominos bloga (berods) paskaitykit, jinai ten atsiliepimus apie daug BB sudejus...
As naudojus kelis- Juice Beauty, Madaros, 100%pure tinted moisturiser... Tai kiekvienas turi savo pliusu ir minusu. Jei oda prie tamsesniu ir vasarai as Juice Beauty warm glow imciau(su spf) graziai svyti oda-maskavimo mazai, bet cia bb kremas, tai pudros maskavimo is ju reikalaut nereiktu.
Merginos terre doc BB gyre, bet mane benzyl alcohol su titanium dioxidu vienoj sudety neramina, tai nepirkau vien del to...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 05 26, 22:23)
Aciu uz nuoroda, bronzeri ir correcting itariu imsiu ir as  biggrin.gif
Nors i UK dar $22 shipping ir import charges jie prideda, bet vistiek gaunas siek tiek virs $50, man is NO pudra gerokai virs £50, isejo... Bet kadangi, daugiau niekur neradau EU ju pirkt, o isbandyt baisiausiai norejos. Bet cia tikrai superine kaina, as buvau ir visa ebay isnarsius, niekur nebuvau jos atradus, man kazkaip per daug geras deal'as cia atrodo, kad net tiket nesinori...
O del bronzerio, as sumaisiau ta tamsuji highlighteri su bronzeriu, o kides psl, tai tik viena shading powder sunshine tera? Ar as kazko nedaziuriu?

Sveiki,

is kokio NO puslapio siuntetetes KIDE Mineral Foundation? Noreciau ir as ja bei highlighter isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2015 06 07, 14:47)
Sveiki,

is kokio NO puslapio siuntetetes KIDE Mineral Foundation? Noreciau ir as ja bei highlighter isbandyti.

As nesisiunciau, prasiau drauges, kad ten nupirktu...
Puslapis berods "coverbrands.no", jei jus ne norgej pacioj, tai nzn, ar jie i kitas salis siuncia...
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 06 07, 19:34)
As nesisiunciau, prasiau drauges, kad ten nupirktu...
Puslapis berods "coverbrands.no", jei jus ne norgej pacioj, tai nzn, ar jie i kitas salis siuncia...

Aciu. Radusi buvau ja. Deja, nesiuncia(
Atsakyti
Laba.
Gal kam teko pirkti iš čia
http://www.saflora.lt/lt/article/24

Radau Kaune kur prekiauja, bet nežinau ar patikima?
Atsakyti
Isduokit, kur pigiausia pirkt Madara? topsecret.gif domina tiek Lt, tiek uzsieny (UK). Prisireike Time Miracle Night Cream, bet noretus pigiau gaut nei uz £34 huh.gif
Atsakyti
Moterys, pasidalinkit kuo slepiat tamsius paakius. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,kur klaipedoje galima nusipirkti naturalios kosmetikos?visada perku internetu,ir ne lt,tai net neisivaizduoju kur ieskoti
Atsakyti