Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nebesusitvarkau su veidu, ismete spuogeliais visa veida doh.gif
siandien bio-kosmetikos parduotuvej isigijau
Drekinamaji veido krema ir Roziu hidrolata. Bandysiu susidraugaut su naturalia kosmetika, matyt veidas jau pats atmetineja visus parabenus, alkoholius ir kvepalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 07 22, 20:45)
siandien bio-kosmetikos parduotuvej isigijau
Drekinamaji veido krema ir Roziu hidrolata. Bandysiu susidraugaut su naturalia kosmetika, matyt veidas jau pats atmetineja visus parabenus, alkoholius ir kvepalus unsure.gif

ne vien tik kosmetikoje problema. mano oda spuoguota del pks ir cia mazai su kosmetika bepadesi
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2015 07 23, 16:43)
ne vien tik kosmetikoje problema. mano oda spuoguota del pks ir cia mazai su kosmetika bepadesi

jau supratau nuo ko, busiu padauginus vitamino B jauciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 07 21, 15:30)
Ar to produkto nebera, ar nuoroda bloga, nes neatidaro nuorodos g.gif

Gal nebeturi g.gif Nes anksčiau pas juos esu pirkusi ir nuoroda dar veikė ax.gif

Šitas šampūnas:
http://www.hennaherb...Sahil-100g.html
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 07 22, 21:45)
Bandysiu susidraugaut su naturalia kosmetika, matyt veidas jau pats atmetineja visus parabenus, alkoholius ir kvepalus unsure.gif

nesąmonės smile.gif
Kalta kosmetika dėl porų kimšimo arba hormonai. Jei hormonai, tepk ką nori, bers ir tiek
Atsakyti
prasau padekit mergaites ,patarkit...
pries ta naudojau LA MAV naktini krema jis man labai patinka bet jau i pabaiga ir as jo niekur nerandu uk pirkt,jis man tobulas,neriebina,gerai drekina,nekemsa poru,patarkit kuo galeciau pakeist ji,mano oda seip misri bet labai jautri,greit parausta jai truksta dregmes ar las netinka,greit kemsasi...
ir ieskau pakaitalo PAI serumui jautrei odai,jis man super drekina,ramina oda,bet neriebina ir nekemsa,buvau pirkus uz gera kaina,bet va dabar jau nekyla ranka moket 42 svarus....
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2015 07 28, 12:40)
prasau padekit mergaites ,patarkit...
pries ta naudojau LA MAV naktini krema jis man labai patinka bet jau i pabaiga ir as jo niekur nerandu uk pirkt,jis man tobulas,neriebina,gerai drekina,nekemsa poru,patarkit kuo galeciau pakeist ji,mano oda seip misri bet labai jautri,greit parausta jai truksta dregmes ar las netinka,greit kemsasi...
ir ieskau pakaitalo PAI serumui jautrei odai,jis man super drekina,ramina oda,bet neriebina ir nekemsa,buvau pirkus uz gera kaina,bet va dabar jau nekyla ranka moket 42 svarus....

LA MAV lovelula turi mirksiukas.gif o PAI ebay paiekok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2015 07 28, 16:17)
LA MAV lovelula turi  mirksiukas.gif o PAI ebay paiekok 4u.gif

kad loveluloj labaiillll mazas pasirinkimas.... neturi ko man reikia...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 12 10, 20:49)
6. Maskuoklis - maskavimo pas mane minimaliai, paprastai daugiau paakius reikia pamaskuot, nors pastaruoju metu ir ten nelabai butina, tai renkuosi svytejimo suteikiancius maskuoklius ir tepu paakiuose del gaivumo. Everyday Minerals stick'as geras, bet nezinau ar kartociau, o siaip jo gana vidutinis maskavimas ir jei reikia kazka rimciau pamaskuot, tai manau gali ir nesusitvarkyt su uzduotim. Kiek labiau patiko Vapour maskuoklis (kazkaip su illuminating pavadinime berods) - jis tikrai labai pagyvindavo paakius, bet turejo svytejimo, tai kaip paprastas maskuoklis visam veidui netiktu. Na ir kelis kartus kartotas AnneMarrie Borlind maskuoklis - man jis puikus tiek paakiam, tiek visam veidui. drinks_cheers.gif

Ar šį AB maskuoklį turėjot mintyje?
Borlind maskuoklis

Kurią Vapour maskuoklio spalvą naudojote? kaip ji realiai atrodė?
Vapour maskuoklis
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 08 07, 17:55)
Ar šį AB maskuoklį turėjot mintyje?
Borlind maskuoklis

Kurią Vapour maskuoklio spalvą naudojote? kaip ji realiai atrodė?
Vapour maskuoklis

Man atrodo si AB turejau - mano baltoj pakuotej, bet manau tik pakuote keite.

O Vapour turejau 010 spalva - ji sviesi, neutrali.
Atsakyti
sveikos, skaitinejau apie čia isgirtą mad hippie serumą veidui su vitaminu c. pasiskaičius sudėtį, nieko ten įmantraus nėra, o kaina nemaža. galvoju, gal yra kokia pigesnė alternatyva serumo su vitaminu c? gal turėtumėte kokių rekomendacijų? ačiū iš anksto
Atsakyti
Parekomenduokite, prašau, kokį gerą drėkinantį serumą blush2.gif
Atsakyti